- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
SupernovaHUN #13082 üzenetére
Jobb ha eredetit szerzel drágábban, egyszer volt egy ilyen esetem, azt írta az eladó küldött újat. két hónapra rá nyitottam disputeot(paypal) kérték hogy küldjem vissza(kitalálták hogy hake a trackinng number mert több hétig is állt a postán....) de a pénzt már soha többet nem kellett látnom sem a a terméket. Azóta inkább nem veszek ilyeneket ebayról(alirol meg csak az olcsóbb dolgokat veszem.).
-
Attila444
aktív tag
válasz
SupernovaHUN #13075 üzenetére
Ennyi pénzért biztos, hogy hamisítványt fogsz kapni, ha egyáltalán küld valamit.
A wifi akkor jó, amikor olyan helyre rögzíted, ahol nem látsz rá a kijelzőre és úgy kell beállítani, hogy milyen szögben álljon, pl, sisakon, fejen, mellpánton, autóban bukócsőn, stb.
Nagyon sokan vannak úgy vele, hogy minek a wifi, úgyse fogja használni, megveszi a simát és aztán rájön pár használat után h inkább megérte volna azt a párezer forint különbséget a wifi. -
tibibi
őstag
válasz
SupernovaHUN #13078 üzenetére
Akkor vegyél itthonról használtan is van pár darab jó áron.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Azt láttad hogy csak 142 feed back-je van?
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Én értelmetlennek találom a wifit, ugyan azt tudja mint a kamera csak nagyobban látod a képet.
De én nem rendelnék ebayről mert csak be fogod szopni hogy hamisat küld.
-
BalooTM
tag
válasz
SupernovaHUN #13043 üzenetére
Nem vágtak át, te szaladtál be magadtól a f@#&erdőbe, méghozzá tátott szájjal. Amikor veszel valami kínai cuccot, előtte olvass utána, hogy van-e support, fórumokon mit mondanak,stb. Én az elsők között vettem 4000+ kamerát, rizikó volt, de nem bántam meg, annak ellenére, hogy az első firmware-kkel katasztrófa volt sötétben. De mivel jönnek hozzá az újak, egyre jobb lesz... Abbahagyhatod a fórum teleduzzogását, mert nem a címben említett készüléked van, és ha visszább olvasol, akkor láthatod, hogy más is bement a bizonyos erdőbe, nem vagy egyedül. Üdv, Baloo
-
mokus1
addikt
válasz
SupernovaHUN #13043 üzenetére
Ez tényleg nagyon gáz
-
santa clause
aktív tag
válasz
SupernovaHUN #13036 üzenetére
Kíváncsi lennék hogy milyen vidit csinál, az meg jó nagy hülyeség amit irtál mivel az sj sosem volt klón. Ilyen árkategóriában verhetetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest