- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krumplista #12426 üzenetére
Igazad van. Valóban kompatibilisnek tűnnek a kiegészítők a vízálló tokot leszámítva. Felületesen néztem csak rá a képre.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
krumplista #12426 üzenetére
Helyesbítek. a tok nem kompatibilis. a kiegészítők igen.
-
TaaT
nagyúr
válasz
krumplista #12252 üzenetére
Kicsit többet véd a gyárinál
És csak 500pénz postázva.
-
válasz
krumplista #12252 üzenetére
Ahogy elnézem védi az oldalait aztán ennyi.
-
válasz
krumplista #12250 üzenetére
Jaaa..... ha úgy írta volna, hogy kamionnyi akkor értettem volna.
-
válasz
krumplista #11732 üzenetére
"így normálisan tud felvenni hangot"
Normális hangról ennél a cuccnál szerintem egyáltalán nem lehet beszélni. Még a vízálló tok nélkül használva sem. Amikor motorozok nagyon lóf@sz hangot vesz fel. Száz fölött azért már kezd jó lenni....megjön a szélhang!
Egyik havertól kaptam kölcsön még ősz elején egy gopro-t, na annál még egészen nagy tempónál is normális hang volt, persze a vízálló tokkal együtt. Tudom, hogy kár összehasonlítani mert nem egy ligában játszanak, de akkor is. Én már rájöttem, hogy egyéb sportokhoz, hobbikhoz stb tök jó ez a kamera, de motorozáshoz nagyon nem.
Persze ha valaki szereti a némafilmet akkor nincs gond vele.
-
andikaaa
aktív tag
válasz
krumplista #11737 üzenetére
Ja, nem tudtam, hogy a Goproban nem micro usb van. Akkor ezt nem lehet megoldani másféle adapterrel?
-
spidersoft
senior tag
válasz
krumplista #11732 üzenetére
Nekem nem SJCAM van, hanem Turnigy (én is írtam, azzal kezdtem)... a bele szerintem kábé ugyanaz lehet, de ez büdzsé cucc: nincs hozzá például 5V-os adapter se.
-
cigam
titán
válasz
krumplista #11506 üzenetére
Csak a pontosság kedvéért Az EU-n kívülről megrendelt áruk csak 22€-ig vám- és áfamentesek, e fölött 150€-ig +27% áfát, 150€ felett 27% áfát és kereskedelmi vámtarifa szerinti vámot kell megfizetni.
A saját kép és hang rögzítésére alkalmas a kamkorder ,videofelvevő készülék/mikrofon bemenet és audio-video kimenet/ akkor a tarifaszáma:8525 80 91 vámtétele 4,9%.
-
don pardon
aktív tag
válasz
krumplista #11506 üzenetére
Koszi szepen!
-
válasz
krumplista #11349 üzenetére
Köszi de ez sem tud vele mit kezdeni. Kijelölöm és átugorja csak az épp fájlokat játssza le. Na mind1...
-
OccsE
aktív tag
válasz
krumplista #11342 üzenetére
A regi kamerak felvetelenel nem csinalta.... Nem szellemkepes, hanem amikor nem mozgatom a kamerat tu eles a kep, amikor megmozditom akkor elvesziti az elesseget es nagyon picit elmosodik a kep (alig eszrevehetoen, de szamomra zavaroan)
Lehet, hogy be volt kapcsolva ez az uj "rezges csillapitas" es akkor meg nem mukodott tokeletesen... -
D@reeo
aktív tag
válasz
krumplista #11195 üzenetére
Köszönöm szépen, nagyon rendes vagy! Megy a privi.
-
mm89
őstag
válasz
krumplista #11130 üzenetére
A Duke állára még nem próbáltam rögzíteni, mert ránézésre nem tűnik megoldhatónak, de sok sikert hozzá
A gimbal is érdekes felvételeket tud adni, én szívesen tenném a tankra, vagy a farok idomra.
Ha esetlen nem sajnálod annyira a sisakot, akkor kis faragással így is lehet:
[link]Pálya
Mi Kecskemétre szoktunk menni a gokart pályára. Nagyon jó! Kakucson egyszer voltam, nekem nem jött be annyira. Kecsóhoz képest csúszik az aszfalt. Euroringet szeretném majd még kipróbálni, de az már drágább lesz... -
mm89
őstag
válasz
krumplista #11125 üzenetére
Ugyanez a sisakom van nekem is. Én bal oldalra teszem, mert bluetooth cuccot nem használok. Általános közlekedésben jó még a mellkaspánt szerintem.
Érdekesebb szemszögek meg: tankon előre nézve, kormányon, kormányon hátrafelé, hogy a pilóta mozgása látszódjon, utaslábtartó hátrafelé hogy a mögötted haladó látszódjon. Stb.
Az új motorra még nem ragasztottam fel, de a lengővillán is jóKÉP
-
Kroni1
veterán
válasz
krumplista #11121 üzenetére
Szuper vidi! Nagyon jó a képminőség, gondolom ez 1080p30fps ugye?
Milyen mocid van amugy? Nem ismertem fel..
-
Kroni1
veterán
válasz
krumplista #11119 üzenetére
Szerencsére az enyém nem nyitható fel, és BT sincs rajta, de találtam egy vidit, amin tetszik hogy benne van a sisak is, így látható a motoros helyzete a motorhoz képest, sztem én is ide teszem majd! Ahogy hallom a videókat tök mindegy hova teszem, kb ugyanakkora a szélzaj és a motorhang is. (amugy mi is pont ide készülünk!)
-
D@reeo
aktív tag
válasz
krumplista #11074 üzenetére
Szia. Köszi, ezt kerestem. Az elektronika kivételéhez le kell szedni a képernyőt is, ugye? (melegítéssel)
Jó szétszedős videót még nem találtam, igaz nagyon nem is volt időm keresni. -
AndrewTdi
addikt
válasz
krumplista #11051 üzenetére
A nyers videó is ugyanilyen. Nincs bekapcsolva a képstab sem a 4000+on, sem youtubeon. Amúgy felvétel közben a kijelzőn is látszik az elcsúszás.
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz
krumplista #11027 üzenetére
Minden ilyen videó/kép után 2x is meggondolom, hogy betegyem-e mégegyszer tokba a kamerát..
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
krumplista #11023 üzenetére
A vízálló toknak a baromi szar gombja nyomhatta be szerintem annyira, hogy ne jöjjön ki. Nem volt leejtve, vagy bármi ilyesmi. Láttál már ilyet szétszedve esetleg?
Itt lehet olvasni még pár kommentet erről a jelenségről.
-
Attila444
aktív tag
válasz
krumplista #10748 üzenetére
Igen, az általában segít. Sokat tesztelgetem őket én is, van amikor az automata is egész jó, felhős általában jó szokott lenni, de az se mindig, azt hiszem volt olyan, hogy pont felhős időben nem volt jó.
Amúgy most megnéztem Premiere Pro-val, hogy mit lehet kezdeni a színnel, automatán volt a fehéregyensúly, kékes lett a felvétel, de kb 1,5 percig tartott rájönni, hogy hol kell és beállítani jóra.
-
Attila444
aktív tag
válasz
krumplista #10746 üzenetére
A vágás részével tisztában vagyok, régebben én is sokat csináltam. Inkább a színekre, fehéregyensúlyra gondoltam, mert ugye mindenki panaszkodik az sj4000-re, de itt végig jó volt, már túl jó
-
Attila444
aktív tag
válasz
krumplista #10735 üzenetére
Nagyon jó ez a videó. Mennyi utómunka van benne?
-
Attila444
aktív tag
válasz
krumplista #10727 üzenetére
Tesztelte már valaki ezeket az akksikat, vagy csak úgy gondoljátok, hogy többet kéne bírnia?
Én valószínűbbnek tartom, hogy csak a matrica más rajta. -
Yack
csendes tag
válasz
krumplista #10727 üzenetére
Köszi.
Akkor kb.25perc. Megy a matek nekem is.
-
don pardon
aktív tag
válasz
krumplista #10450 üzenetére
A Xiaomi Yi forumnal talaltam ezt a polar szuros videot. Remelem hetvegen lesz idom kiprobalni a kamerat (sj4000) valahogy a fenykepzogepemhez tartozo szurovel
-
don pardon
aktív tag
válasz
krumplista #10436 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam en is. Na majd ha sut a nap kiprobalom, mert van egy szurom otthon. Aztan megcsamcsoghatjuk az eredmenyt.
-
imrus72
tag
válasz
krumplista #10436 üzenetére
Ezért is írtam ide le,mert jóval tájékozottabbak vannak itt nálam,és meg lehet beszélni.
Egy külföldi fórumon írta,és fotózta le egy user,hogy vett ilyet az SJ4000-hez,és rettentően örült neki,azután kezdtem utánanézni.
Akkor videóhoz ezek szerint nem sok értelme van. Én a tesztvideón az eget láttam szebbnek ezzel. -
bokrosolajos
őstag
válasz
krumplista #10232 üzenetére
Kösz, este ki is próbálom!
-
válasz
krumplista #10224 üzenetére
Jó kis videó. 3:28-nál nagyon kemény a zene
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Tetszett! Bónusz a 2CV-ért
A motoros videó minősége egész jónak tűnik, még Youtube-on isValaki tudna tanácsot adni, Vegas Pro videó rendereléshez? Eddig csak 8 Mb-os WMV formátumban tudtam menteni, a többi opciót, fájltípust ezekkel az elnevezésekkel nem ismerem, a 8-as WMV pedig elmaszatolja a képe
:tVisszaolvasva ezt talltam:
Ez a Vegas hibája, de itt egy megoldás: miután beraktad a videót az idővonalra, a videón nyomsz egy jobb gombot, és ott a Switches menüben Disable Resample (nem tudom magyarul hogy hívják ezeket). Ezzel nagy valószínűséggel kiküszöbölhető. Ezt sajnos minden videónál el kell játszani (vagy kijelölöd az összes videót, és úgy egyszerre).
-
maj-viktor
őstag
válasz
krumplista #10228 üzenetére
Én már hányszor megkaptam itt, hogy csak okoskodok semmi "tapasztalat nélkül"... amikor mutasson már valaki még egy ilyen hülyét, aki ennyi kamot tesztelt... ("magyart") - mert amúgy technmoan-t / metropolitianmonkey-t és dashcam-t írhatnám ... mondják ezt a 0hsz-es regek!
Most Symb eléggé tolja teszt ügyileg a SJ4000+-t... de én rájöttem ide kár bármit írni, ha segít az ember, még csak azt ekézitek, aki segít...
-
válasz
Juuuuj kössünk bele a te videodba is!! Érdekes másnak semmi beugatás! Bocsi csúnyát írtam. Jaj le se rom!
-
mm89
őstag
válasz
Külön kell felvenni a hangot. Mondjuk ülés alá teszel valami hangfelvevőt
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
krumplista #10221 üzenetére
Én pont ezért feltettem ezt, de továbbra is elég csendes a felvétel. Mondjuk tény, hogy M10
-
dragonfire44
tag
válasz
krumplista #10221 üzenetére
Köszi
Kölcsönbe volt csak a kamera próbára. Péntekre jön meg az enyém és ugye nem volt hozzá másik hátlap nálam,most mondja a srác hogy igen kapott hozzá ,na majd kipróbáljuk.
Üdv -
Vasinger!
nagyúr
válasz
krumplista #10075 üzenetére
Oh, így már értem miért van az a hátlap hozzáadva. Azt hittem csak pótalkatrész, ha a másik eltörne.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
krumplista #9917 üzenetére
Igazából én kerékpáros felvételre használnám, azt úgy mondjuk le tudom tesztelni, hogy felteszem a helyére mellkas vagy sisak, lövök pár képet és megnézem a gépen. Ez így mennyire játszható?
SymbianOS
Time-lapse nem igazán játszik vagy hasonló.
Akkor marad a fekete
-
maj-viktor
őstag
válasz
krumplista #9578 üzenetére
Yep - voltmá!
A gond számomra csak az vele... hogy ugyanazon A8 és W8-as típusjeleket használják, ami egy másik fake SJ4000 estén használnak... ergó sanszos, hogy a SD28-as társú SJ4000 van szitázva... és annak a képminőségét hozza, és nem a "jobb" eredetiét... meg az ár is árulkodó.... sanszos!Persze ha valaki vesz és megosztja a tapasztalatát, annak örülök - örülnénk szerintem... lehet pozitív csalódás lenne (csak számomra túl sok a bajlós előjel... típusnév - ár, stb. és ezek szoktak pont a buktatók lenni fake VS eredeti esetén)
/szerk
HOPP - újabb infó lebukás!
Videó felbontás: 1280 x 720 pixelPont a kamuk tudnak "csak 720p-t", az original ugyebár FullHD-s... tuti a fake szitázva! sajnos!
Mondjuk Concorde-tól fura... ők tipikusan ilyen "kínai termékes" műszaki... és feltételeztem, hogy azért adnak a minimális minőségre... lehet, annyira nem vészes... egy menü felépítést megnéznék (bár ilyen márkák esetén azt is átszokták "szotfverezni - firmware-zni"... logó megjelenés, stb.)
lásd Alcor modell is...
-
Roll1983
csendes tag
válasz
krumplista #9547 üzenetére
Köszi!
Én ki se bontottam azt, mert azt hittem, hogy csak pótalkatrész a vízálló tokhoz.
-
maj-viktor
őstag
válasz
krumplista #9553 üzenetére
Naja! Bang esetén 30$ alatt "csak opcionális".... 30$ felett adják "ingyé"... ahogy általában a legtöbb webshop is... 10-20-30$ felett van benne az árban a "Free TN-es shipping", amúgy átlag +1-2$-ért adják más webshopok is
-
törölt tag
válasz
krumplista #9527 üzenetére
Megerősítem, én egy DCTs-t hajtok
-
törölt tag
válasz
krumplista #9500 üzenetére
Engem igen, hajrá NC!
Pompás kis videó!
-
silboy
aktív tag
válasz
krumplista #9175 üzenetére
Értem,köszi.Esetleg ilyet tudnátok ajánlani?Eldöntöttem,hogy SJ4000-et választom más alternatívákkal szemben,de nem szeretnék bele futni egy fake-be.
-
Németh Dávid
újonc
válasz
krumplista #9171 üzenetére
Tudtom szerint fehéregyensúly nem lett állítva. A lencsetörlés volt az első amit próbáltam de sajnos nem javult a helyzet.
-
Hunyus
senior tag
válasz
krumplista #9167 üzenetére
Szia!
Köszi,sikerült bejelölni.
Én voltam a béna
Na majd legközelebb így renderelem le a videót kíváncsi vagyok,hogy mennyit javít rajta. -
Hunyus
senior tag
válasz
krumplista #9163 üzenetére
Szia!
Igen vegast használok.
Én is már észre vettem,hogy szellemképes a kép de kb ilyen renderelés előtt is.
A Switches menüben Disable Resample nem tudom állítani,mert halvány van írva és hiába kattingatok rá semmi...
Amúgy Te melyik videónál vetted észre,hogy szellemképes a kép,melyikre gondolsz? -
Tamás 72
tag
válasz
krumplista #8881 üzenetére
Alig van sielős videó! Annyi a motoros téma,hogy már horkolás helyett berregek álmomban.
-
válasz
krumplista #8881 üzenetére
Te sem vagy kerek nem mondák?
visi Dettó ez volt.
-
OccsE
aktív tag
válasz
krumplista #7136 üzenetére
a vizallotok csavarjai szoktak meg arulok lenni.... szinuk?
-
válasz
krumplista #7136 üzenetére
Ez márpedig sztem eredeti. Én megkajolnám. Akkor most mi van hozzáértők? Első eset, hogy nem tudom eldönteni.
-
válasz
krumplista #7132 üzenetére
Megmutathatnád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest