Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Maxximus #11198 üzenetére

Üdv!
    SJ4000-em van az alábbi fw-vel:
    "N20140822V01
    SJCAM-SJ4000"
    Ha minden igaz eredeti, edigitalos, még az első fajtából. A kérdésem az lenne, hogy az újabb fw-kben, az augusztusi illetve a 20150409-ben van-e 3 másodperces időzítő lehetőség?

Egyébként azért szeretnék frissíteni, ugyanis felfedeztem egy hibát amiről eddig nem igazán tudtam, hogy létezik.
    Szóval az a lényeg, hogy ugye a Sharp meg a Soft beállítás fel van cserélve, tehát hogy én Soft videókat csináljak, Sharp-ra kell állítanom. Így is tettem, azonban néha valóban Soft lesz, néha pedig Sharp. Ehhez újra sem kell indítanom a kamerát, csak egy új videót kezdeni. Olyan mintha magától állítgatná. Vágtam ki képeket videókból, hogy miről is lenne szó, eléggé szembetűnő a jelenség. A beállítások ugyan azok, 1 perc különbséggel készültek (fényviszonyok ugyan azok)
    [link]
    Valakinek van ötlete? Fw bug lehet, egyáltalán valaki találkozott már ilyennel? Vagy SD kártya hiba, hogy exfatra formáztam, vagy hogy ebayről származik? (egyébként h2testw elég jó eredményeket dob és eddig nem volt panaszom a kártyára)

Maxximus: bocsi ez nem válasz akart lenni... :))

Új hozzászólás Aktív témák