- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
Kolondrum #668 üzenetére
Autóbelsőre tapasztva 1080p 30fps-el kicsivel több, mint 65 percet vettem fel hétvégén az 5000+-al, wifi nélkül. Az azért legalább kicsit több, mint a 40 perc. Meg ugye autóban ott a lehetőség a szivargyújtós töltésre, ergo, végtelen felvételre. Motoron ez nyilván nem kivitelezhető.
-
deicide
veterán
válasz
GeryGreyhoun #640 üzenetére
Áá, nem direktben veszik, nem importálnak ők semmit.
Nyilván az importőr ennél valamivel olcsóbban jut hozzá, konkrét számokat nem mondhatok, de nem sokkal olcsóbban. Szóval igen, van rajt árrés, de azért láttam már pofátlanabbat is.
Hogy ontopic is legyek, már előkészítettem a hét végére a kamerát, most a vezetőoldalra a kis ablakra fogom felcuppantani, bízom benne, hogy ott kevésbé lesz remegős a kép.
-
deicide
veterán
válasz
GeryGreyhoun #638 üzenetére
iPon-on valamivel olcsóbban van kint. Ellenben fogy a magas ár ellenére is, addig meg minek vigyék lejjebb az árat? Nem mindenki meri bevállalni a külföldi rendeléssel járó dolgokat, vagy megvenni olyantól, akit kevéssé ismer, mint fent említett két céget. Még ha az egyéni eladók esetleg be is fizették az áfát/vámot.
Annyira egyébként nem vészes az ár, pl a Geekbuying-os $108,99 áfával, vámmal, szállítással, hivatalosan 40K felett van és akkor még se az importőr, se a kisker nem keresett rajta.
-
deicide
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #615 üzenetére
Egyelőre fel is hagytam a próbálkozással, elindítom kézzel a felvételt, beülök az autóba, aztán indulok és a végén megvágom.
Már csak próbálgatni kell, mert a rendszám mellé rakva rengeteg rezgést kap a rossz minőségű utakon, ezért nem annyira jó a video. Következő a vezetőoldali ajtó vagy ablak lesz, ott talán nincs akkor rezgésnek kitéve nagy sebességnél sem.Az első próbálkozás. A nyers video azért ennél jóval jobb, a YT durva pusztítást végzett a minőségen.
-
deicide
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #604 üzenetére
Szuper, akkor lehet, hogy kártyacsere megoldja, majd próbálgatom...
Demo07: Nekem is instabil a Linkineyes progi, gyakran bontja a wifi kapcsolatot.
-
deicide
veterán
válasz
maj-viktor #581 üzenetére
Póbálgattam, de ez ilyen. Külföldi fórumon is megerősítik:
"You are right, this has nothing to do with loop recording. At the moment the camera has no way to record longer chunks than 5 minutes... "
Végül is utána összefűzöm, ha kell, belefér, csak fura.
-
deicide
veterán
válasz
maj-viktor #578 üzenetére
Azt elolvastam én is, de az 5000+ menüjében nincs Cyclic record, Loop record van, de az meg off-ra van állítva. Ezért kérdeztem, hogy mivel lehet folyamatosra állítani.
-
deicide
veterán
Két kérdés.
A beállítások közt az Optical freq 50/60hz az mire jó?
Video-t lassítani milyen programokkal lehet? -
deicide
veterán
válasz
settenkex #510 üzenetére
Hú, ez jónak néz ki, eddig tanakodtam, hogy tok nélkül rakjam-e majd az autóra a kamerát és bevezessem egy usb hosszabbítóval a szivargyújtóig a tápot, vagy elég lesz annyi kakaó, amit egy feltöltéssel bír. Mert azért félteném a kőfelverődéstől az optikát tok nélkül. Itt viszont ahogy látom a töltés megoldott.
-
deicide
veterán
Ha rátekintesz az adatlapomon a gépemre, látni fogod, hogy ha nem is vagyok kocka, de valószínűleg szeretem, ha sok az fps egy játékban.
Real_Necro: bent a cégnél nem vagyok rendszergazda, nem lehet telepíteni, amit szeretnék, a k-lite-ot is nagy nehezen könyörögtem a gépre.
azt kell szeretni, ami van. Itthon már normál sebességgel megy.
De egyébként igen, MPlayer classicon nézem a FullHD 24p-t, mert ott tudom kompenzálni a TV input lagját könnyedén. Mi a baj az MPlayerrel és a mdVR-el?
-
deicide
veterán
válasz
Jeschi92 #503 üzenetére
Tehát továbbra sem. Nem akadozva játsza, hanem szépen folyamatosan, csak lassan. Próbáltad már, hogy ilyen biztosnak tűnsz? Mert én igen, többször is. i5-ös gépen is. Emellett lassan 15 éve az IT iparban dolgozva tudom, mit jelent a fps egészen pontosan. Ettől még a felvett video-t gépen slowmotionben játsza le itt a cégnél mindegyik PC. Ellenben YT-ra felrakva, ott már normál sebességgel megy. De mindegy is, mert nekem tetszik így.
Használni leginkább amúgy is csak az 1080p@60fps-t fogom.
-
deicide
veterán
Valakinek van SJ5000+-a? A felvett video a céges gépen akadozva játszódik le, míg a kamerán visszanézve tökéletes. Ez valami kodek gond lehet?
Illetve ez a 240fps hogy működik? Mert felvettem 10mp videot, de az nem lett lejátszáskor hosszabb (8x), mint ahogy számítottam. Ez is kodek probléma lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest