-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metal666
csendes újonc
Hasonló cipőben járok mint te,és eléggé körberágom a dolgokat(bár elég sok időt elbaszok ezzel).én is ez mellett a tipus mellett döntök.volt elöőrendelésem az 5000x elit-re,de lemondtam a hang miatt.ha jól emlékszem egy hónapja még ők is negyven rongyért árulták,de most csak harminc.rosszat még nem hallottam róluk.peace...
-
Ha évente csak pár alkalomra kell akkor szerintem elég ez is. A képe egyáltalán nem rossz, én csak a felvétel hangjával nem vagyok megelégedve. Legalább is motorozásnál (lásd kicsit feljebb a hozzászólásom).
Bár én a legjobbat venném ami kijön a keretből.
Jó kis kamera az SJCAM, meg is tartom, de jövőre a motoros videóim már nem ezzel fognak készülni. -
OccsE
aktív tag
Ez most komoly, hogy ezt a kérdést az SJCAM topikban teszed fel?
Nos mi pontosan azért választottuk a Gopro helyett az SJCAM valamelyik kamerajat, mert úgy gondoljuk, hogy arra a több kevesebb használatra tökéletesen megfelelő mind a minősége, mind a tartozékok száma és természetesen nem utolsó sorban az ÁRA!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Epic Games
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ingatlanos topic!
- Energiaital topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest