- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Attól azóta még frissülhetett. Ezt nemtom, mert nem engedem neki, és nem is követem, h mikor követ el ilyeneket.
És nem próbáltál régebbi verziót felrakni?
Task managerben megnézted, elegendő-e a memória? Mert némelyik böngésző egyedül is meg tud zabálni annyit, és akkor a skype-nak már nem marad.
-
dethroner
veterán
Köszi a tippet. Amikor beírtam, ki is tette off-ban ahogy kell. Viszont a következő androidos belépés és kilépés után újra ott maradt. Vagyis ezt minden egyes be-ki lépés esetén el kell játszani?
Megismételve a történetet rájöttem, ha a saját pc-mről lépek be az ismerős skype nickjével, kiadom a parancsot akkor kilép. Ugyanezt megcsinálva az androidos telefonjáról semmi eredményre nem vezet, ugyanúgy bent marad a mátrixban
-
McLaca
őstag
Droidos kütyü hiányában tesztelgetni (pl. ha elveszi a netet az ember a telótól, akkor offline lesz-e) nem tudom, de azt ki merem jelenteni, hogy a doridos alkalmatosságok használóinak 90%-a nem ura a saját készülékének...
Nem hiszem, hogy lesz rá megoldás. Viszont ha egy ősrégi klienssel lépek be Belle alapú telefonról, ahol nincs MS fiók, csak skype névvel lehet, ott csak azokat mutatja online, akik tényleg azok is. De az nem megoldás, hogy mindig egy régi teló régi klienséről nézem meg, hogy ki az, aki fog is válaszolni, ha írok neki. Koncepciós zsákutca a MS részéről...Üdv!
-
-
A Skype is az IE böngésző moduljait használja, ergo Te vagy pl egy mostanában telepített védelmi progi(amit pl paranoid erősségre tettél) az IE biztonsági szintjét/beállításait módosíthatta ill. -mint ahogy a figyelmeztetésen is olvasható- valami "csúnya" add-on is okozhatja, ami IE-hez települt.
Próbáld meg az alapértelmezett beállításokat visszaállítani az IE-ben, talán segít.
IE/Eszközök menü/Internetbeállítások/Biztonság fül/katt a Minden zóna visszaállítása alapértelmezett szintre. Ha meg add-on lehet a bűnös, akkor távolítsd el azt is.Ha ez nem segít, akkor uninstalláld a Skype-t és rakd fel újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- További aktív témák...
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest