- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
OccsE
aktív tag
válasz
wilsonede #3543 üzenetére
Mar tobbszor felmerult a "problema", hogy 32GB-os kartyanal csak 2ora 56 perc-et ir ki a kamera.
Ez vmi atszamitasi hiba/korlat lehet a kameranal, mert nekem is azt irja ki a Sandisk 32GB ultra kartyamra.
De tokeletesen mukodik, rogziti a felveteleket.... es mikor betelik annyira a kartya, hogy a maradek helyen 2ora 56 percnel kevesebb videot lehet felvenni, akkor elkezdi normalisan jelezni a hatra levo idot!
-
maj-viktor
őstag
válasz
wilsonede #3543 üzenetére
h2testw-t futtass le rajta.. lehet kamu kártya... ha ezzel a progival is OK, akkkor jó a kártya és ne foglalkozz a kiírással... (asszem amúgy nekem is hasonlót ír ki 32gigásra.. szóval az nem valós kiírás - kár vele foglalkozni!)
(#3544) Zozzer888
Ez nem így működik... paypal vitát elindította... ott megbeszélék, hogy regisztráltan visszaküldi és a ragszámot berakja a vitába, így a paypal adminja is látják, hogy ha megkapja vissza a csomagot.... és ezután refundolja az eladó... ha valamiért nem akarja... akkor dispute-olható a vita és a paypal dönt... a vevő javára! HA MINDENT TUD BIZONYÍTANI / DOKUMENTÁLVA VAN!(#3545) filo2
Én személy szerint itt ebbe a topikba tiltószónak raknám be a mobilx-et, vagyis aki "megemlíti bármilyen formában", akár "poztív" - akár negatív, az a komment ne jelenhessen meg... Eléggé elásták magukat szerintem az SJ4000 közösség szemében!
Így valahogy bármennyire is várom az SJ4000 Wifi-t, az SD28 Wifi valahogy nem érdekel - izgat!
(persze ha nagyon soká lesz valami az SJ4000 Wifi-ből - lehet beruházok egy SD28 Wifi-ra, de SJ4000 Wifi lenne a cél, HA! A foxoffer mukkan róla valamit...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest