- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Pikachu24 #14681 üzenetére
Ja, T-nél kamerázzák a visszaérkezett árut, hogy mi van benne. Edigitalnál nem tudom.
SJCAM Menü összehasonlítás: SJ4000 vs SJ5000X Elite - Youtube
-
törölt tag
válasz
Pikachu24 #14594 üzenetére
Ja, érdekel az ilyesmi:
Egyébként:
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam vs SJCAM SJ5000X ELITE 4K olvasási sebesség - Youtube
Ugyanaz a tárhely: Toshiba 32GB Class 10 Micro SDHC kártya - PC -
-
celafat
tag
válasz
Pikachu24 #14400 üzenetére
Tudom, hogy nem ideális sötét, esős időben való fényképezéshez, de az egy fényképezőgéppel sem az. Jelenleg ott tartok, hogy esőben semmilyen képet nem tudok csinálni, a semmitől meg bármi jobb. De azért nem adnák ki 20ezer ft-ot, ha csúnya lesz a végeredmény. A nappali kép az elég szép, az már bőven megfelelne, bár kevesebb fény alatt meg soha nem lesz ilyen. De arra jutottam, hogy veszek egyet, aztán kipróbálom élesben. Ha nem jön be akkor meg kicsit olcsóbban továbbadok rajta.
-
-
Dolphine
addikt
válasz
Pikachu24 #14380 üzenetére
Először is köszönöm a választ!
Valóban úgy működik, hogyha dascam módban ráadom a gyújtást, bekapcsol, majd egyből indul a felvétel, ha leveszem a gyújtást, akkor egy kicsit késleltetve történik mindez.
Azonban az angol nyelvű használati utasításban ez van:
CAUTION: When using your camera as a dashcam, use a car charger cable and remove the internal battery to make sure it does not die out while you travel, and to avoid overcharging/overheatingA többi kérdésre esetleg tudod a választ?
-
-
-
-
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
Pikachu24 #14141 üzenetére
A kicsit rosszabb keret mit takar? Nekem leginkább a nyaraláshoz kellene ilyesmi kamera, víz alatti felvételekhez (is). Bátran használható arra, vagy itt is javasolt egy másik ház beszerzése mint a Xiaomi-kameránál?
Valamint a wifi megéri a felárat, ha valóban annyi a különbség a sima 4000-es és a wifis verzió között? Nem győztem még meg magam, hogy nekem arra feltétlenül szükségem van
A YI cam és e között vacillálok. Itt is ajánlott a memóriakártyát olvasóba helyezni és úgy átmásolni a videókat a PC-re, vagy mehet direktben adatkábellel a kameráról?
EZ a csomag elég szimpi a plusz akksi és a töltő miatt. A Wifisből ugyanez 4k-val drágább.
-
-
Szoles
senior tag
válasz
Pikachu24 #14011 üzenetére
Nem biztos, hogy baromság.
Bár szerintem az a papír inkább csak lezárja a mögötte lévő szilikagél golyókkal töltött részt. Pezsgőtablettás hosszú dobozok tetejénél legalábbis így van. Mert szédszedtem, hogy mi van benne. Mert mindent szétszedek, mert mindent tudni akarok...
-
-
-
Dzsetro88
csendes újonc
válasz
Pikachu24 #13871 üzenetére
Szóval. A kamera kis képernyőjén szerettem volna visszanézni a videó felvételt. Ez nem sikerült, megállt pár másodperce után, és semmi reakció a gombnyomasokra, csak a ki-be kapcsolás segített rajta. Sőt, néha mikor megfagyott hülye ciripelo hangot adott. Most frissítettem az új firmware-t, viszont a probléma továbbra is fennáll. Ha "lassú" témájú videót csinálok (pl filmezem a macskát ahogy alszik) akkor semmi probléma. Viszont ha pl futni kezdek a kamerával akkor a fenykepezon nem bírom megnézni, mert 2-3 mp után megfagy. Számítógépen viszont probléma nélkül megnézhetők a videók. Ötlet a megoldására?
-
kende.zalan
csendes újonc
válasz
Pikachu24 #13893 üzenetére
Ez a legfurcsább talán az egész jelenségben, hogy semmilyen hibát nem ír ki. Időközben már a két rejtett mappát sem jeleníti meg (ami hibaüzenetet dobott fel). Csatlakoztatom az eszközt és mint máskor, normálisan érzékeli a gép. Viszont sehol a két mappa melyben a videók és képek vannak (lennének)...
Egyébként megpróbáltam nem közvetlenül a kamerával csatlakozni a gépre, hanem külön az SD kártyát egy kártyaolvasóba belehelyeztem, de így sincs változás.
Az említett hibaüzenet a legelső alkalomkor a következő volt:
,, a fájlnév a könyvtárnév vagy a kötetcímke szintaxisa nem megfelelő "
Megpróbáltam a köteten hibaellenőrzést is futtatni, melynek az eredménye, hogy nem talált hibát, szerinte minden OK. Több lehetőséget nem kínált a rendszer a probléma orvoslására.
-
-
-
stracker06
aktív tag
válasz
Pikachu24 #13696 üzenetére
Olyan nagyon nem kék, legalábbis a mostani szürke időben nem zavaróan.
Van esetleg valakinek tesztvideója a legújabb fw-vel?(Tavasz óta kicsit tartok a frissítésektől, mert akkor egy gyári update téglásította az Idol 3-amat. Garanciális szervizben végezte, alaplapcserével és egy rakás szívással.)
-
stracker06
aktív tag
válasz
Pikachu24 #13657 üzenetére
Nem ez nem +, csak sima.
Főleg bicajozáshoz tervezem használni (sisakon, vázon rögzítve), néha autóban (ha hosszabb útra megyek), meg párszor általános kameraként, kirándulást, stb. felvenni.
Ezért nem tudom, hogy mennyire használnám ki, mennyire használjátok ki Ti, akiknek Wifi-s van.Igen, próbálok figyelni arra, hogy eredeti legyen. Ha jól informálódtam, a doboz, a felirat és a menü kinézetére lehet támaszkodni ez ügyben.
-
gcsikos
tag
válasz
Pikachu24 #13642 üzenetére
Elmegyek kereskedőhöz, kicsit körbetapogatom, megnézem. És írok a Jézuskának
, ha tetszik. Nem tudom a car funkcióban lehet-e elmenteni, törléstől védeni egy részletet, amin esemény van pl. . A mostani leváltandó visszapillantós a G beállítására (fékezés, gyorsítás, ütközés) és gombnyomásra is csinál törlésvédelmet.
Köszi a választ:! -
dzsonaj
tag
válasz
Pikachu24 #13553 üzenetére
Sony Vegas - disable resample.... napfényes időt kellene kifogni, és akkor kipróbálni.
Egyébként most töltöttel le SJ4000 WIFI-hez egy új firmware-t. augusztusi, van magyar nyelv, változtatható látószög, burst mode, és mintha kicsit jobb lenne a kép.
Aki ezt használja töltse nyugodtan....
-
-
-
válasz
Pikachu24 #13479 üzenetére
Most nem tudom, ezekben hogyan működik ez a gyro szenzor? Valós fizikai giroszkóp lenne bennük mint pl egy mobilban? Én nem hiszem. És ha az nincs bennük akkor szerintem az automata képernyő elforgatást sem lehet megoldani.
Majd javítson ki aki tudja biztosra, hogy mi van benne. -
-
-
-
Mustadjoci
tag
válasz
Pikachu24 #13315 üzenetére
megtettem és nem értem tényleg. bazz ennyire hulye vagyok? akkor ami a leírásban szerepel az nem hibás vagy mi?
konkrétan a 4000 plusról irja az összefoglaló a valódi 120 fps-t. de az sjcam oldalán csak 60 fps szerepel. mi a valós akkor a kettő közül? mert az egyik oldalon lévő adat téves.
ez van az sjcam oldalán:
SJCAM SJ4000+ Plus 2K Main Features:● 1.5 inch High Resolution LCD capturing HQ 1080P FHD video
● 170 degree A+ grade HD wide angle
● Multiple video recording formats:
2K (2560 x 1440) @ 30FPS
1080P (1920 x 1080) @ 60FPS
1080P (1920 x 1080) @ 30FPSitt fent az összefoglalóban 1080p nél 120 fps.
-
-
-
gisssa
csendes tag
-
-
gisssa
csendes tag
válasz
Pikachu24 #13192 üzenetére
Ez tűnik talán a legjobb vételnek, szerintetek eredeti?
http://www.ebay.com/itm/Original-SJCAM-SJ4000-Wifi-FHD-DV-Waterproof-Camera-EU-Plug-w-Verification-Code-/371535894786?hash=item568143d902:g:-TsAAOSw-zxWnct0
És ezek?
http://www.ebay.com/itm/SJCAM-SJ4000-WiFi-Full-HD-1080P-Sport-DV-Action-Camera-Camcorder-Waterproof-O2Z3-/381650674513?hash=item58dc272351:g:aL4AAOSwintXR8rc
http://www.ebay.com/itm/Genuine-SJCAM-SJ4000-WIFI-12MP-HD-1080P-Sports-DVR-Action-Waterproof-Camera-UK-/172075721807?hash=item281083244f:g:h1wAAOSwKtlWocnR
Hollandiából mennyi idő lehet a szállítás?
Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Formula-1
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest