- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szoles #14713 üzenetére
Szerintem egyébként szinte tök mindegy, hogy ki a gyártó. Lehet SanDisk, Kingston, Samsung, Maxell stb....kb mindent használtam már, de még rossz kártyába nem futottam bele. Szerintem a kutya inkább ott van elásva, hogy nem feltétlen kell állandóan mindenféle olcsó kínai oldalról rendelni, ahol egyik termék sem az (legyen az drágább vagy olcsóbb, mint aminek valójában lennie kéne.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Szoles #14497 üzenetére
(Nem csak Szoles-nek szól a hozzászólás)Nálam is volt ilyen, nálam amikor tok nélkül nagyon benyomtam a gombot akkor érzékelt csak.
Én úgy néztem hogy ezt csak forrasztással lehet javítani, de hát én ebbe lehet nem kezdenék bele, mert eléggé kicsi a forrasz. pont.
Nálam közben tönkre ment a kamera, kapott egy új alaplaot, és az új alaplapon nyílván jó a gomb is.
Esetleg nincsen a készülékedre még garancia?
GoodSpeed: Ha nagyon nagyon gyorsan csinálod az akkucserét akkor is elfelejti?
-
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Szoles #14233 üzenetére
Azért a 4000-nél szerintem jobb az a git up.
(közben asszem rájöttem mire gondoltál) Viszont ha olcsó kell, akkor tényleg a sima 4000
becsitibi Ez előlapja eredeti, viszont ilyen kijelzőset még egyszer sem láttam, vagy is gyanítom hogy ez nem eredeti.
Ciccuka Nem biztos hogy ő neki ez olyan túl jó lesz, sokkal kisebb.
Más 1,5 kijelzőhöz való hátlapot nem tudtok? Asszem az enyémbe bele égetett egy gimbalnak az ic-je
-
-
-
Speeedfire
félisten
válasz
Szoles #14057 üzenetére
Tegnap elhoztam, próbálgattam, de nem találtam hibát rajta.
Ma este szerintem megnézem, hogy hogy bírja az akkuja. A tartozékai bontatlanok, szerintem nem igazán voltak használva. A készüléken még karcokat se láttam.
Autós tartónak mit ajánlatok hozzá?32GB Samsung EVO+ U1-et vettem hozzá, közel 3 órát ír ki.
Kérdés, hogy a 1080@30fps vagy a 720p@60fps-t használjam. Alapvetően a 60fps felé húzok, de nem tudom, hogy ez rendes 60fps vagy sem. -
Speeedfire
félisten
válasz
Szoles #14053 üzenetére
Gari már nincs, azt írta, hogy 2 éve vette 1 év garival. Viszont keveset használta. Mondjuk a sok állástól az akku simán lehet kuka.
Jövő héten majd kiderül, hogy milyen állapotban van. Sok elvárásom nincs, igazából kocsihoz veszem, jó dashcam-nak meg más egyéb felhasználása is lehet. -
-
Stefi_dzsi
tag
válasz
Szoles #14032 üzenetére
Késő bánat ebgondolat? Végül megrendeltem a minap. Meglátjuk milyen. 12.823 forintomba került, elvileg jön vele valami ajándék VR szemüveg is.
Nincsenek nagy elvárásaim pl. 4K-t nem is akarom használni rajta. 32GB-os memóriakártyám van otthon, bohóckodásra szerintem bőven jó lesz.
Ha nem nézegetek más kamerával készült videókat, nem is fog feltűnni különbség. -
Skillet
addikt
válasz
Szoles #14027 üzenetére
Lehet, hogy sima felvétel és nem mozgásérzékelős. Passz.
Majd még megpróbálom úgy is, hogy kirakom az ablak külsejére, hogy az se legyen, hogy azért nem működik, mert belül van és előtte van az ablak.
De a mozgás attól még mozgás, szóval sokat nem várok tőle.Ránéztem a youtube videókra. Kimondottan mozgásérzékelős videók. Hmmm. Akkor kipróbálom még, hogy kívülre rakom. Csak megvárom, hogy ne süssön ide a nap. Más ötletem nincsen.
-
-
-
Stefi_dzsi
tag
válasz
Szoles #14016 üzenetére
Furcsa, mert elég sok értékelése van, szumma 99,6%, tehát ez így nem rossz. Meg hát ott a paypal és ebay garancia, de a "ne frissítsd" figyelmeztetés nálam is nyomja a vészcsengőt.
Mindenesetre rákérdeztem, hogy eredeti-e a cucc, rajta van-e az autentikációs kód. Ez legalább ingyen van. -
Skillet
addikt
válasz
Szoles #13986 üzenetére
igen, őket én is néztem. eléggé olcsónak tűnik, talán ezért inkább ki is hagyjuk.
Mi ITT vennénk. gondolom ez már csak eredeti.
holnap venném meg, elugrom érte az allee-ba, hacsak nincs jobb ötlet
majd ha linkelni tudtok egy jó vákuumos tappancsot, hogy autóra (kívülre/belülre) fel tudjam cuppantani, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Revolut
- Formula-1
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest