- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
gcsikos #14941 üzenetére
Hidd el ha egy nakeden elviselte az elmúlt egy évet, amiben volt aztán minden* akkor nem lesz vele gond.
Csak arra figyelj a talp rendesen felfeküdjön közepén és a szélein is!
*Folyamatos autópálya le a Horvát partig, Mátrázás, Cseszneki szerpentinezés, és nálam tényleg telibe tépi a szél minden védelem nélkül.
-
gcsikos
tag
válasz
gcsikos #14559 üzenetére
Utánam jártam és amikor kivettem a keretből (amivel a szélvédőhöz egy tartóm keresztül rögzítem a kamerát) észrevettem, hogy nincs meg az akkunyílás fedele. Mivel több autót használok, elkezdtem keresni és az egyikben meglett a lapocska. Visszaraktam is minden ok. Az a kis vacak hiánya az SJ4000 wifi fordított állapotában is hagyta lötyögni az akksit és ez okozta a bugot.
-
törölt tag
válasz
gcsikos #14520 üzenetére
Köszi szépen
Azért sokat segítettek a Windows Movie Maker segítségével eltelt évek alatt szerzett rutinKészítek róla videókat. Éppen YouTube-ra tölt fel most is. Illetve konvertáltatok vele offline is. Ami sok időt megtakarít nekem, hogy nem kell a Youtube csigalassú videó szerkesztőjének a blur effektjét várni. A Wondershare Filmora neve ismert volt számomra, csak ameddig nem kezdtem el kamerázni az SJCAM SJ4000 akciókamerával, addig elég volt a Movie Maker is. Szerencsére, nem töröltem a Hajdúszoboszlói kirándulás eredeti fájljait sem, így nem kellett már feldolgozott anyagból varázsolni. A Movie Maker is rendelkezett képstabilizátorral, de most nyilván a mellheveder miatt mindenképpen ajánlott szoftveres képstabilizátorral megkezelni a felvételt ott ahol sétálok, és nem a tömegközlekedési járművön ülök. Nyilván most a Filmora saját megoldását engedtem rá. Ja a buszos felvételeknél újból feldolgozom vele őket, mert a korábbiaknál kénytelen voltam vágni, mert a YouTube-on nem csak lassú a kitakarás, de még korlátozott is. 1-2 napig elpiszmogok vele
-
törölt tag
válasz
gcsikos #14511 üzenetére
A WMM nálam 20 GB nyersanyagból, 30 GB-ot csinál:
SJCAM SJ4000 20GB nyersanyag összefűzése Windows Movie Maker segítségével - Youtube Mondjuk nem zavar, UPC Fiber Power 240-es Internetem van, csak érdekesség
A videószerkesztőknek nagyon elborult áruk van. Ami ilyen 100 $ / € alatti az általában olyan is. Ott kompromisszum kell.
Egyébként mutatnék pár olyan videót, ahol nem volt szükséges kitakarni, mert egyszerűen a kamera vagy nem lát el addig, vagy olyan gyorsan jön az autó, vagy a napfény süt rá.
https://logout.hu/bejegyzes/goodspeed/derecske_hajduszovat_hajduszoboszlo.html
https://logout.hu/bejegyzes/goodspeed/berettyoujfalu_tepe_derecske.html
Hajdúszoboszló - Hajdúszovát - Derecske
Igaz én buszon az első ülésen tolom
(#14510) sityupityu : Ja
-
törölt tag
válasz
gcsikos #14507 üzenetére
Olyan ami jó is, meg ingyenes is nincs. Az SJ4000-hez egy olyan szoftver elég mint a WMM, és ha tudna kitakarásos effektet is akkor pláne. Ami jó, és sokan szeretik az a VEGAS Pro 15
Professional video & audio production and disc authoringAz ára a baj: $599.00
"Tech Specs
We've got great things planned for VEGAS Pro – and we're sure you have too. That's why we have developed VEGAS Pro 15 to make it as intuitive as possible in terms of operation and have optimized it to work on all standard professional systems. For optimal performance, we recommend the following minimum system requirements.
System Requirements
Operating system: Microsoft® Windows 7 (64-bit), Windows 8 (64-bit) or Windows 10 (64-bit)
Processor: 2 GHz (multicore or multiprocessor recommended for HD or stereoscopic 3D; 8 cores recommended for 4K)
RAM: 4 GB RAM (8 GB recommended; 16 GB recommended for 4K)
Hard drive space: 1.5 GB hard-disk space for program installation; Solid-state disk (SSD) or high-speed multi-disk RAID for 4K media
Graphics card: Supported NVIDIA®, AMD/ATI® or Intel® GPU with at least 512 MB of memory (1 GB recommended for 4K and GPU-accelerated video processing)
Program languages
English, Deutsch, Español, Français
Supported GPU
NVIDIA
1 GB recommended for 4K — required for Smart Zoom/Smart Scale/Smart adaptive deinterlacing, and GPU-accelerated video processing.
For hardware rendering (NVEnc):
GeForce 600 series onwards (6xx, 7xx, 9xx, 10xx)
Quadro Kxxx, Mxxx and Pxxx
AMD/ATI
Requires an OpenCL-enabled GPU and Catalyst driver 11.7 or later with a Radeon HD 57xx or higher GPU. If using a FirePro GPU, FirePro unified driver 8.85 or later is required.
Intel
Intel Skylake or newer processor required for QSV accelerated 8-bit HEVC/AVC decoding and encoding, Intel KabyLake or newer processor required for QSV accelerated 10-bit HEVC encoding and decoding.
Supported formats
Import
AAC, AA3, AVI, BMP, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV, HEVC, ProRes, AAC, AIFF, FLAC, LPEC, MP3, OGG, PCA, W64, WAV, WMA, BMP, JPEG, PNG, TIFF, WDP, WMPhoto, DDS, DPX, EX, AAF, Premiere/After Effects (*.prproj), Final Cut Pro 7/ DaVinci Resolve (*.xml), Final Cut Pro X (*.fcpxml), EDL Text File (*.txt), Broadcast Wave Format, DVD Camcorder Disc, Closed Captioning
Export
AAC, AA3, AVI, BMP, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV, HEVC, ProRes, AAC, AIFF, FLAC, LPEC, MP3, OGG, PCA, W64, WAV, WMA, BMP, JPEG, PNG, TIFF, WDP, WMPhoto, DDS, DPX, EXR, VEGAS Project Archive (*.veg), Pro Tools AAF File (*.aaf), Media Composer AAF File (*.aaf), Premiere/After Effects (*.prproj), Final Cut Pro 7/DaVinci Resolve (*.xml), Final Cut Pro X (*.fcpxml), EDL Text File (*.txt), XDCAM Disc" -
törölt tag
válasz
gcsikos #14493 üzenetére
Nos én pedig ezt a VSCD-t köszönöm, mert úgy néz ki, hogy ezt ki fogom próbálni. Igazából az ingyenesekhez a Movie Maker-en kívül azért nem volt bizodalmam, mert vagy limitáltak valamiben (pl márciusban 4K-s felbontáson kellett volna dolgoznom, de mindegyik amivel próbálkoztam FHD-nál volt megakadva, másrészt volt olyan amelyik haláli lassú volt) pl: https://itcafe.hu/tema/re_megjelent_az_openshot_2_2-es_verzioja/hsz_3-3.html
-
törölt tag
válasz
gcsikos #14485 üzenetére
Windows Movie Maker 2012 - nek működnie kellene nálad rendben, a MOV fájlokkal. Amikor beúhod őket, akkor kell várni ameddig az órajel illetve bal oldalon alul a folyamatjelző zöld jelző el nem tűnik, és onnantól kezdve azt kellene tudni csinálni vele amit csak akarsz.
Megjegyzem, hogy XP és Vista esetében csak a 2011-es Movie Maker érhető el, korszerűbb rendszerekre megy csak fel a 2012-es.
-
Attila444
aktív tag
válasz
gcsikos #13643 üzenetére
Jó választás az SJ4000, mindent tud, ami neked kell, a wifi funkció sokszor hasznos tud lenni.
Van autós szett, tapadókoronggal és töltővel együtt, autón belüli használatra tökéletes.
Gombnyomásra lezárja az adott felvételt és nem fogja törölni.@bodnargery: Rossz firmwaret raktál fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 7
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby rádiós topik
- HP notebook topic
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest