- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Micsurin #14748 üzenetére
Elég vicces egy olyan drága programnál
Amúgy én most adtam el 14000 Ft + futárköltségért az SJ4000-esemet. A tartozékokkal együtt, mármint az alaptartozékokkal, amit kaptam az Edigitaltól mellé bónusz csomagot, mellhevedert, fejpántot, úszóbóját stb nem. Az egy külön 10 000 Ft.-os csomag. Szóval ha azt veszem, hogy 24990 Ft-ért vásároltam, akkor egészen jól sikerült eladni, főleg, hogy elpattant a kerékpártartó, mákom volt mert a vevő motoron fogjka használni, azt mondta, hogy nem gond számára, sőt a hirdetésben feltüntettem azt is, hogy egyszer javítva volt, és nyárig garanciális.
Mostantól az SJ5000X Elite 4K van, egyébként ugyanaz a kerékpártartó alkatrész, tehát felesleges volt cserélni...
-
törölt tag
válasz
Micsurin #14447 üzenetére
Tudom
No a Mell-heveder bevetésen
Debrecenből Berettyóújfaluba a 47-es főúton keresztül végig - Youtube
-
válasz
Micsurin #14438 üzenetére
Jó kis videó. Nekem kb csak 3 évi motoros anyagot (robogótesztek, nagymotor minden...) kéne megvágnom, de baromi lusta vagyok.
Amúgy igen, ugyanaz a két kamera.(#14439) GoodSpeed Szerintem jó ez. Ez ilyen, ennyit tudnak ezek a kamerák. A felvételen hallani, hogy használtad a tokot is. Én annyira utálom, hogy még motorozáshoz sem használom. Esőben nem megyek, ha pedig útközben kap el akkor inkább elrakom.
-
törölt tag
válasz
Micsurin #14366 üzenetére
Bár nem vagyok ezzel egyedül.
https://444.hu/2015/02/16/embert-fotoztal-most-meglakolsz
Milyen videószerkesztő programot használtok? Nekem a Windows Movie Maker megteszi, egyetlen az arcokat és a rendszámokat képtelen kitakarni, helyette vág
A Youtube meg lassú
-
-
törölt tag
válasz
Micsurin #14326 üzenetére
Azt megköszönném
Windows Movie Maker mondjuk fent van a gépen, azzal raktam össze:
Berettyóújfalu Népliget Utca - Tesco Parkoló - Youtube
(#14327) regos : A Windows Movie Maker azt is megoldja (szerencsére még fut Windows 10 CU-n remélem ősszel nem lehetetlenítik el, ha már nem fejlesztik).
(#14328) Pikachu24: Gyárilag pedig az 1.5-ös Firmware van rajta
-
válasz
Micsurin #14320 üzenetére
Nem mindegyik csomagban van olyan töltő, de létezik (létezett olyan). Amikor megvettem az első SJ kamerámat (4000 wifi) az pl egy bővített csomag volt. Volt benne gyors töltő, kábelkötöző meg még 1-2 apróság amit általában külön kell megvenni. Természetesen a gyári csomagolás tartalmazta mindezeket, nem a bolt adta külön hozzá.
-
beci
őstag
válasz
Micsurin #14315 üzenetére
Bekapcsolom a kamerán a wifit.
Utána belépek a telón a wifi csatlakozások közé,kiválasztom az sj7 camot,megadom a jelszót,és kapcsolódik.Viszont kiírja utána,hogy az internet nem elérhető...A wifi jelen is ott van a ! jel.
Appban sem kapcsolódik.
Viszont ha rálépek a telón az sjcam wifi speciális beállításaiba,ott van olyan,hogy router kezelése,akkor előugrik egy ablak,és ott látom a telón,hogy milyen file-ok vannak a memkarin. -
Pikachu24
aktív tag
válasz
Micsurin #14266 üzenetére
gyárilag bele van ragasztva, de nem gondolom hogy ez a gond. (akár sok rezgés hatására kijjebb tekeredhetne
)
nemdan [link]
Ha 31mm-t le tisztítasz belőle elméletileg jó lehet. De erre nem esküszöm meg.
baboss sj4000+ esetében ha hosszan nyomom a bekapcs. gombot leáll(a kamera). Ott nincs ilyen? (vagy is nem kell kivenni az akkut itt)
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Micsurin #14251 üzenetére
Jól van beállítva a fókusz? már egy mm tekeredés is elég sok ha fokuszról van szó!
nemdan [link] Szerintem egy ilyen megteszi, viszont nem hiszem hogy van 10cm-nél rövidebb.
Ferenc970 Én 4000+on csak újra indítással tudom kikapcsolni, sima 4000wifin ki lehet a gombal is nyomni?
-
-
-
-
baboss
őstag
válasz
Micsurin #14127 üzenetére
Nekem már nem kapcsol ki, mert elhagytam.
Most keresgélek.:
SJCAM SJ7 STAR 4K WIFI Action Camera IMX117 CMOS 2.0 Inch LCD Sport DV Ambarella A12S75
50,068Ft
SJCAM SJ6 LEGEND 4K interpolált WiFi Action Camera Novatek NTK96660 2,0 hüvelykes LTPS
36,159FT
SOOCOO S70 Action Camera 1080FHD 1,5 hüvelykes HD képernyő Wide Angle Wifi Sport Vízálló 30,652Ft
SJCAM M20 2160p 16MP 166 Degree Novatek 96.660 WiFi Action Camera Car Sport DV-felvevő
33,378Ft -
-
customer114
őstag
válasz
Micsurin #13866 üzenetére
Ha aktuális még, akkor erre gondoltam: http://www.sjcammagyarorszag.hu/
-
customer114
őstag
válasz
Micsurin #13859 üzenetére
Jaj nem gondolkoztam, út közbenire gondoltam, de hát ki a franc megy ki ilyenkor motorozni.
Arra számíts azért, hogy ami a tankon van az lehet be fog útközben rezonálni annyira, hogy elmosódjon a kép szakaszonként. Estefele töltök fel én is egy kisebb vidit, hogy mire gondolok.
-
customer114
őstag
válasz
Micsurin #13857 üzenetére
A tankra ragasztott videóból tudsz küldeni egy rövid változatot (esetleg feltölteni youtubera)? Kíváncsi vagyok, összehasonlítanám az enyémmel.
Én 1.3-al vettem, nem hiszem, hogy bármi különbség lenne a kettő között:
Modell: 4000 WiFi 2.0
Version: 1.2
Date: Mar 5. 2016 (gyártási idő?) - firmware ideje
Firmware: SJ -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest