- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bareszsopte
csendes tag
válasz
djbahool #6048 üzenetére
Akkor szerintem érdemes az Everbuying -ról is rendelni! Itt ehhez a Wifi-s verzióhoz még autós töltőt és tartót is adnak, összesen 115,5 $-ba kerül! Esetleg valaki vásárolt már más terméket erről az oldalról? Szoktak itt vámolni? A szállítás elvileg ingyenes,de ha még meg is fizettetnék a vámot, akkor is megéri, mivel nálunk jócskán 40 ezer fölött van a WiFi-s SJ4000-es ára! Aztán a fent említett tartozékokat még meg is kell venni hozzá! Itt is hasonló árakon adják, ha külön kellene megvásárolni, de így legalább mellé járnak! Akinek volt dolga akármilyen formában ezzel a webshop-al, kérem írja le a tapasztalatait! Nagyon megköszönném!
-
maj-viktor
őstag
válasz
djbahool #5763 üzenetére
Hát ha nincs ott, hogy "TRACKED" vagy "REGISTERED", akkor elég sanszos, hogy anélkül küldik... mondjuk elég hülyék... én egy 5$-os szarra is inkább fizetek +2$, csak kapjak hozzá TN-t... nemhogy egy 100$-os termék esetén!
Ám van egy tippem, hogy nem is EU-s raktárból küldik, hanem csak "svéd postával", ami gyorsabb, mint a kínai, hongkong-i, de ugyanúgy Kínából jön... szal még vámolhatják is... így semmi értelme nincs!
Bővebben a külföldi rendeléses topik:
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html -
settenkex
tag
válasz
djbahool #3508 üzenetére
Szia!
Az első képről meg lehet állapítani.
A Téma összefoglaló GYIK részének utolsó pontjában pont erről van szó.Tömören: ez sem az erdeti sj4000 wifis változata.
Amúgy még mindig ugyanaz a helyzet, mint amit tegnap írtam.
-
KIZS
aktív tag
válasz
djbahool #1363 üzenetére
Persze. A gép működik, csak a kijelző nem.
Tehát ha USB-n rádugod a PC-re és pár másodperc múlva megnyomod a tetején az OK gombot, akkor ott lesz mint USB-s meghajtó. Rámásold a neked tetsző FW-t, szabályosan lecsatolod a PC-ről, újraindítod és voila!
Csak a végén töröld le az FW-t az SD-ről, különben minden bekapcsolásnál felírja -
KIZS
aktív tag
válasz
djbahool #1356 üzenetére
Én nem tudok jobb megoldást annál, hogy felteszel egy új fw-t és ha működik, akkor új készüléked van. Ha nem működik, akkor a régi. Ha nem működik, attól még simán visszatehető a régi fw.
Érzek némi kavarodást az fw körül egyébként. Szerintem ugyanazzal a verziószámmal több fw-t is kiadtak. Nekem gyárilag ezen a kamerán 20140329V01 volt. Viszont az általam letöltött 20140329V01 nem működik rajta. És nem működik rajta a 20140324V02 sem. Viszont a 20140507V01 igen és mint látszik az N201405270ZV01 is. Totális káosz...
-
OccsE
aktív tag
válasz
djbahool #1360 üzenetére
bocsanat ... lehet hogy elirtam mert nem 20140323V01 / V02, hanem 20140324V01 / V02 es igy a tied szerintem regi kijelzos lesz... de konnyen megtudhato. Rakd fel a januarit (amit a legjobb firmware-nek mondanak egyebkent) es ha jol mukodik regi....
(#1351) KIZS -> most nezem, hogy a kerites fain az erek is latszanak, a 0507-snel el van az egesz mosodva. Elvileg ugyanazok a beallitasok mind2nel ?
-
Boom21
tag
válasz
djbahool #1274 üzenetére
A kártyával kapcsolatban igazad van, ide elég lehet egy olcsóbb kártya is... én pl. azért a sebessége miatt "áldozok" egy drágább kártyára, teleírt kártyánál nekem számít az adatmozgatásra szánt idő is, no meg nem mindig csak ebben a kamerában fogom használni és van ahol igenis kell egy gyorsabb írási sebesség...
Kinek mi a fontos...
-
KIZS
aktív tag
válasz
djbahool #1200 üzenetére
https://www.facebook.com/notes/jmb-synergiz/sj4000-firmware-upgrades/489598037808882
Az "SJ4000 - Apr 24" az.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
djbahool #970 üzenetére
Értelemszerűen mass storage. Ekkor tudsz a kártyához hozzáférni. Tök üres kártyára kell felmásolni a FW96650A.bin-t, majd az USB kihúzása után újraindítani. Bekapcsol, majd 10-15s múlva már rendesen működnie kell. Érdemes letörölni az FW96650A.bin-t utána, különben minden elindításkor firmware újraírással kezd.
-
maj-viktor
őstag
válasz
djbahool #937 üzenetére
Gyárilag "csak" ilyen "széles" "szövetkötelet" kapsz, de amit én írtam, az speckó fejpánt & csuklópánt...
(nem akarom magamat ajánlgatni... aki ráér megrendeli magának külföldről, ez inkább azoknak opció, akinek gyorsan - azonnal kell - persze kisebb felárral... de ez érthető! Viszont nagyon gyorsan fogy - változik a "készlet", így hiány előfordulhat, de ígyekszünk "pótolni" mihamarabb, ha valami nincs)
-
Boom21
tag
válasz
djbahool #877 üzenetére
Én még csak letöltöttem és belelestem... elvileg kéne kezelnie a mov file-t is...[What Type of Media Files Can I Add to a GoPro Studio 2.0 Project?]
-
Bobyjack
senior tag
válasz
djbahool #794 üzenetére
Ezek alapján igen. Úgy tudsz megbizonyosodni róla, hogy felrakod a januári firmwaret. Ha gond nélkül felmegy, akkor biztosan az első, "jobb" verziód van.
Akinek az új verziója van, annak érdemes a "sharpness" beállítást módosítania. Elvileg az újabb firmware-ekben felcserélték a sorrendet, és pont a legélesebb beállítás a legkevésbé éles. KIZS, ha van erőd csinálhatnál az új készülékkel egy új firmware-el tesztvideót éles, normál, és puha beállításokkal. Lehet, hogy valamelyik jobb eredményeket produkálna.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
djbahool #792 üzenetére
Két fajta kamera van. A beszállítónál elfogytak a kijelzők, ezért át kellett állniuk egy másik típusú kijelzőre. Mivel annak a kijelzőnek más elven történik az információ átvitele, más drivert kellett hozzá írniuk. Ezért, az újabb driverekben a két típust V1 és V2 végződéssel különböztetik meg. Értelemszerűen a V1 a korábbi, eredeti, mindenki által szeretett verzió. Mivel a készülék csak a kijelzőben különbözik, mindegyik drivert fel lehet tenni mindegyik típusú kamerára, ami működni is fog, csak revízió függvényében vagy fehér lesz a kijelző, vagy tökéletesen működik.
Sokan panaszkodnak arra, hogy a képminőség a januári firmware óta csak romlik. Ezért, akinek nincs szüksége az újonnan belekerült funkciókra (változtatható időközű timelapse, kép tükrözés szélvédőn használathoz) az visszarakja a januárit, mert azzal lehet a legszebb képeket csinálni. Ahogy KIZS kipróbálta, a V2-es is működik a januári firmware-el, tehát felvesz videót, csak a kijelző lesz fehér. A külföldi fórumok alapján ugyanaz a képminőség érhető el ezzel a firmware-el V2-kön, mint V1-eken, csak a kijelző használhatatlan. Ezt figyelembevéve, a remény megvan arra, hogy egyszer a januári alapján készüljön V2-re egy jó firmware.
-
Boom21
tag
válasz
djbahool #663 üzenetére
Foxoffer-től rendeltem ápr. 21.-én, 30.-án már Magyarországon volt... sajna belecsúsztam az ünnepbe és a posta bénázásába így szerintem jó másfél héttel hamarabb nálam lett volna. ÁFA volt rá és vámügyintézői díj - az Áfára számítottam, az ügyintézői díjat most fizettem először... 97$ volt free shipping 21.500 Ft erre jött 27% ÁFA és 1600 Ft vámügyintézési díj. összesen 28900 Ft. Kicsit több lett így de bánja kánya, a Fox elég megbízható szerintem ha garanciáról lenne szó.
A kártya amit ajánlasz milyen márka? Megbízható, gyors? Nekem megér pár ezressel többet hogy gyors kártya legyen... de már nézem az EMAG-ot
köszi
-
maj-viktor
őstag
válasz
djbahool #636 üzenetére
Mondjuk hosszútávú hatásról nem tudok beszélni, azaz egy powerbankkal mennyire cseszem tönkre a kamera akkuját, de szerintem annyira nem számít / nem vészes... (meg nagy kaland kb. max 10$-ért (2.000 Ft körül) rendelhető hozzá pót akksi, mivel cserélhető)
Mert most gyorsba lecsekkoltam a Volt - Amper mértékeket
A powerbankom:
Input: 5V/0.5A
Output: 5V/0.5AA kam mellék kapott konnektor töltőfej:
Input: AC100-250V 50/60Hz
Output: DC5.0+- 0.5V
DC: 1000mASzóval röviden ugyanolyan kimenő feszültséget kap ígyis - úgyis
(konnektor VS powerbank) -
maj-viktor
őstag
válasz
djbahool #634 üzenetére
Még régebben röhejes ~5$-ért (~1.000 Ft-ért) rendeltem egy 2600mAh-sat, akkor elvileg a 900mAh kam akksit közel 3x is feltudja tölteni... Na az fasza... kössz az ötletért! (bár pont tegnap rendeltem tartalék akksit is), de ez így is jó... (lehet inkább még 1 powerbankot rendelek vagyis nem inkább, mert már jön a tartalék akksi is, de akkor úgy mondom, hogy powerbankot IS rendelek)
Szerintem igen tud rögzíteni, mármint ugyanúgy betudom kapcsolni konnektoros töltés / powerbankos töltés alatt, így szerintem a felvételi funkció is megy ekkor (most nem tudom kipróbálni nincs kéznél microSD) talán holnap estére - de szinte biztosra mondom, hogy igen!
-
maj-viktor
őstag
válasz
djbahool #630 üzenetére
Kamba tölthető... mint általában a digitális videokameráknál!
Külső töltő engem is érdekelne, ha valaki lát ebay-en linkelje...
(több aksi esetén elkél)Amúgy elvbe ja powerbank-kal is tölthető, mivel USB-n töltődik!
Tartozék listás képen látszik, hogy egy szipmla EUfejes USB-s konnektort kapunk és mellé egy USB kábelt, ugyebár normál "male - apa" -> micro-B USB "male - apa" fejjel...Mjd kipróblom powerbank töltővel (nem is "hülye ötlet"), mondjuk nekem csak vészesetére van mobilhoz...
/szerk
kipróbáltam - tölti a powerbank faszán -
-
Boom21
tag
válasz
djbahool #430 üzenetére
Olvass vissza picit itt... lehet hogy onnan küldi, de a termék EU-n kívüli, nem hinném hogy Angliában fizetnék meg utána az adót hogy aztán eladhassák a magyaroknak áfa nélkül...
lehet átcsúszik, de lehet nem.. lehet hogy angliai üzlete is van hongkong csárlinak, bár akkor úgy árulna szerintem hogy azt adja meg locationnak és a hongkongi biznisznek meg csinál egy másik accountot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest