- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihulino
tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy neked mennyire volt kompatibilis a biciklis tartó és a kamera keret? Mivel rendeltem én is mindkettőből (mert jó lesz majd biciklire) de eléggé lötyögős lett az eredmény..esetleg közétettél valamit, vagy neked alapból rendesen, szorosan fogja egymást a két kütyü?!
köszi -
-
krumplista
tag
Én még régi tokkal vettem a kamerát, majd később vettem hozzá egy új gombosat (karcos/repedezett lett a tok lencséje, és ha már úgyis vennem kellett, akkor az újabbat vettem meg). A régihez vettem a "kupakokat", de gond nélkül működik a másik tokkal is.
Szerk.: Nekem a kupakokon van SJCam logó beleöntve. -
Attila444
aktív tag
Az nem akkora gond, a fém a műanyagon nyomot hagy, ez még akár normálisnak is mondható. Az oldalsó gombokkal volt a baj, nem megkezdi, hanem "betöri" és nem tudod használni utána. Persze ha odafigyelsz akkor ez elkerülhető, ha mégis beszakad akkor meg javítható.
-
-
-
-
-
sto1911
veterán
Koszi, nem biztos, hogy megeri a hasznalatot.
Kozben updateeltem en is a kamret, de ugy nez ki teglazta...
Gepre dugva a sarga es a kek villog, a piros vilagit, azta a sarga elkezd vibralni, es kialszik, majd megint.Szerk. vagy nem, most ugy tunik elindult, uj verzio kerult ra. Erdekes, mas tapasztalt ilyet? Toltore dugva frissitettem, akkor csak a piros vilagitott, de nem tortent semmi.
-
-
-
-
-
-
-
coolicool_hu
tag
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest