-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila444
aktív tag
válasz
BalooTM #13796 üzenetére
Nem ugrál egyik kamera sem így.
Nem tudom milyen felbontásban és fps-el lett felvéve, vagy hogy lett kódolva, esetleg a felfogatás volt rossz, de valami tuti el lett rontva.Az éjszakai felvétel is érdekes, ekkora különbségek nincsenek...
Holnap rakok fel éjszakai tesztvideót én is -
beis-compo
tag
válasz
BalooTM #13045 üzenetére
Én is pont így jártam néhány napja, csak én ebben a topikban írtam le. De én csak fél órára vettem meg, mert azonnal visszavittem az eladónak, (aki a kabalabábús hirdetôoldalon) 14 ropiért hirdette, volt neki több is. (amúgy kikapcsolva megtévesztésig Eken H9-re hasonlító klón)
Azután vettem ereteti SJ4000-et a Megyeri úton, márkaképviseletnél.
Hol lehet ezekhez elôlapot venni? Mert ott pont nem volt, kéne nekem vagy arany vagy ezüst színben egy. Esetleg cserélnék is akinek ilyen van, mindegy melyik, mert én meg adnék cserébe egy ellenkezô színût (aranyért ezüstöt, vagy fordítva). -
axlfsi
veterán
válasz
BalooTM #11942 üzenetére
Szerintem is. Már(!) Ugyanis, amikor irtam a bejegyzest, nem volt ott (mikozben korabban mar igen). Nyilvan valami okbol - ideiglenesen - eltavolitottak. Nem screenshotoltam Neked, de hidd el, igy volt
... es masoknak is feltunt.
Meg nem volt idom tesztelni, de ahogy olvasom rendben van es jok lette az uj ficsorok
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest