- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demo07
aktív tag
Hello,
Igen csak a sj5000+ tud 1080P-ben 60 FPS-el videót rögzíteni.
Banggoodról már jó párszor rendeltem eddig mindig viszonylag gyorsan és bármi fennakadás nélkül megkaptam amit rendeltem, és minden rendben volt.
Aktív kuponról én most nem tudok / de lehet hogy van aki tud itt a fórumban kupon kóddal szolgálni/, Banggoodról én eddig mindig eredeti terméket kaptam.UI : google a barátod ha esetleg az sem segít akkor a Téma első kommentjében benne van minden specifikáció az összes sj5000-es kameráról
-
Demo07
aktív tag
Sziasztok,
Érdekel valakit egy sj5000+ /ezüst színű/ gyári csomagolásban, kb 1 órát volt a kezemben,a tartozékok ki sem lettek véve.
Iá: 55e Ft ha valakit érdekel privátban beszélhetünk a részletekről, van másik kamerám ezért eladó ! -
Demo07
aktív tag
válasz
Kolondrum #614 üzenetére
5000Plus nem felejti nekem a dátumot/idő beállítást szerencsére
bLaCkDoGoNe : telefon tablet újraindít utána megy... de észre vettem hogy nem szereti ha több hálózat is van a közelében mert akkor rendkívül instabil a kapcsolata...
új jelszó-t nekem sem szerette nem is volt hajlandó úgy kapcsolódni...ui: LinkinEyes
-nexus 4 /droid 5.0.1/ ha a telefonhoz kapcsolódva van már a kamera akkor nem hajlandó a LinkinEyes kapcsolódni csak connect.... ameddig hozzá nem nyúlok a telóhoz, valamikor egyből ki is lép programból a telefon ha a kamera csatlakoztatva van hozzá
-sony xperia E1 /droid 4.4.2/ szintén connect ameddig hozzá nem nyúlok,se kép se hang
-samsung galaxy tab2 7 /droid 4.1.2/ majdnem tökéletes a program vele minimális a lag, egész jól tartja a kapcsolatot kevés a szakadás de 1-1.5 méternél messzebb viszem akkor már szakad a kapcsolat
amint alkalmam lesz bringára ülni rakok fel havas erdei teszt videót
-
Demo07
aktív tag
Szevasztok !
Ma kaptam kézhez egy 5000Plus-t már az új 1.7-es firmware-el...
itt egy lista firmware-ekrőlKérdés ki milyen app-ot használ a wifi-s távvezérléshez ? /Nekem nem hajlandó működni a Linkineyes-el amit a manuálban ajánlanak,de próbáltam a gyári sjcam progikat is és egyik sem működött / Nexus4 és 5.0.1-es droid /
Más is tapasztalat már ezt a hibát vagy eddig csak én futottam bele a friss fw miatt ?
-
Demo07
aktív tag
kínai rendelésnél ha úgy van kell írni az eladónak/webshopnak és akkor néha semmit sem írnak rá az összeg rovatba, tárgymegnevezéshez meg rengetegszer csak annyit írnak hogy tartozék, így néha meglehet úszni mindenféle pluszköltség nélkül is a dolgot, de mostanában ez is egyre ritkább már sajnos
-
Demo07
aktív tag
Sziasztok ! Olvasgattam a topic-ot aztán végül is arra döntésre jutottam hogy berendeltem egy SJ5000+ -ot amint megérkezik majd csinálok videókat különböző fényviszonyok és beállítások mellett és majd megírom a tapaszaltokat. Videókat meg majd Drive-ra felrakom nyers állapotban.
Addig is itt egy újabb videó egy kis kicsomagolós/összehasonlítós(spanyolul ugyan) de a fontos rész 8:35-től látható. Képminőség összehasonlítás SJ4000 -el párhuzamosan. Mindenki döntse el a látottak alapján ameddig, másik forrásból nem kapunk megerősítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest