- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus1
tag
-
maj-viktor
őstag
válasz
user222 #1768 üzenetére
Az előző 2 kommentemmel szerintem végleg lezártuk a firmware témát!
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_1746-1746.html
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_1748-1748.html
Mivel friss a termék... (féléves - január elejei kiadás), jóhogy nem tökéletes és folyamatosan finomították a szoftver részét!
De szerintem mostanra, a N201405270ZV01 - es fw-el elérte a végső megfelelő minőséget.. persze ez már szőrszál hasogatás, de ez szakmai fórum, jóhogy belemegyünk a részletekbe és nem csak ahogyesik - úgy puffanként kezeljük szerintem! AZ alap gyári fw-el is jó kam (pláne a maga ~30E-s bruttó árával), de ha kicsit tudunk rajta finomítani, akkor miért ne tegyük!?Ha sok hasznosat olvastál - tudtál meg, segíts te is másoknak, ha kérdésük van... ilyen egyszerű! Mi is így teszünk!
(#1774) LolokeBacsi
jól beszél... xD
Ha letöltitek az előző teszt videóm nyers felvételeit, akkor a vágottszeműek, akik fifikásak az ilyenre (pl. mint én is... "fotós"...), az észreveszi - persze egy átlag felhasználó leszarja és csak használja, úgy ahogy van! -
LolokeBacsi
csendes tag
válasz
user222 #1768 üzenetére
Az utolsó firmware látványosan jobb felvételeket csinált, mint a többi. (új kijelzősről beszélek)
Azért nehéz megkülönböztetni, mert nem mindig jön ki a különbség, és főleg egymás mellé rakva látható, illetve a youtube tömörítése is beleszól egy kicsit. A színhőmérséklet más kérdés, azt lehet korrigálni, de a kockásodást nehezebb. -
ZozzV6
senior tag
válasz
user222 #1767 üzenetére
Car mód lényege ha nem veszed ki az autóból és be van dugva a töltő nem kell a kamerához nyúlni mert ha gyújtáskor áramot kap elindul a felvétel és ha leállítod az autót (motort, kiveszed a kulcsot) megáll és ki is kapcsol a kamera. Effektíve nem kell a kamerával foglalkoznod külön mert az magától bekapcsol, felvesz kikapcsol. Ennyi a lényege. Ha töltőt dugsz bele bekapcsol és elindul a felvétel. Az más kérdés hogy én nem hagynám a kocsiban a szélvédőn ezt a kamerám. A motion detection az egy teljesen külön funkció biztonsági kameraként használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest