- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ftc
nagyúr
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Rolcsi20 #5523 üzenetére
na ezért akarom kicsinálni szegény 8500 GT-t valahogy, hogy gariban cseréltessem egy 7800-ra, ami ha nem jó - ugyanez a gond- akkor inkompatibilitási gonddal 3 napos cserével visszavinném, és ati 1850-re cserélném. az a baj, hogy ezért nem tudtam ezt a karit cseréltetni, miután megvettem, mert akkor azthittem az alaplap a büdös, vagyis az akkori asrock alivesata2. és mire kicserélték azt inkompatíbilitás miatt, addigra a vidkari már egy hetes volt... szép az élet...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Rolcsi20 #4782 üzenetére
Am2+ ddr2 kell. Am3 fogja mind kettőt támogatni. Nem olyan sok progi/játék támogatja a két magot még. Egyébként Chaser kollegának igaza van ezek az x2 már nem úgy hasonlitanak mint a 939-am2. Ez már teljesen más lesz. Én egy x2 l3-s verziót néztem. Aztán lehet, hogy x3 lesz belőle.
-
Chaser
legenda
válasz
Rolcsi20 #4780 üzenetére
Ööö..izé van..aki mondjuk 2 magos netburstről váltott 2 magos kóróra, valszeg nem bánta meg...szóval nem értem, hol a problémád?
Más architektúra, azonos órajelen nagyobb teljesítmény/legalábbis reméljük
/. 2 magnál több átlagusernek nem kell..persze ha sok kidobnivaló pénzed van hajrá
/bár akkor inkább add nekem
/
szerk: ez kb olyan, hogy 256 megás 7300gs-ről váltsak 256 megás 7800gt-re? nem, mér lenne jó az?mind2 256 megás
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Rolcsi20 #2817 üzenetére
Nekem jó lesz nettóban is ezalatt
Feltéve persze, ha ezt veszek, előbb +nézem, ezzel megy-e a tuning, az időzítései elég xarok alapból..
#2818) Gyuri27 : közben +találtam, köszi
Gariról csak annyit, mióta beléptünk az unijóba, nincs 1 hónapos határidő, nincs cserekészülék.. a bolt ha akar ad cserekészüléket, ha nem akar akkor nem ad, ha jól tudom 3 hónap vagy fél év a kötelezően betartandó javítási idő..nem én találtam ki... -
Chaser
legenda
válasz
Rolcsi20 #2805 üzenetére
Tudom, hogy nincs..te mondtad, hogy nem akarsz rákölteni
Ha gamelni nem akarsz, nem is kell rákölteni, de ha igen, az pénztárca lehúzó sajnos..főleg mostanában, amikor cpu, ram, lap elfogadható áron van, ehhez képest a vga árak még mindig magasak, és aki gamelni akar, annak bizony meg kell venni, hiába van 2 magos proci 2 giga rammal, erős vga nélkül semmit nem ér..
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
Rolcsi20 #992 üzenetére
Nu tehát..gyorsabb az a ddr2 hidd el nekem
Pár hsz-t visszaolvasnál látnád ahogy elemezgettük
667-es van kb ddr400 szintjén, 800as 20-30%kal gyorsabb, ha mákod van és 800ast veszel 900 környékén járathatod.
Végigolvastam a problemedet, 2 magos procit úgyse fogod kihasználni valszeg annyira, kevés game van amit 2 magra terveznek..ha vistara akarsz majd váltani jól jöhet. Én a helyedben nem nagyon cserélnék..főleg most nem, így karácsony előtt..mert a végén úgy jársz, hogy el adod a régi cuccot és nem tudsz helyette újat venni..mert nincs...Mért nem veszel egy 7300GT-t DDR3-mal v egy 7600GT-t? A 7300at 20k környékén megkapod erre, igazából többet nem érdemes sztem vgaba fektetni..kijött a dx10..jövő tavasszal jönnek a G80 kistestvérei.
Szerk: MSI K9GNM pl..de sok ilyen lap van..ez 2 pata, 4 sata2 csatis, az értelmesebb árlistákon úgy van, hogy részletes infó van a termékhez..a még értelmesebbeknél direktlink is. pl cbolt.hu jó keresgélést
Szerk2:Ez Yhennon-nak szólt
[Szerkesztve] -
-
rollins
őstag
válasz
Rolcsi20 #989 üzenetére
Na most olyat kérdeztél amire senki sem mer biztos választ adni
Mert van egy pci-e s939 lapod. Ha azt nézzük hogy a cpu-d, mennyit érthet? 12 hűtővel?, egy am2 X2 3600+ meg kb 34 (boltban még 36k sok helyen) meg lesz egy gyors ddr2 ,akkor talán megéri azt a 25-t.
Neked kell tudni hogy kell -e most vagy később kétmagos cpu.Mert ott van, igaz csak egy maggal, a s939 3700+, amire alig kéne ráköltened. Te döntesz.
46-50 körül már ilyen dx9c vga-kat kaphatsz: X1950Pro, X1900GT, vagy 7900GS -
rollins
őstag
válasz
Rolcsi20 #986 üzenetére
Az előnye? Hát gyorsaságban eddig semmi. A váltás főleg a ddr2 miatt volt (ez van sajna).
Pl: [link]
Reméljük a hír igaz lesz és az új cpu-k am2 lapokkal is menni fog. Ha nem így lesz, hát akkor kenjék a hajukra jó vastagon.
Egyébként a az am2 X2-esek már ki is használják a nagyobb ddr2 sávszél.-t, 800MHz -es ddr2 ramokkal gyorsabb mint az s939 X2-esek, singel core-nal sem hátrány gondolom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged