- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
dani104
tag
Szia,én sok reményt nem fűzök hozzá....hétfőn lesz meg a 15 munkanap és a 3 hét , hogy megrendeltem....
Ennyi idő alatt Kínából ide érnek a cuccok,még akkor is ha az öreg rizsszedő hozza biciklivel,nemhogy Angliából......
Ami azt illeti én sem értem,hogy miért nem regisztráltan adja fel.....ez védelem neki is meg a vásárlónak is.....!
Már pár levélváltáson túl vagyunk,abban maradtunk,ha hétfőig nem jön meg akkor írok és megoldjuk a gondot....!Inkább készülj a rosszabbra....
-
Boonen007
őstag
Nekem nincs GoProm srác meg akit ismerek pesten lakik míg én debrecentől nem messze.
Viszont ma felraktam a bukómra egy 70km edzésre ebből olyan 18km-nél kapcsoltam be és utána végig vette az egészet. Persze 720p felbontásra állítottam de egy 90 perc körül végig ment és még maradt egy kis csík a háromból a kijelzőn.
Elégedett vagyok a felvétellel, igaz kicsit lefele irányult a kam látószöge, de ez csak HDR teszt volt, hogy bukón milyen, és sokkal jobb mint stucnin.
Nekem is rosszminőségű a kormányra felfogató adapterem egyáltalán nem szorul meg ha meghúzom a csavart sem. De mivel kompatibilis vele ha jól tudom a GoPro mountja így lehet veszek egyet.
-
Boonen007
őstag
-
maj-viktor
őstag
Tessék ez macro: http://www.youtube.com/watch?v=1KkLHBwG7wY
(csak neked tegnap lőttem gyorsba... izgága kis hangyák! xD)
Jó mondjuk ez más kategória típusba is (DSLR) és árban is (~150k)!
Egy 20-40E között (átlag 30E-ért beszerezhető) sport kamtól (SJ4000), mit vársz!?
Fixfókusz és kész! Ahogy írtam egy sport camera-nak nem közeli dologra kell fókuszálnia... (macro) -
Bobyjack
senior tag
Úgy tudom, hogy a GoPro-nál jelentkezó fókuszálási probléma nem szoftveres, hanem hardveres eredetű. Gyakorlatilag az optika elmozdulása miatt az érzékelő nem a fókuszsíkban van. Ezt szétszereléssel meg lehet oldani. Amúgy az optikákra visszatérve vannak gyártók, akik készítenek csereobjektívet GoPro-kra. Szóval lehetséges jobb/más tulajdonságú objektívvel felszerelni, akár egy tükörreflexes gépet. Csak a csere-bere nehézkesebb...
-
maj-viktor
őstag
Hát nemtudom... nekem mobil esetén az újjbegyem érintésével tudom állítani a fókuszt, hogy épp hova fókuszáljon... DSLR fényképezőgép esetén ugyebár meg a optika lencséjének "csavarásával" tudsz élességet állítani! De pl. videokamom-nak is érintőképernyős az LCD-je és ott is van lehetőség újjbegy állításával az élesség állítás - fókuszálás!
De egy ilyen sport camera esetén felesleges, ide fixfókusz kell... (azért is írtam, hogy az a teszt videóm, nem a legjobb, mivel az már makró szintű fotózás - videózás lenne, de azt ez a kam "nem tudja", de nem is kell, ott inkább a 170-es látószög-et szerettem volna kiemelni, de inkább csak a "homályos csiga" marad meg mindenkinek - majd csinálok jobbat - most hirtelenjébe ennyire futotta)
-
maj-viktor
őstag
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html
Ahogy írtam, mostanába jobban rászálltak a külföldi csomagokra...
(most mondjam, hogy nekem pl. most pont ali-ról vámolták a cuccomat)Szóval a kérdésre a válasz! Igen, mindenképpen számolj vele... legfeljebb kellemes meglepetés ér ha nem lesz - De számolj vele! Sajnos utóbbi hónapokba rendszeresek a vámolások!
-
maj-viktor
őstag
Bocs, hogy ezt mondom, de google a barátod... De ha visszaolvasol láthatod ki honnan rendelte (és kb. ez a 3alternatíva van/vol: fox - band - ebay angol)
De na, a kérdés az, hogy "milyen gyorsan kell"?
1. Ha nagyon gyorsan, akkor hazai apróhirdetési oldalak: vatera-olx-jofogas itt ~35-40E-ért kapsz (azonnal)
2. Ha nem annyira gyorsan, akkor EU-n belül - Angliából - angol eladótól itt állítólag többen is sikeresen rendeltek, itt a szállítási idő: 1-2hét ár 28-32E Ft körül van
3. Ha ráér - megrendeled Kínából (pl. az említott foxoffered) itt így 20-22E Ft-t körül megkapod, de sajnos tapasztalatból mondom, hogy megfogják a vámon, és +30% (ÁFA + 1.500 Ft - vámkezelési költség-gel leakaszt még az állambácsi), és itt is 28E Ft körüli áron leszel, de itt így a szállítás 3-6 hét körüli!
Egyszóval, ha én most venni akarnék, inkább EU-n belül rendelném, vagy ha nagyon-nagyon sürgős, akkor hazai hirdetések - hirdetési oldalak...
/szerk
Amúgy igen, amit itt: (#675) Boom21 ír, az nem hülyeség, azaz külön csomagba rendeld, így a kisebb csomagot "legálisan áfamentesen" (22€ alatt / csomag nincs ÁFA külföldről) megkaphatod, ha egybe jön, akkor viszont az egészet ÁFÁzzák!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest