-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirdi
csendes tag
válasz
drjuris #14361 üzenetére
Szia!
LOGO Watermark: Ha bekapcsolod, a jobb alsó sarokban egy SJCAM vízjel lesz a videón. (Ha van dátum, bal alsóba kerül.)
Tényleg, ezt a vízjelet nem lehet valahogy megváltoztatni egy sajátra?Szekvencia: Ahogy én tapasztaltam, fotózáskor sorozatfelvétel. Vagyis ha pl. 3-ra állítod, és fotózol, 3 képet csinál gyorsan egymás után.
FOV: Látószög, ha ki van kapcsolva akkor teljes, lentebbi opciókkal pedig egyre szűkíti (igazából csak levágja a kép szélét szoftveresen).
WDR: Wide Dynamic Range. Változtat a képen egy kicsit, itt egy teszt videó, hogy gyakorlatban mi is ez: https://www.youtube.com/watch?v=WirHTZ_XEk4
-
baboss
őstag
válasz
drjuris #14142 üzenetére
Sjcam 4000 Wifi Hazai Garanciával
Ha megfelel.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
drjuris #14140 üzenetére
Tudtommal csak a kijelző(ez azzal jár hogy a firmwarek nem kompatibilisek egymással.).
A 2"-os verzióhoz viszont egy kicsit rosszabb keret jár mint a 1,5"-oshoz.
Én lehet hogy 2"-osat vennék, mert TALÁN abból még nincs hamisítvány.
Szerk.: Vannak hamisítványok, viszont szerintem nincsen ráírva hogy sj4000
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest