-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KeMa
csendes tag
válasz
Feribacsi555 #3101 üzenetére
Akkor nemhogy tölteni nem fogja az eszközt, de még az akkuja is lefogy. Csak nem olyan gyorsan, mint töltés nélkül.
-
dani88
tag
válasz
Túlterheled az adaptert, ha nincs ilyen esetre védelem a fogyasztóban/adapterben. Tönkremehet az adapter.
-
Gicz
addikt
válasz
Akkor 3 eset lehetséges:
Nekem iphone-om van ahhoz 1A töltőt adnak.ha rádugom kikapcsolt képernyővel egy 500mA dugóra akkor lassabban tölti, mivel a fogyasztása kisebb mint a rádugott töltő.
Ha bekapcsolom tegyük fel pont annyit fogyaszt amennyit bír a dugesz, 500mA-t tehát nem tölt, nem merül.
Ha elkezdek vele navigálni, és a fogyasztása 700mA lesz, a töltp 500-at tud, akkor az akksit 200-al fogja meríteni, és előbb utóbb kikapcsol.
-
HypeeeR
tag
válasz
Feribacsi555 #3099 üzenetére
Egy adott eszköz USB portján (ha aktív) 500 mA áram tud folyni a szabvány szerint. Az adapterek, töltők nagyobb áramerősségre is képesek (néhány A). Ha tabletet használtok egy 500-700 mA-s töltővel, akkor akár néhány óráig is töltheti, mire teljesen feltölti. Ha közben használjátok is (pl. GPS-re, 3G-re, WIFI-re), akkor nem biztos, hogy elég neki a töltő, mert nagyobb áramot venne fel a töltésre és a használatra együtt, mint amennyit a töltő lead. Ezért fordulhat elő, hogy töltés közben lemerül. Tablethez én legalább 1A-s töltőt használok, a gyári töltője is 2A-s, ami már elegendő használat mellett is a töltéshez.
-
Gicz
addikt
válasz
Feribacsi555 #3099 üzenetére
Ami usb-s, és összedugod, ott nem lehet probléma. azért van mind2-n olyan csatlakozó. ezért szabvány.
Az hogy egy csatlakozó mekkora áramerősség leadására képes, az nem azt jelenti hogy erőszakkal annyit is fog "belepumpálni" a rádugott eszközbe.
Van egy 1 amperes csatid, de az eszköz csak 500mA-t igyénel akkor ott 500mA fog folyni. Ha ugyanerre rádugsz egy 2A igényűt, akkor az lassabban tölt, ha közben használod, esetleg még merül is. Enniyt számít csak hogy hány amperes egy töltő.
-
laci.h
újonc
válasz
Feribacsi555 #3049 üzenetére
2 db kamerát rendeltünk és mind a kettő ezt csinálja, 3 kártyával próbáltuk. A kártyák működnek rendesen.
-
PS7A
tag
válasz
Feribacsi555 #2626 üzenetére
Én nem szoktam kívül hagyni a fülét de mégsem problémás a csere.
A kis reteszt egy ujjal elhúzom és a másik kezemmel finoman rápaskolok a kamera tetejére.
Simán kicsusszan a fedéllel együtt az akksi. -
mobilx
csendes tag
válasz
Feribacsi555 #2164 üzenetére
Ez így korrekt, és egyébként ha bárki eljön hozzánk akkor ki is tudja próbálni vásárlás előtt, összehasonlíthatja stb...
-
mobilx
csendes tag
válasz
Feribacsi555 #2152 üzenetére
A cégünket rágalmazó tagok reg dátumát is nézd már megy légyszi!!!!
Hidd el van jobb dolgunk, mint itt irogatni azoknak akik rágalmaznak minket (Tisztelet a Kivételnek!), inkább mi is dolgoznánk, de természetesen mi sem hagyjuk magunkat!
Mi csak annyit kérünk ne állítsatok valótlanságot a cégünkről! Aki akarja vegye meg máshol, szíve joga, aki pedig akarja vegye meg nálunk helyi támogatással, ennyi!
-
maj-viktor
őstag
válasz
Feribacsi555 #2109 üzenetére
youtube = google (amióta felvásárolta), szóval úgyértettem én is... persze ez az Google Adwords érdeme, hogy amire én rákeresek, gmail-be levelezek arra optimális hirdetést ad fel... így amit youtube-on nézek, stb. arra is...
(#2109) Feribacsi555
Sajnos ez igaz... 10-ből max 1 ember foglalkozik ennyire mélymenően a adott készülékkel.. legyen az mobil - tablet vagy pl. ez, ígyy a firmware-el - frissítéssel, stb.(#2110) Petyus1
Azért áááácsi! a mobilx egy hivatalos bolt, így buttó ár (áfás számlát ad - feltételezem)... a banggood-os meg egy nettó ár (áfa nélküli)! Arra számold rá az áfát-vámot-vámkezelési költséget és már 30E-nél leszel...Én nem fogok és nem is akarok sem a mobilx pártjára állni - sem ellenük lenni... de láthatóan vaj van a fülük mögött... így kíváncsi leszek a válaszukra... amit e-mailbe kértem tőlük ma! (ha lesz publikálom itt és megírom, mi az ő álláspoontjuk)
-
Petyus1
tag
válasz
Feribacsi555 #2109 üzenetére
Ez eddig rendben van, de ki tudja mit takar az SD28 beltartalma. Az SJ4000-ről legalább már tudni lehet. Főleg, hogy ugyanazon az áron.
Illetve egész pontosan 35k-ért kapsz egy SD28-at mobilx-en, a kuponkódot felhasználva jelenleg 20k egy SJ4000 a banggoodon. -
maj-viktor
őstag
válasz
Feribacsi555 #2105 üzenetére
Mostmár én is "tettes vagyok"...
Szóval az előző kommentemet kijavítanám, hogy "nincs közöm hozzá"...
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_2098-2098.html -
maj-viktor
őstag
válasz
Feribacsi555 #2097 üzenetére
Nem én vagyok az elkövető... de itteni ember!
Amúgy én mind3 ötletet támogatom!
1. a facebook oldalt (de tényleg inkább "nyitott oldal" kell, ahova bárki posztolhat - kommentelhet (persze admin felügyelettel), ne fb csoport (bár az se olyan nagy hülyeség, de az oldal jobb)
2. wikipedia információs oldal sem hülyeség
3. itteni első hsz. főinfo sem árt...Egyszóval mind3 jöhet, mivel mind3 más....
Az első hsz. az egy általános fő információ
A wikipediaszerűség egy részletesebb információ áradat
a facebook oldal meg, egy közösségi támogatás, ahol megoszthatja egymással az ember a gondolatait...
ahogy ez a fórum is...szóval akkor így összegezve mind4 jöhet és jó ötlet!
-
alfagyuri
tag
válasz
Feribacsi555 #2066 üzenetére
Így így.
-
alfagyuri
tag
válasz
Feribacsi555 #2056 üzenetére
Ott a pont.
-
DreaD88
tag
válasz
Teljesen igaza van Feribacsi555-nek.
Nekem nem hazai forgalmazótól van a kamera, hanem kínából és azzal kezdődött a gebaszsorozat, hogy az SJ4000-hez való firmware-k nem mentek fel rá, mert másolat. Ugyan ez történt azzal is, aki itthon vette. Tehát nem SJ4000-et kapott, hanem egy klónt, amihez nem fog tudni letölteni szoftverfrissítéseket, nem olyanok a konzolok (ahogy látom), stb.De ha minden jól megy, akkor OccsE-vel csinálunk egy origi vs fake videó tesztet...
Én is nagyon kíváncsi vagyok rá. Bár ma már használtam és az eredmény nem túl meggyőző. A nyers videó fHD monitoron sem túl meggyőző. A kamerát nem is tudtam elfordulás mentesen rögzíteni a bringán, mert a konzolok nem fogják jól. Ezeket is, reményeim szerint, megfogjuk nézni! -
Boonen007
őstag
válasz
Így igaz, egy levelet megérdemelne a fogyasztóvédelemnek...
-
OccsE
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #2007 üzenetére
Honnan van az infod hogy hamarosan jön a wifis verzió? És mennyi a hamarosan?
-
greef
tag
válasz
Feribacsi555 #2047 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy szimplán diszgráfiás volt aki csinálta a hamis borítót, és nem direkt van így írva.
-
greef
tag
válasz
Feribacsi555 #2044 üzenetére
Szerintem meg simán elgépelték. (b és n betű egymás mellet van)
-
DreaD88
tag
válasz
Feribacsi555 #2024 üzenetére
Aliexpressről...
Aszem visszaküldés és rendelek egyet UK-ból -
CGmatula
tag
válasz
Feribacsi555 #2004 üzenetére
Igazából nem tudom,de lehet küldök egy teszt videót a minőségről. Csakis egyetlen firmware megy rá,ami eredetileg is rajt volt,még szerencse hogy le tudtam tölteni.
Szerintetek visszaküldjem,mert facebookon ezt írta a mobilx:
Kedves Ákos! Köszönjük a jelzést, de igazából az SJ4000-es kamerákat több gyártó is gyártja Kínában, kisebb nagyobb eltérésekkel (szoftver, kiegészítők stb.) Mivel elég sok kamerát eladtunk tudjuk, hogy minőségben, amelyet mi árusítunk, megfelelő több vásárló visszajelzése és saját tapasztalataink alapján.
1 év garanciát vállalunk az eladott SJ4000 kamerákra. Amennyiben gondod van a termékkel bátran jelezheted ügyfélszolagátunknál az info@mobilx.hu címen.
-
oszy
veterán
válasz
Feribacsi555 #1883 üzenetére
köszi! ezt nekem is látnom kell!
élőben
-
oszy
veterán
válasz
Feribacsi555 #1867 üzenetére
az eredmény is megvan?
-
KIZS
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #1656 üzenetére
Nem én fékeztem, hanem pont a zebránál a járdán álló autó indult el rém vagányan...
Gondolom kitört belőle mind az 54 lóerő. -
STKDave
csendes tag
válasz
Feribacsi555 #1424 üzenetére
Ha ráteszik a vámot az mennyi lenne?
-
DreaD88
tag
válasz
Feribacsi555 #1337 üzenetére
2-3 nappal kielégednék, de június 4-e óta még nem adták fel aliexpressről a csomagot :/
Írtam az eladónak hétfőn, aki visszaírt, hogy legyek türelemmel és meghosszabbította a visszaszámlálót :/
Aggódnom kéne, vagy esetleg arra várnak, hogy legyártódjon, mert nincs? -
DreaD88
tag
válasz
Feribacsi555 #1332 üzenetére
Akkor várok még a DHL-es rendeléssel, mert egyet már rendeltem kb 1 hete, de még fel sem adták (aliexpressről). Ha meg nem jön meg, akkor pár héttel nyaralás előtt DHL-es rendelés...
-
DreaD88
tag
válasz
Feribacsi555 #1330 üzenetére
Én is most azon gondolkodom, hogy DHL-el berendelem. De ha vámon fennakad, akkor az megint +pár ezer Ft.
A DHL szerintem rakétával postázza... 3 nap alatt? -
Ráti
tag
válasz
Feribacsi555 #1213 üzenetére
Köszi, úgy látom nem voltam elég alapos...
-
Ricko
tag
válasz
Feribacsi555 #1187 üzenetére
Pff... az szomorú
Na meg ilyenkor a posta költség is a vásárlót terheli? -
maj-viktor
őstag
válasz
Feribacsi555 #1024 üzenetére
Na köszi, legalább valaki "nem lehúzásnak" meg, idegesítő kommentnek veszi a hsz-eimet, mit ne mondjak - sokszor megkapom (nem feltétlenül itt), pl. a külföldi rendeléses topikba, hogy "okoskodok", pedig tényleg csak segítek - segíteni próbálok, másoknak...
És ja, azért én itt szerintem szakmai hsz-t is hozzáteszek - segítek, nem csak "hirdetek"...
pl. unboxing - first look - menu - test videóim/szerk
Meg pont erről jut eszembe... valaki szeretett volna képeket.. attól kérdem milyen képeket "csináljak"?
Mármint milyen témáról? Vagy "közelségről"? -
a000
őstag
válasz
Feribacsi555 #1024 üzenetére
De hírdetett, olvass csak vissza.
#1025: Abszolút nem kötekedésből szóltam, csak jobb ha nem a moderátorok szólnak érte.
Hardverapró rész pont ezért van -
djbahool
senior tag
válasz
Feribacsi555 #935 üzenetére
Fejpánt ill. csuklópánt is.
Legalábbis én annak vettem, aztán lehet nem arra lenne hivatott -
djbahool
senior tag
válasz
Feribacsi555 #930 üzenetére
Fejpánt amugy nem gyári tartozék?
Vagy lehet van másfajta is.
Amugy én is gondolkodom egy tarcsi akksin. -
Bobyjack
senior tag
válasz
Feribacsi555 #564 üzenetére
-
Attila444
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #393 üzenetére
Ha nem tudom máshogy megoldani, az lesz, csak nem akarok 1 hónapot várni amíg elküldöm, visszaküldik...sok idő lenne nagyon.
-
Attila444
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #384 üzenetére
Nem, ebayről a kínai-német eladótól. Holnap nézek egy gopro szervizt, hátha tudnak kezdeni vele valamit.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Feribacsi555 #388 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de most tök száraz volt a belseje. Lehet a csavarmeghúzás segített. Azért nem kevés az egynegyed fordulat.
-
lolcopterlol
tag
válasz
Feribacsi555 #386 üzenetére
Kíváncsi leszek. Lazák voltak?
-
lolcopterlol
tag
válasz
Feribacsi555 #381 üzenetére
Refoundolj ha tudsz vagy írj levelet annak akitől vetted, hogy utaljon vissza részösszeget, mivel a kamera nem teljesíti a beígért IP68-cas védettséget. Videóval tudod bizonyítani, hogy tényleg beázik. Valszeg a lencsevédőnél van valahol egy kis tömítetlenség, ezt miután megkaptad a pénzt valami tömítőpasztával orvosolhatod.
-
Attila444
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #382 üzenetére
Nem segít, ha nincs benne kártya akkor is ilyen :/
-
lolcopterlol
tag
válasz
Feribacsi555 #378 üzenetére
Nekem jó volt, de huzamosabb ideig még nem tartottam víz alatt max pár percen keresztül.
-
dani88
tag
válasz
Feribacsi555 #360 üzenetére
Ebben a videóban láttam hasonlót:
https://www.youtube.com/watch?v=k07EesVqkRAA hangja alapján benne van a vízálló tokban. Én tuti nem fogom azt a tokot használni, csak ha vizes lesz a helyzet. Eléggé rontja a képminőséget.
-
dani88
tag
válasz
Feribacsi555 #361 üzenetére
Szia Feri bácsi. Te is egri vagy?
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Feribacsi555 #360 üzenetére
Egyébként én is elhatároztam magam, hogy vegyek egy ilyen kamerát. Én a foxoffertől rendeltem express kiszállítással, autós tartóval, stb... Azt hiszem szerdán vagy csütörtök hajnalban adtam le a rendelést és annyit tudok hogy a rákövetkező hét hétfőn vette át a dhl, aki csütörtökre ki is szállította, természetesen vámot kellett rá fizetni, de ez számomra nyilvánvaló volt.
Ebben a videóban pedig kicsomagolom. Bár nem annyira informatív, aki vásárlás előtt áll, annak lehet segít abban, hogy mit kap a termékhez
-
lolcopterlol
tag
válasz
Feribacsi555 #201 üzenetére
Nos úgy alakult, hogy visszaküldöm Kínába és küldenek egy teljesen újat. Gondoltam egy próbát megér, hogy írok nekik egy levelet amihez mellékelek képkivágásokat a videóból (hogy homályos a kép). Mondjuk az odautat én állom, de ez van.
-
lolcopterlol
tag
válasz
Feribacsi555 #199 üzenetére
Hát igen, elég mérges vagyok... De nem tudom, hogy a gopro kibírná-e az objektívre való leejtést. Kéne nézni valami tesztet.
-
Riverboy
tag
válasz
Feribacsi555 #170 üzenetére
Nem volt szállítás.
Itthon van nekünk még gpsből maradt meg és csak rákerestem hogy megtaláljam ugyan azt és belinkeltem -
Riverboy
tag
válasz
Feribacsi555 #168 üzenetére
Hali
Ha jol veszem ki igy keso este akkor autos tarto kell.
Apukamnak is vettem ilyen kamerat o biztonsagi kamerakent hasznalja autoba.
Ha jol latom kepekrol akkor ezzel: [link]O a fekete hazzal hasznalja es azt csavarozza ebbe bele.
-
Uncool Ben
tag
válasz
Feribacsi555 #158 üzenetére
törölve
-
csaszi72
senior tag
válasz
Feribacsi555 #165 üzenetére
Ebay-es filléres régi vásárlás.
-
csaszi72
senior tag
válasz
Feribacsi555 #163 üzenetére
Azt nem, az van.
-
csaszi72
senior tag
válasz
Feribacsi555 #161 üzenetére
Ilyent tartót vettem, 15dodo freeshiping
-
csaszi72
senior tag
válasz
hasonlóan
-
csaszi72
senior tag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest