-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
válasz
Intruder A 6 #11442 üzenetére
Töltőnek szerintem elég egy USB- s szivargyújtós töltő.minimum 1 A -es.csak arra kell figyelni, hogy ha felvétel alatt megszakad a töltés akkor leáll a felvétel.Autóban a kijelzőt látni fogod,csak elég kicsiben.Ha WIFI-set veszel akkor azt csatlakoztatni tudod mobilra,vagy ahogy én használom egy Tablet -re,így sokkal nagyobb a képernyő.
-
baboss
őstag
válasz
Intruder A 6 #11440 üzenetére
Az SJCAM max 32 GB-os kártyát tud kezelni, 1920x1080 as HD felbontásban 4:49 perc videó fér rá.
Ha kamionozol akkor elég sűrűn meg kell állnod kártyát cserélni,vagy egy Notebookra lementeni a kártyát.
Autós töltő és tartó+fejpántot lehet kapni hozzá.Nem nagyon értek hozzá,de neked olyan kamerát kellene venni ami 32GB-nál nagyobb kártyát tud kezelni.Nekem SJ 4000 WIFI van, és nagyon megvagyok vele elégedve.AZ SJ 5000-asokrol azt halottam, hogy elég sok gond van velük, és a színek se olyan szépek rajta mint az SJ 4000-ren.A pluszos SJ meg szerintem neked felesleges,de majd mások is elmondják a véleményüket,tapasztalataikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napirajz könyv
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest