- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSico
senior tag
válasz
#10726912 #4339 üzenetére
Találtam némi segítséget EZEN az oldalon.
Ahogy kivettem a szövegből az ActiveX vezérlővel van valami probléma, és ezért nem jön be a bejelentkező ablak. Van ott egy link amivel le lehet tesztelni, hogy működik e az ActiveX. Ha igen akkor az asztalon csinálni kell a Skype-nak egy parancsikont, és a a tulajdonságoknál a Cél mezőbe el kell helyezni a /legacylogin kapcsolót.
Az én esetemben ez így néz ki:
"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /legacylogin
Ezzel a módszerrel csak Skype fiókkal lehet belépni, mivel a régi bejelentkező képrnyő jelenik meg.De amúgy nem értem, hogy az MS miért nem javítja ki ezt az elég nagy hibát a programban. Ugyanis ez elég gyakori probléma win8-as gépeken.
-
bb0t
őstag
-
válasz
#10726912 #4304 üzenetére
Ha az asztali verzióról van szó, akkor próbáld meg, hogy a Skype mappát az C:\Felhasználók\<felhasználónév>\AppData\Roaming helyről törlöd vagy áthelyezed (ez a mappa tartalmazza a felhasználói beállításokat, beszélgetés naplófájlokat).
A modern verzióban nem tudok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest