- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
sto1911 #13423 üzenetére
Én is köszi, visszatettem ezt a verziót mert az új a regisztráció után még illesztőprogramot is kért a kamerához ami addig tökéletes volt.
Hogy lehet megszüntetni az alkalmazás play áruházzal való kapcsolatát? Mivel ugye a régebbi van fent ezért a saját alkalmazásaim között ott jelzi a frissítést. Én rá szoktam nyomni az "összes frissítés'-ére, de akkor ez is frissülne. Van rá mód, hogy onnan kitöröljem?
-
-
Markizmark
addikt
-
válasz
sto1911 #13345 üzenetére
Én meg azért is vettem direkt arra a célra külön, hogy ne keljen ki-be rakosgatni. A nagy autómba (sofőr vagyok) is külön van már régóta. Ezek ott vannak állandóan és nem kell rakosgatni őket. Kevesebb tudású de masszívabb darabok, nem drágák, és pont erre a célra valók.
20 környékén már jót veszel. De mindenki oda használja az akciókameráját ahova akarja. -
-
rayoliviero
veterán
válasz
sto1911 #12887 üzenetére
Értem, ezt jó tudni, köszönöm.
Akkor második verziónak szóba jöhet, mert elsőnek most ebben gondolkodok:
M10 az sjcammagyarorszag.hu-n.
Az M10 nekem jobban tetszik, ami nincs az Eustocknál.
Ha jól tudom csak formában különbözik az SJ4000 és M10, nem?
-
-
sto1911
veterán
válasz
sto1911 #12602 üzenetére
Ugy gondolom megoldodni latszik a rejtely, ma reggel zsebbol kiveve (ugyanis mindig kiveszem a kocsibol) be volt kapcsolva a kamera, valoszinuleg ez okozhatta a meruleseket, ugyanis ilyet mar tapasztaltam korabban is.
Kocsiban hasznalat kozben 1 csikrol kettore toltott, tehat ugy nez ki jol mukodik. -
-
-
sto1911
veterán
-
válasz
sto1911 #12482 üzenetére
Max a bogarakat szoktam törölgetni róla egy motorozás után.
Biciklizés stb után még azt sem. Kicsi az esélye, hogy pl pont egy kő eltalálná. Más baja mi lehet? Na persze ott a víz, egyedül ez indokolná nálam a tok használatát, de általában kerülöm az ilyen időjárást a kamerával.
Persze pl cross-terep motorozásnál már indokolt, az előtted haladó által feldobott sár és por miatt. Ugyanez terepbiciklizésnél is ugyanúgy fenn áll. -
TaaT
nagyúr
válasz
sto1911 #12452 üzenetére
Tegnap sok dolgom volt és elfelejtettem
Itt egy összehasonlító screenshot [link] Pont fordítva van mint ahogy tegnap írtam, csökkenti a látószöget egy hangyányit. Plusz fakóbbak a színek (égbolt), kicsit elmossa a részleteket (tetőablak szürke lemezén a kosz).
Az biztos hogy nem fogom mindig használni ezek miatt.
-
TaaT
nagyúr
válasz
sto1911 #12452 üzenetére
Innen van. [link]
Elkezdett esni és kezd besötétedni, holnap csinálok felvételt. De így elsőre egy nagyon kis halszem effektet csinál mivel domború a felület, de nem zavaró.
sityupityu: Azt meg kell jegyeznem hogy nekem nem SJCAM kamerám van, csak a külső háza egyezik meg az SJ4000-el. Nekem nem lóg bele, de szerintem az SJ4000-nek sem.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest