- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PePeBones
csendes tag
Hogy sikerült eltörni a tok rögzítőjét?
Halli bocsi, hogy csak most válaszolok
Hát kint voltam és próbálgattam a time lapse-t tokjába és bejöttem úgy hagytam a tokjába majd másnap mikor haza értem melóból akkor nyomom a pc-n a dolgokat ezerrel erre hallok egy csattanás! Mondom mi esett le? semmi nem esett le... eltört a csat .. annyit lett neki
De igazából örülök, hogy most tört el nem vízben !
-
DreaD88
tag
Feltettem a 2. linken szereplőt a 20140110v01 verziós kamerára és azóta semmire sem reagál, próbálok másik fw-t feltenni rá, de azt se csinálja. Nem világít a kék led se, mint itt.
Valakinek ötlet? :/update:
berakom egy installálásra váró fw-rel a memóriakártyát, bekapcsolom, eltelik kb fél perc és 2x egymás után kiadja a bekapcsolódó hangot, de kép nincs és a kék led sem világít :/ -
-
dani88
tag
HDR be, Fine quality, 0 exp, normal sharpness, auto white balance
-
-
maj-viktor
őstag
10MB/sec írás is elég neki bőven, szóval bőven jó lesz...
Amúgy biztos 30MB/sec-es írás volt a leírásban is!? (sokszor csak a Read Speed 30MB, a Write az 10MB)
De ha 30/30 volt mind2, akkor hogy írtad teli a kártyát!?
USB2-n, USB3-n!? Beépített kártyaolvasóval!? milyen kábellel, próbáltad másikkal is... minden tényező számíthat....
Amúgy ezek sokszor úgy vannak apróbetűs részbe, hogy minimum 10MB-ot tudnak, és az elméleti max az 30MB... mint pl. az USB2 csatlakozónál is 480Mbit/sec (/8 = 60Mbyte/sec) az elméleti maximum adatátvitel, de persze ezt sosem lehet elérni...De mymemory megbízható, valós kapacitású - eredeti kártyákat árul, szóval kár ezen rágódnod szerintem!
-
DreaD88
tag
Ezt a fajta tartót felejtsd el!
Ilyen tartotta nekem a kocsiban a tolatókamera monitorját a szélvédőn és kb 1 év után eltört az a csonk ami a tapadókorongot húzta el a szélvédőtől, hogy vákuum keletkezzen.
A mágnes nem rossz ötlet, de figyelni kell rá, hogy ne tudja nagy erőkar lefordítani a kaszniról illetve, hogy a lehető legközelebb legyen a lemezhez a mágnes (a filc az szerintem már nagyon sokat venne le a mágnes hatásfokából) -
LolokeBacsi
csendes tag
Nekem is ez a fő problémám, hogy hogyan rögzítsem autóra úgy, hogy stabil legyen, és megnyugtató, nekem a következő megoldás vált be:
Anyagigény:
- Gyári egyenes öntapadós talp (nem a helmetre való íves!)
- 2db 25mm neodym mágnes (lehetett volna nagyobb is így utólag, de elég megbízhatóan tart. ([link])
- 2komponensű NEM FÉMTARTALMÚ epoxyragasztó (pl ez: [link] )Én persze fémtartalmút vettem, ne tedd!
- A tartóról leszeded az öntapadós motyót, letakarítod, esetleg finoman 400as papírral előcsiszolod, de nem feltétlen szükséges. Ha ez megvan, kimaszkolod (szigetelőszalaggal) azokat a részeket, ahol nem szabad, hogy kifollyon a ragasztó, majd készítesz kőrbe egy "zsalut" vékony kartonból (gyógyszeresdobozt használtam talán), amit szintén kőrberagasztasz.
- Helyére teszed a két mágnest, az egyik irányban szépen összetapad egymás mellett, és tart (óvatosan, elég erős)
- kiöntöd a kizsaluzott részt epoxyval.
- Kötés után a fölösleget lecsiszolod (amikor megjelenik a mágnes nikkelfelülete, ott hagyd abba azonnal!Az eredmény: remekül tartó mágneses talp, amit bármire fel lehet tapasztani, és bivalyerős. Igény esetén lehet erősebb mágnest használni hozzá, de ez is bőven elegendő.
Tesztvideó itt (különböző helyeken 1-1perces darabok):
[link] -
DreaD88
tag
Aliexpressről "32GB-os Samsung C10-es" memkari
aszem megy a dispute, kipróbáljuk az alinak a vásárlóvédelmét...Ezek után azt tanácsolom mindenkinek, hogy inkább vegyen itthon egy márkásat, vagy ebayről tényleg megbízható eladótól, tényleg origit, mert többe kerül, ha először befürdik egy ilyennel az ember, és aztán vesz rendeset
Amúgy se formázni nem lehet, se másolni rá
a kép meg majdnem lemaradt:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest