Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
skype telepítés előtt állok (új gép, szűz win10 64 bit).Melyik verziót érdemes feltenni? Mióta az MS megvette ezer egy sebből vérzik ugye.
Van ajánlott verzió? Vagy menjen fel a legfrissebb és kész? (most még tudok variálni uninstallok tömkelege nélkül)Köszi!
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Melyik a legrégebbi Skype ami még működik és nem Microsoft-os (azaz nem eszik 50-100% CPU-t) ?
Eddig Skype 5.0 beta volt, de valamiért most már nem enged beloggolni vele. (XP SP3)
Köszi!
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
40-50%-ot eszik ez a csúnya, üreseben, telefonálás nélkül.
Olvastam hogy többeknek is van ilyen gondjuk. Mi történt? Megvette a intel és így akarja növelni a procieladások számát? Hihetetlen. -
Jazz
veterán
válasz
McClane
üzenetére
Megtörtént, nem jött vissza.
Ahogy néztem: a friend list-et az adott számítógép tárolja, az Application Data-ban. Nem úgy mint pl. az msn, ahol a szerver tárolja.
Már csak az a kérdés hogy hogyan tudnám előhozatni a régi könyvtárból, a file is meg van, ami a listát tartalmazza, kódolva.
Nincs itt valami Skype guru? thx

-
Jazz
veterán
Sziasztok!
5.0 skype volt fennt, leakartam szedni, és egy régebbit helyette, és ezt úgy oldottam meg hogy simán egy 3.0-ásat elkezdtem telepíteni. (gondoltam majd érzékeli hogy van már fennt egy skype, és akkor felülírja, így minden beállítás előzmény megmarad) Továbbá egy másik könyvtárba telepítette (meg se kérdezte hogy hova szeretném)
De nem. Két Skype lett, és az "új"-ban, a 3.0-ásban nem volt benne a partner listám. Nosza leszedtem, utána már az 5.0-ásat sem tudtam elindítani. Azt is leszedtem, de megadtam neki hogy a partnerlista és minden előzmény maradjon meg. Feltettem az original könyvtárba a 3.0-ásat és sehol a partner listám :S
Na most ilyenkor mi van. Hogy tudnám visszahozni?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olvastam hogy többeknek is van ilyen gondjuk. Mi történt? Megvette a intel és így akarja növelni a procieladások számát? Hihetetlen.