- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DreaD88
tag
válasz
CGmatula #2761 üzenetére
Szerintem biztosra vehetjük azt, hogy
1. már eladásra kész a wifis változat
2. csak akkor dobják piacra, ha már nem adnak el olyan sokat az előző verzióból.
Ha nem így tennének, akkor sok rajtuk maradna, illetve olcsóbban kellene adniuk, uh az SJ4000 megjelenésétől számítva 1 évet biztosan várnak. -
maj-viktor
őstag
válasz
CGmatula #2646 üzenetére
Erre írtam, hogy aza a boltaneten.hu, olyan mintha egy apróhirdetési oldalas hirdetésre írnál... amivel nincs is semmi baj - csupán olyan boltot kérdeztek, ahogy ÁFA-s számlaként, garanciával adják...
Az aprós oldalakat én is megemlítettem, ahogy én is vettem már új és használt dolgokat is ezeketen az oldalon (olx-jofogas-vatera-teszvesz)
(#2646) CGmatula
Mondjuk én innen biztos nem merném megrendelni... Ilyenektől csakis személyes átvétellel!
(max vatera játszhat még, mert ott van értékelés rendszer, vagy itt ph-n is...)"Minden terméket utánvéttel küldünk, így nem tudjuk becsapni önt mint sok üzlet az előre utalással!"
Ez nettó baromság... utánvétellel ugyanúgy küldhetnek egy féltéglát..."A terméket utánvéttel küldjük ha raktáron van akkor általában másnap megérkezik!"
"Ha nincs raktáron általában 5-10 nap alatt beérkezik de ezt mi email-ben pontosan megírjuk neked!"
Egyszóval itt sem biztosíték, hogy rögtön megkapod...
-
nrk
tag
válasz
CGmatula #2494 üzenetére
Akkor lehetne egy olyat csinálni, hogy az sd28-nak nyitni egy külön topicot, hogy ne keveredjen össze a kettő és így mindenki tisztában lenne, hogy mi merre hová tartozik. Persze ha én egyedül keverem a kettőt, akkor miattam fölösleges.
Mellesleg nem lakik valaki a mátra felé és még bringázik is? Jövőhéten, kerékpározni megyünk, fel a kékesre, aki gondolja...
-
-
DreaD88
tag
válasz
CGmatula #1991 üzenetére
Az a videó segített nekem is (pontosabban az alatta lévő hozzászólás). Nekem sem világít semmi amikor telepíti. Szerintem beszoptuk vmi selejtes ROM-os szériát.
Haverom kamerája 20140324V02 verziós gyárilag.
Tisztázzuk, akkor a dátumból kiderül, hogy új/régi kijelzős...
A V utáni szám az mit jelent? -
nbence94
tag
válasz
CGmatula #1964 üzenetére
hmm megmondom őszintén én meg nem is hallottam 20140607V01-es firmware-ről... az is fura, hogy se a régi, se az új kijelzősökhöz készült firmware nemjó a tiédhez, egyiknek passzolnia kéne
szerintem próbáld meg megkérdezni Techmoan oldalán ott elég sokan vannak, hátha valaki tud segíteni. Amúgy miért akarsz mindenképp másikat keresni? Ami most van rajta az nemjó? én 0616-osat használok, és tökjó, nem annyira régi a tiéd, mint gondolod -
CGmatula
tag
válasz
CGmatula #1955 üzenetére
Feltettem a régi kijelzősre valót,az sem jó,ugyanúgy nem csinál semmit. Mindegy,amíg nem találok megfelelőt marad az alap,ami eddig is rajt volt.(20140607V01)
Arra esetleg tudsz megoldást,hogy ha webkameraként csatlakoztatom akkor miért fagy ki a kép?
Egyszerűen ha nincs mozgás megáll. Ha a kezemet mozgatom előtte akkor jó,amint nincs mozgás megáll a kép. Ötlet?
-
bajaki
őstag
válasz
CGmatula #1953 üzenetére
Melyik linkről töltötted le amivel most felment?
Hát nem tudom. Néhány napja van csak nálam a kamera. Én az új kijelzőset kaptam. Erre a 0527-es a legújabb firm, másikkal nem próbáltam. De elvileg mind a kettőhöz a legújabb a legjobb. De ezt majd azok megmondják akiknek szintén régi kijelzős van, mint neked.
Elvileg a régi kijelzőshöz a legújabb firmware az előző hozzászólásomban linkelt oldalon a második letöltési linken található. Próbáld meg azt.
-
bajaki
őstag
válasz
CGmatula #1949 üzenetére
Ezen az oldalon van két link is. Az első linken lehet letölteni az új kijelzőshöz a firmware-t, a másodikon pedig a régihez.
Tudtommal azért van abban a firmware-ben ami neked rajta van/volt 0607.es jelölés, mert a gyártó adott ki a régi gépekhez is frissítést az új funkciók miatt. Amennyire én tudom a V01 illetve V02-ből nem lehet megállapítani, hogy régi, vagy új kijelzős-e.
-
bajaki
őstag
válasz
CGmatula #1946 üzenetére
Az a régi kijelzős. Az új kijelzősre a 0527-es a legfrissebb firmware.
A régi kijelzőshöz valót szedd le.
Kártyát megformázod FAT32-re, rámásolod a fájlt. Bekapcs. gombot megnyomod. Utána ne nyomj semmit csak várd meg míg bekapcsol magától a gép. Ez akár 1 perc is lehet. Ilyenkor tölti be és írja felül a firmware-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest