- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
válasz
bbubby00 #12608 üzenetére
Köszönöm, én is pont ettől tartok, hogy nem sokszor lesz szükségem a wifi funkcióra.
Ha olyat is tudna, hogy wifin keresztül feltöltöm felhőbe a videókat, vagy átmásolom/küldöm telefonra, tabletre a fájlokat annak már több értelmét látnám.
A 4000+ (amit most eustocknál nem lehet kapni) miben tud többet mint a sima 4000?
Érdemesebb inkább azt beszerezni? Várják hátha lesz még raktáron eu-nál? -
-
-
cigam
titán
válasz
bbubby00 #11664 üzenetére
A koceka az szándékos. Még annó kedvenc matek tanárom nevezte így (szándékosan) a kockákat.
Persze abban igazad, van hogy ez nem egy privát nosztalgia összefoglalóA legfrissebb fw-el is fordítva működik a Soft/Hard fókusz beállítás?
Amúgy nagyon köszönöm a hibalistát!
-
-
Uzi74
senior tag
válasz
bbubby00 #11453 üzenetére
Nekem egy transcend 64-est nem akar enni az SJ4000Wifi. Win10 alatt a smartdisk_fat32_tool nem működött, ezért egy Macrorit Disk Partition experttel formáztam fat32-re, de nem ette meg azután sem.
FW: G20150126V03
Mással formázzam vagy más FW-t használjak? Vagy 32 a limit tényleg? -
-
-
-
-
-
Attila444
aktív tag
válasz
bbubby00 #11212 üzenetére
Ha utcai autóban használod, akkor csak a szélvédőre tudod rakni, vagy valamelyik oldalsó ablakra, versenyautóban bukócsőre. Ha nem dashcam-nek használod folyamatos rögzítéssel, akkor én nem a töltős szettet választanám, hanem inkább egy nagyobb tapadókorongot, amivel esetleg kívülre is fel tudod rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dell notebook topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple asztali gépek
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mini-ITX
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest