- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Vettem kamerára ilyen csipeszes tartót.. De már nincs kamerám. Nem kell valakinek?
Írjon privit akit érdekel.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
don pardon #3698 üzenetére
Klassz videó
-
Csabee.
nagyúr
Arra jutottam hogy az akciókamera nem az én világom. Egy lamax x10-em van ha vakakit érdekel
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sityupityu #3660 üzenetére
Amkor lehet a lamax x10-rt lecserélem egy sj legendre.
-
Csabee.
nagyúr
Az sj legendnél lehet állítani azt hogy ne görbítse a széleket, ezzel kisebb látószögű felvételt készít? Lamaxon nincs ilaen. De az sjcam elvileg tudja ezt. Valaki megerősítene?
-
Csabee.
nagyúr
Macbookon milyen lejátszó programmal célszerű lejátszani az mp4 fájlokat? Valamiért a vlc-vel állandóan zöld kép jön be, és szétesik a kép.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sityupityu #3583 üzenetére
Jah az lehet :-). Szép felvételt készít a kamera egyébként. Csak ez a videóvágás külön szakma :-) . De ez bennd van a pakliba ha valaki kamerázni kezd.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sityupityu #3581 üzenetére
Dede csak utólag lehet rajta korrigálni.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Milyen videó vágó alkalmazást javasoltok? Pl a halszemoptikából adódóen elgörbülnek a szélek.. ezt mivel tudom utólagosan megszűntetni?
-
Csabee.
nagyúr
A továbbiakban akinek esetleg tapasztalatai vannak LAMAX termékekkel kapcsolatban, azok itt találják a >>> Lamax Akciókamerák topicját <<<
-
Csabee.
nagyúr
SJ6-ot vennék.. Edigitálon érdmes +1-2 év garanciával venni? Vajon ha tényleg kell használnom, érvényesíthatem a garanciát? [link]
-
Csabee.
nagyúr
Üdv srácok!
Nézegetem az SJ6-ot.. Tetszik, jópofa az érintő képernyő is, de vízállló tokban hogy használható az érintő kijelző?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest