-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
bokrosolajos #13305 üzenetére
-
axlfsi
veterán
válasz
bokrosolajos #10368 üzenetére
"de a 120-at ennyi pénzért nyugodtan elfelejtheted!" Ezzel mit akartal mondani? Nem ertelek.
(#10369) OccsE Igen, en is pontosan igy tudom...
... es mar nem is kerdezek tobbet, megnyugodhat mindenki a pcsb@!
HetfonHolnap veszem a 4000+ (mar le is foglaltam egy szettet)Szerk.: termeszetesen nem vitas a GoPro kamerak tudasa, pl. ez eleg tetszetos:
Capturing 4K Ultra HD video and liquid-smooth slow motion at up to 240 frames per second,1 HERO4 Black delivers higher performance than any other GoPro.... de ez most nem az a topik es igen, nem is az az arkategoria (kb. mintha egy Trabant topikban beajanlanal egy Toyotat).
-
OccsE
aktív tag
válasz
bokrosolajos #10368 üzenetére
A SJ4000 es SJ4000 Wifi valoban max 30 FPS (vagy duplazva 60), de ez igaz az SJ5000 es az SJ5000 Wifi is!!!
Azonban az uj SJ4000+ mar tudja nem csak valós 60 FPS-t, de mar 720p-nel a 120 FPS-t is! És nem a GoPRO 4 araert...
-
DrRape
csendes tag
válasz
bokrosolajos #10311 üzenetére
Nem baj, így lesz egy tokom amit szanaszét kenhetek legalább.
Lehet én vagyok túl óvatos, de vannak - attól függetlenül, hogy nem víz a közeg - olyan helyzetek amikor nyugodtabb vagyok ha tokban van a kamera így minimálissá csökkentve a sérülés veszélyét.
A videó pedig csupán teszt szereppel bír, azért húzogattam ki-be hogy minél egyértelműbb legyen a probléma.
-
válasz
bokrosolajos #10291 üzenetére
Akkor a 4000 és az 4000/5000 wifi biztosan. A 4000+ mp4-es. Most csekkoltam. Igazából a vegast nem érdekli.
-
krumplista
tag
válasz
bokrosolajos #10231 üzenetére
Én Sony AVC-be szoktam menteni (mp4-et csinál), Internet 1920x1080-30p Template-tel. És igen, a Resample egy elég idegesítő tulajdonsága a Vegasnak, és nem lehet alapértelmezetten kikapcsolni.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
bokrosolajos #10200 üzenetére
Az SJCAM 4000 sorozat, és az M10 sorozat esetében ez valóban igaz, viszont az 5000+ és a 4000+ valós 60fps-t bír.
Az 5000+ teszthez ott a linkem korábban, 4000+ tulaj meg van a topikban (SymbianOS) -
mm89
őstag
válasz
bokrosolajos #10121 üzenetére
Sajnálom ha kötekedőnek tűnt, egyáltalán nem volt szándékos. Csak nem értem miért probléma a fat32. Azon kívül persze, hogy új felvételt kezd a kamera kb 30 perc után. Ráadásul te is leírtad, hogy nem működik exfattal, tehát úgyse tehetsz mást, mint hogy a kamerával formázod.
-
mm89
őstag
válasz
bokrosolajos #10103 üzenetére
És? Működik vele? Máshogy nem fog. Ha a 4gb os fájl mérettel van bajod akkor fogadd el.
-
mm89
őstag
válasz
bokrosolajos #10100 üzenetére
Tedd be a kamerába és formázd meg azzal.
-
don pardon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #10080 üzenetére
Attol fugg honnan "veszed"
-
don pardon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #10070 üzenetére
En sony vegast hasznalok...
-
kelzsoca
félisten
válasz
bokrosolajos #10038 üzenetére
Az a kamera garantáltan eredeti.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
bokrosolajos #10038 üzenetére
Youtube rontotta el ennyire én se értettem. Eredetibe nincs semmi baj vele, ott egyáltalán nem kockás.
Ja izé, HDR be volt kapcsolva, az baj?
-
krumplista
tag
válasz
bokrosolajos #10020 üzenetére
Bár én soha nem próbáltam, de én logikusan valami mágneses dologban jobban bíznék.
Amúgy rákerestem a GoPro honlapján 43 EUR a tapadókorongos: [link] (nem reklám, csak összehasonlításképpen) -
Relisys
senior tag
válasz
bokrosolajos #9960 üzenetére
Neked mindig produkálja? Tudtál vele valamit kezdeni? Másnak esetleg?
-
válasz
bokrosolajos #9995 üzenetére
Hát a 136 perc az 136. Nagyon fontos pont, tudjon csak hd-t.
-
giz
csendes tag
válasz
bokrosolajos #9976 üzenetére
Igen, köszi, mindenképp WiFi-set vennék csak nem tudom megéri-e az 5000-esre annyit ráfizetni..
-
honda.racing
csendes tag
válasz
bokrosolajos #9944 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy mennyi lett a vége??? Áfa, szállítás, vám, kezelési, stb...?
-
honda.racing
csendes tag
válasz
bokrosolajos #9930 üzenetére
Honnan rendelted, ha külföldről vezettek rá vámot, áfát stb.
Ez már a nagy gombos? Mennyi idő volt, amíg megérkezése? -
mm89
őstag
válasz
bokrosolajos #9930 üzenetére
Van rajta egy anya csavar. Azzal tudod megszorítani olyan pozícióban ahogy akarod.
-
válasz
bokrosolajos #9868 üzenetére
Aldiban hétfő óta 32GB class 10 micro SD 5999 Ft, saját márka, de 3 év gari.
-
nbence94
tag
válasz
bokrosolajos #9859 üzenetére
én tavaly nyáron sj4000-be KINGMAX 16gb-os , class 10-es kártyát vettem 3ezer(!!!) forintért, 5 év garanciával emagon. kb. bestbuy volt, mert teszi a dolgát szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest