- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
mijos
senior tag
Köszönöm a választ, de a flegmázást még mindig nem értem. A google a barátod és egyéb pocsék hozzászólásokat tegyétek már be a fiókba. Nyilván utánanéztem. hivatalos oldalon csak a plusnál írja a 60 fps 1080p-ben. Rámentem a wifisre, ott már nem írja az fps-t. Téma első hsz-ben minden infó? Összefoglaló? miről is beszélsz?
" Sziasztok!
Gondoltam nyitok egy témaspecifikus topicot, így könnyebb lesz összegyűjteni a véleményeket, tapasztalatokat.
A Foxoffer forgalmazásában hamarosan elérhető válik az SJCAM legújabb tagja az SJ5000.
Az eddigi megerősített információk szerint képes lesz FullHD-ban 60FPS rögzítésére.
Az eddig közölt felbontások és FPS számok:
"Full HD: 1920*1080P 60/30 fps
720P: 1280*720P 120/60/30 fps
480P: 848*480P 240/120/60/30 fps"
Remélhetőleg valós 60FPS-el fog dolgozni a kamera és nem interpolált lesz. "Ez az első hsz és sehol sincs összefoglaló. Itt mindenki nagyon okos és flegmázik a semmire.
(#691) SymbianOS: bitch pls
-
GeryGreyhoun
tag
Aztán ha bekéri a NAV (vagy a DHL/posta/fedex/stb vámügynöksége) a PayPal vagy banki bizonylatot, akkor pislogsz
Persze, lehet fotosoppolni nekik valamit, aztán reménykedni, hogy jó lesz, de nekem ez kicsit olyan, mint amikor valaki bliccel a BKV-n: én is rühellem, hogy tízezer forint egy rohadt bérlet, de ha azt nézem, hogy egyesek pánikszerűen menekülnek a villamosról amikor felszáll egy ellenőr, én meg tízezer forintért megveszem azt a nyugalmat, hogy csak lazán üldögélek, és ha odajön hozzám Mr/Mrs Kontroll, csak mosolyogva nyújtom át nekia cuccot és 15 másodperc múlva udvariasan elbúcsúzunk egymástól - inkább egye a fene azt a tízezer forintot, a lelkiismeretem és a nyugalmam nekem ennél többet ér.
-
settenkex
tag
Szerintem ilyet ne írj ide, mert ez "adócsalási" tipp...
Sokan itt a fórumban harapnak az ilyenért, meg a NAV sem szereti...
Nem beszélve arról, hogy ezzel magadnak okozol problémát ha mégis megvizsgálják.Amúgy is nagyobb az esély arra hogy egy ilyen volumenű terméket vámkezelnek, szóval arra a kiadásra számítani kell.
-
mike99.hu
csendes tag
December elején-közepén már rendeltem egyet, aztán miután csak folyamatosan csúszott a szállíthatóság illetve itt is csak a gondokat lehetett olvasni az egyetlen magyarországi darabbal kapcsolatban az év utolsó napjaiban lemondtam a rendelésem.
Viszont most ezt az összehasonlító videót látva asszem eljött az idő hogy ismét rendeljek egyet. Sokkal szebbek színei (bár mintha élességben a 4000 picit jobb lenne)
nagyon sokat szenvedek a 4000 kékes színeivel, amivel sajnos nem nagyon tudok mit csinálni. Némiképp lehet kompenzálni de soha nem lesz az igazi....Tud valaki ajánlani esetleg megbízható külföldi forrást (Ali, Banggood) ahol van is készleten az ár is jó és nem vernek át?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Akciókamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest