- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
energivampir #4405 üzenetére
A jobb-felso sarkaban van egy X. Azzal lezarod siman.
-
spiritex
veterán
válasz
energivampir #4389 üzenetére
Szia!
Mire jutottál! Mert ez a Skype nagyon durván nyomja! A barátnőm ma lépne be XP SP2-n és nem engedte be. Kérte tőle, hogy frissítsen. Letöltötte, installálná, erre Fatal error-al leáll a telepítés... Köszi szépen. Úgyhogy nem kellett várni arra, amit korábban mondtam, hogy ki akarják zárni az XP-seket is, mert a az a jövő már itt van... -
spiritex
veterán
válasz
energivampir #4391 üzenetére
Szerettem és sokat használtam ezt a verziót!
Felrakhatsz próbaképpen egy régebbi verziót, de szerintem nem fog menni, mert nem magával a verzióval van a baj, hanem amikor belépsz, szerintem lekérdezik távolról, és látják a verziószámodat. Hiszen ugye nem változott a Skype-verziód, régóta ugyanez van fent, akkor miért mondaná azt, hogy nem támogatja az op.rendszert. Itt a készítőkkel van a gond, akik eldöntötték, hogy mindenkire ráerőltetik a legújabbat. Magyarul szerintem csak a legújabb verzió fog működni, de az is csak addig, amíg ki nem találja a mikrofo*-skype hogy ki akarja irtani az XP-ket is a gépekről... -
spiritex
veterán
válasz
energivampir #4389 üzenetére
Ez most melyik verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Windows 11
- PlayStation 3
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Konteó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest