- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Ezt jol latom, hogy legfeljebb 5 perceket tud felvenni? Azaz, ha nem akarom, hogy torolje az addig felvett anyagot, akkor 5 percenkent oda kell, hogy nyuljak a kamerahoz es egy gombot megnyomni rajta?
Mar majdnem eldontottem, hogy az 5000-es mellett teszem le a voksomat, de mivel a legfeljebb evi egy nyaralast leszamitva, ahol menne egy kis bohockodas meg egyebek, az ev tobbi napjan a szelvedo alatt fedelzeti kameraskodna. Igy viszont, hogy nekem oda kell nyulni 5 percenkent, nem tul jo moka...
Hogy van ez, hasznajatok dashcamkent is? Mik a tapasztalatok ez ugyben?
-
-
GeryGreyhoun
tag
Én elég jól tudom, hogy mi mennyi, hiszen én is kartonos mennyiségeket veszek, még ha kisebb tételben is, mint egy nagyker-importőr. Az 50K forintos ár bárhogy is nézzük, pofátlanság, a wifi nélküli SJ5000 a mostani durván szar forintárfolyam mellett is maximum 40 környékén reális, esetleg plusz 2-3 ezer Forint azért, mert több költsége van vele egy fizikai boltot is üzemeltető cégnek (alkalmazottak, rezsi, bérleti díj, stb)
Az SJ4000 WiFi-t én a visszapillantó tükör mellé ragasztottam, nekem nem remegett, pedig rendesen meghajtottam az M3-ason 140-nel Hatvanig
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem már nem is hajlandó kapcsolódni a kamerához a telefon.
Egyszer sikerült, azóta soha többet, a jó jelszót nem fogadja el. Teljesen nulláról kezdve sem. Kapcsolatot törölve sem. Mindent legyalulva és újra beállítva sem. Másik jelszót megadva sem. Sehogy.Amíg működött, akkor is szétesett a kapcsolat, ha fél méternél messzebb raktam egymástól a telefont meg a kamerát. Vannak még bajok bőven, remélem még kitolnak egy új firmware-t, mielőtt elhúz egész Kína Holdújévet ünnepelni két hétre.
(#605) SymbianOS: Tökre nem értem én sem a dolgot.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem az a tapasztalatom hogy a memóriakártya is okozhat galibát: nekem legalábbis nem szereti a készülék a 32GB-os SanDisk Ultra UHS-I kártyámat, rendszeresen egészen idióta méretű fájlokra darabolja a felvételeket (10 mp-től több perces felvételekig minden van vegyesen, ráadásul néha gap is van a felvételek között), míg egy 16GB-os Samsung EVO UHS-I-vel tudtam csinálni 10 perces egybefüggő fájlt is.
Teljesen értetlenül állok az eset előtt. -
DigitXT
félisten
Mert a kamera azt írja a fájlba, hogy 30 fps, s így lesz "lassítva":
ha kodek probléma miatt a lejátszó nem érzékeli, bármi lehet.(Valójában a "lassított felvétel" is téves kifejezés, mert pont nem
a felvétel lassított, hanem a lejátszás...A felvételnek gyorsnak
lennie, hogy normál sebességgel lejátszva lassúnak látszódjon.)Ui: fordítva is el lehet játszani. Azt mondod a fájl metaadataiban,
hogy ez egy 60 fps felvétel volt, máris gyorsítva lesz lejátszva.
Benny Hill feeling. Nem kell hozzá kamera: bármit decimálhatsz.Ráti: valójában nincs (időben) hossza a videónak, ha nem tudod,
hogy miként kell értelmezni a képkockákat, egy-egy kép mennyi
ideig kell, hogy megjelenjen: létezik amúgy váltózó frame rate-tel
történő felvétel is, nos azt ritka undorító dolog feldolgozni.Ez az egész lassítósdi annyit csinál, amit fent leírtam... Felvesz
"csomó" képkockát, majd azt mondja, hogy mindegyik 4x annyi
ideig kell, hogy megjelenjen lejátszáskor. Kodek hiba miatt meg
lehet, hogy ezt a lejátszó nem értelmezi, s akkor lásd fent.
Ha bevallaná, hogy 120 fps, akkor valós időben látnád a dolgokat.
Szép folyamatos videó lenne belőle, az már egyszer biztos. Más
kérdés, hogy ha a gép nem tudja valós időben dekódolni, akkor... -
Jeschi92
újonc
-
Ráti
tag
Attól, hogy magasabb FPS-el veszel fel videót, nem lesz hosszabb sőt rövidebb sem.
Ez a képkockák számát jelenti egy másodperc alatt. Ha valóban 240FPS-t tud egy kamera akkor ha lassítod a felvételt akkor fogsz szembesülni vele, hogy sokkal jobb minőségű lesz a lassítás hiszen sokkal több képet rögzített a kamerád
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Macska topik
- Synology NAS
- weiss: Pant* rant
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- További aktív témák...
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest