- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#41133696 #14749 üzenetére
Drága de nem user barát. A legkevésbé sem.
Vegassal alapesetben az a nagy probléma túl okos, túlságosan is. Aki meg először ül le videót vágni, az nem fog tudni mit kezdeni a vegassal amikor szó szerint a userre "hányja" a properties listáját. A következő sokk az a Render As után következik általában.Ha a szerkesztés előtti arrogáns megnyilvánulásom olvastad elnézésed, nem neked szánt a mai napom tipikus esete nem kéne fórum elé üljek. Még egy roppant egyértelmű mondat is könnyed szerrel félre megy....
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#41133696 #14743 üzenetére
Vegason belül lesz a gond, tapasztalat. Néha zizis is lesz.
@Lion: Első körben a felbontásokat nézd meg, és a PAL, NTSC szabványokat, nekem akkor produkálta ezt amikor ott volt gebasz. Ha nem akkor van még tippem de már csak reggel állnék neki a kifejtésnek. (Amúgy én spec mindent MP4-be mentek le, és mindent a vegas preseitjein hagyok, nagyon jól belövi a dolgokat.
)
-
-
törölt tag
-
-
-
baboss
őstag
válasz
#41133696 #14621 üzenetére
Erről beszélek, észrevehető a különbség, ha már ilyen sok célra szeretné használni (#14614) Miertvansote, akkor megéri a jobbat megvenni.
Plusz jó dolg, ami igencsak hasznos lehet.
Gyroszkóp stabilizáló.
Halszem optika, szoftverből állítható látószög.
WiFi státusz.
Külső mikrofon.
Ezeket biztos nem tudja egy 20k-s kamera, talán használtan kilehet fogni.
Sjcam SJ4000 wifi+ 18k-tól van az aprón, ezt ajánlanám minimum amikre használni szeretné. -
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
#41133696 #14593 üzenetére
Nálam hasonló hiba jelenség lett
A drónom leesett, a kamera vízálló tokban volt és az oldalsó gomb beszakadt! Vízálló tokból használhatatlan volt az adott gomb, viszont tok nélkül ha jobban benyomtam működött.
Esetedben nagyon egyszerű dolga lesz a szervíznek. leforrasztják a kis kapcsolót és vissza forrasztanak egy újat (kb. pár forint). Még szét sem kell szedniük a kamerát.
Ha wayteq-nál van még rá érvényes garancia akkor 95% hogy ingyéén megcsinálják neked.
Már több esetben küldtem hozzájuk user hiba miatt elrontott cuccot, és mindig jól jöttem belőle ki. (az egyik egy sj4000+ volt) Ha érdekelnek a sztorik esetleg privátban leírhatom.
-
válasz
#41133696 #14590 üzenetére
Legjobb üzemideje az SJ kamerák között a 4000 plusznak, és az M10 plusznak van (ugyanaz a kettő belül). 140-150 percel lehet számolni 1080/30 fps alatt. És ezek tényleg valós üzemidők! M10 pluszom volt, 4000 pluszom meg jelenleg is van. A 4000 pluszt viszonylag rövid ideig árulták érthetetlen módon, pedig nagyon jó. M10+ talán még kapható.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
#41133696 #14471 üzenetére
Egyébként pont ma jutott eszem, hogy 3 akkumulátor van itthon plusz a töltőszett + a 2000mA-es Powerbank. Na most a töltőszettben szerencsére fixen rögzülnek az akkumulátorok, így ha elmennék egy 4-5 órás útra, mondjuk Berettyóújfalu - Szeged amikor lemerül az akkumulátor útközben simán tudnám tölteni a töltőszett + Power Bank segítségével után
-
baboss
őstag
válasz
#41133696 #14545 üzenetére
Szia.
Nekem egy SJ6 Legend kamerám van. A videókon azt vettem észre, hogy árnyékos és napos rész váltakozásánál a színek elégé megváltoznak. Konkrétan egy árnyékos résznél az égbolt kivilágosodik, az ég nem kék hanem vakító fehér paca lesz, amint átmegy napos részre akkor jó. Próbáltam már játszani a beállításokkal, de nem hozott sikert. Az expozícióval tudok max javítani rajta. Ha lejjebb viszem akkor megszűnik ez a fényerő hullámzás, de viszont a sötét részek egész feketék, egybefolyik minden részlet. Van erre valami program amivel javítható, vagy kamera beállítási probléma okozza ?
Videó -
törölt tag
-
-
-
-
törölt tag
válasz
#41133696 #14521 üzenetére
Amire nekem kellett (kitakarás) arra pont jó, mert a Youtube féle szörnyű lassú volt, meg bugos, mert sokszor megesett velem, hogy beállított kitakarások mértéke létre a maximálisan megengedetett (ilyenkor még egy menet), vagy pedig, ma is úgy jártam, hogy a belvárosi arc kitakarás YouTube-on egyszerűen elakadt, 95%-os feldolgozás mellett... És zsinórban kétszer. Azt a videót is a Filmora fogja megcsinálni. Egyébként pont emiatt telt be a pohár
Most a fentebbi képen látott beállításokkal készült ez:
-
-
gcsikos
tag
válasz
#41133696 #14463 üzenetére
A youtube vid. szerkesztőről most találtam: [link]
A rendszám és az arc kitakarás miatt fog hiányozni, bár még nem próbáltam, csak a posztodból tudom, hogy a natív szerkesztőjével csináltad. Kell találnom valamilyen szoftvert, amivel ki tudok takarni kisebb területeket a fb-ra, instára küldött rövid klippekből.
Tipped vagy valakinek ötlete? Fizetősben biztos van -
-
-
gcsikos
tag
válasz
#41133696 #14492 üzenetére
Köszönöm a bemutatót, sajnos már nincs olyan gépem amin a Movie Maker lenne és a 2012-es verzió ráadásul elérhetetlen.
Sztem a Live Movie Maker ami a W10-eshez nem ugyanaz, azért nem eszi meg az sj4000 mov-jait, át kell tennem AVI-ba. Az a vicc, hogy minden más, pl. Adobe Premier, simán kezeli a MOV-ot. Ezzel vagy a VSDC-vel csinálok filmeket, de a család igencsak fiatalkorú kamera használóinak kedvéért akartam erőltetni, mert a MM tényleg egyszerű és jól effektezhető, hangosítható, gyors és a gépeik erőforrását nem terheli, szóval én is szívesen használnám, ha pikk-pakk gyors vid. kell.
Még1x nagyon kösz. -
gcsikos
tag
válasz
#41133696 #14490 üzenetére
Nem tudom van-e különbség a W10-essel kapott W. Live Movie Maker és a W. Movie Maker között, de tényleg nem tölti be a szerk ablakba a MOV fájlt, hiába várom meg az előkészítési fázist, amit ott lent lehet követni, ahogy írtad. Nem sok kedvem van átírogatni mindegyiket AVI-ba.
A másik bajom, hogy néhány fájlra azt írja a Photoshop Premier, az ACDSee, a W10 lejátszója egyaránt, hogy nem ismeri fel a forrásfájlt, nem játssza le. Ma úgy két órát autóztam és a három perces snittekből úgy 5-6-ot nem ismer fel. Mi van, ha éppen az kellene valamiért? Holnap kipróbálom nem autós üzemmódban. Én sportkameraként is akarom használni, meg dashcam-ként is.
Ja, és nem tartja a beállított dátumot, ami menetrögzítőnél alaphiba. De különben is -
-
gcsikos
tag
válasz
#41133696 #14443 üzenetére
Nekem a Windows Live Movie Maker a behúzott MOV fájlokat nem játssza le az előnézeti ablakban, előtte AVI-ba kell konvertálnom, hogy tudjak valamit kezdeni vele.
A másik bajom, hogy össze-vissza sorrendben vannak a 3 perces videó fájlok a mappában, sőt, hiába dátumozom be az SJ4000-est, minden autós fájl 2016 és valami nevet kap. Most kezdtem próbálni, nem tudom miért lehet, talán az akksi kivétele okozhatja?Vélemény? Köszi... -
Pikachu24
aktív tag
-
-
-
-
Dolphine
addikt
-
-
válasz
#41133696 #14419 üzenetére
Persze, a legjobbra kell beállítani, nekem is fine-n van. Én azért átnéztem a menüt kicsit mielőtt elkezdtem volna használni.
(#14420) Szoles Igen, ez az éjszakai világítás dolog igaz lehet, de nappal, normál fényviszonyok között semmiféle problémába nem ütközik a 60 Hz-es beállítás. Nekem az összes kamerám azon van, és semmi ilyesmit nem tapasztaltam eddig. Éjszakai lámpafénynél meg nem veszek fel ezekkel semmit. De kíváncsiságból lehet, hogy ki fogom próbálni.
-
-
-
-
Micsurin
nagyúr
-
bounty123
őstag
válasz
#41133696 #14316 üzenetére
Én a hivatalos magyar weboldalról vettem, gyorstöltő abban sincs, kábelkötöző se (az micsoda?). Valamint a tokból én is alig bírtam kiszedni, kis gyakorlás után már sima ügy
Nézz meg egy youtube-os videót.
Ja, látom te is linkeltél egyet. Mondjuk az enyém az olyan, mint a videón. -
baboss
őstag
válasz
#41133696 #14282 üzenetére
Motoron szoktam használni amikor sisakon van a kamera, és a SOOCOO PS2 Giroszkóp, mind 2 Xiaomi 20,000mAh kapja a naftát ami a motoros kabát belső zsebében van.
Ha a kamera és a Giroszkóp a motoron van akkor USB töltőn kapja a naftát. Reggel elindulok túrára délután hazaérek és meg is telt a 64Gb os kari. -
Pikachu24
aktív tag
válasz
#41133696 #14279 üzenetére
Én samsung evo 32gb-s kártyát használok több mint egy éve, anno ebayről vettem sincerity(ajánlott eladó)től kb. 2300Ft-ért. [link(Ez SDXC, nem tudom hogy támogatja-e a kamera!)]
Szerintem bőven elég egy akku időre a 16gb-s kártya is.
Közben vissza kerestem:
ORDER DATE: Apr 04, 2016
ORDER TOTAL: 2,162.97 HUFOrder: SAMSUNG MICRO SDHC EVO 32GB 48MB 32G 32 G GB MICRO SD UHS-1 C10 MEMORY CARD NEW
1 item sold by sinceritytrading
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest