-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krumplista
tag
válasz
sasa311 #11133 üzenetére
Illetve a WiFi is 2,4 GHz-en működik, mint szinte az összes távirányítós multikopter, így lehetnek zavarok, ami zuhanáshoz is vezethet. Ezért általában a videojelet 5,8 GHz-en közvetítik.
Lehet kapni külön adót, amit a kamera videojelére kötsz (nem tudom, hogy sj-hez lehet-e kapni, de min 10-15000 Ft-tól kezdődnek), így tud közvetíteni, de még mindig kell hozzá egy vevő+valami monitor, hogy láthasd (mivel más frekvencia, mint a wifi, ezért telefonnal nem tudod fogni). És ekkor még a kamerát vezérelni (pl. elindítani/leállítani a felvételt, fotót készíteni...) nem tudod, csak látod, hogy ő mit lát.
Tehát ha összeadod, akkor talán olcsóbb gyárilag egy élőképes multikoptert venni.(nem feltétlen sasa311-nek szól a válasz, csak oda kapcsolódik)
-
Kékkutya
csendes tag
-
slipkorn86
csendes tag
válasz
sasa311 #11025 üzenetére
hello
talán goprohoz láttam olyat, hogy a maszkra lehet felszerelni.
én a kamerával együtt vettem egy selfie botot, és úgy nyomtam. kényelmes volt, csak ha lemerülsz figyelni kell, hogy a kezeddel ne kapálózz. +1 pont a botnak, hogy közelebb tudod tolni ha látsz valami érdekeset de nem akarod elijeszteni. de a gyári cucokal fel tudod rakni a csuklódra is -
maj-viktor
őstag
válasz
sasa311 #10963 üzenetére
Csak az meg összegerjedhet az irányítással... WiFi - 2,4GHz... GPS gerjedés, stb. hacsak nem 5GHz-en megy a távvezérlés (az persze drágább)... okosabb drónosok jobban tudnak ilyenben segíteni!
http://prohardver.hu/tema/dronok_harca_avagy_a_nagy_dron_topic/friss.html
-
-
EnergyCoke
tag
válasz
sasa311 #10635 üzenetére
Szia! Én is így jártam túrázgatós Mtb-om van dh kormánnyal . Igaz én ennél olcsóbb Kitvision Escape HD5 kamerát vettem amit 2 db csavarral anyával lehet rögzíteni . Kitaláltam hogy leszedem a csavarokról a műanyag burkolatot és veszek bele 2 tök egyszerű hosszabb csavart majd az áruházban levágatom a végüket
Szerk: Látom már leírták előttem is..
-
-
imibogyo
veterán
válasz
sasa311 #10328 üzenetére
Jó lett nagyon.
Hamarosan én is jövök egy nyaralós videóval. Az nem lett ennyire jó. Mondjuk a víz sem volt ennyire tiszta, de azért egy elég komoly méretű medúzát így is sikerült elkapnom.
Csak az a fránya becsillanás állandóan a vízalatti ház miatt.... Engem nagyon szokott zavarni. Előtte Sony AS-15-öm volt, az nem volt erre érzékeny, bár ott meg a "lens-flare" volt néha zavaró. Azon gondolkodtam, hogy gyártok egy kis "árnyékolót"-ot neki a vízalatti házra, meg egyet olyan alkalomra is, amikor kívül van a házon, bár ugye itt más célból... Csak ki kell még kísérleteznem azt a formát és méretet, ami nem lóg bele a képbe.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
sasa311 #10188 üzenetére
Nem, a kérdésed ez volt:
"EZ tényleg egy SJ4000-es (wifi nélküli) gép?"Így mindenesetre már világos, mire gondoltál.
Amúgy meg ha jól megnézed, van pár gyártó és "brand" cég, akik a gopro formavilágához rendkívül közel álló kamerát árulnak, szóval szerintem nem kézenfekvő, hogy egy conCorde-nak SJCAM bele van.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
sasa311 #10184 üzenetére
"Gyártó Concorde"
Inkább te vagy a troll, mutasd meg, hogy azon az oldalon hol van az SJCAM-re utalás a termék leírásban.
Az edigitalnál a wifi mentes SJ4000 az 31990 forint
---
Majdelfelejtettem:
van otthon LiIon akku töltőm. Vajon ha csinálok hozzá akármiből is egy adaptert, akkor az SJCAM akkuit i s lehet tölteni? Standard LiIon akkuknak tűnnek. -
mm89
őstag
válasz
sasa311 #9911 üzenetére
Rögzíteni is tud, ez biztos, a gond az, hogy szerintem nem fog megmaradni benne a car mode On beállítás. Akku csere esetén kb 5-10 másodpercig jegyzi meg a beállításokat, ha kicsúszik az ember ebből az időből (pl elejti az új akkut csere közben
), akkor default settings lesz. Abban pedig a car mode offon van.
Ha téged nem zavar, hogy kézzel kell indítani a felvételt, akkor nyugodtan használhatod úgy (de nem őrzi meg a beállításokat sem, nem tudsz rendszámot, dátumot a felvételre tenni)
És akkor arról nem is beszéltünk, hogy egy balesetnél ha elveszti az áramforrást a kamera akkor ugye már nem is rögzít, tehát a baleset után biztosan nem lesz felvételed, ellenben ha van benne akku, és persze túléli a kamera akkor rögzít tovább (pl egy verekedést a kocsi előtt)
Szerintem ne aggódj az akku miatt, jó minőségű töltővel töltsd és kész (ne valami kínai gagyival). Amúgy is púposodnak az akkuk, legalábbis nekem eddig az összesnél látszik minimálisan. -
mm89
őstag
válasz
sasa311 #9908 üzenetére
2000Ft hozzá egy akksi. Ha folyamatosan töltöd akkor se fog olyan hamar tönkremenni. Én nem szenvednék vele. Elfér benne az akku. Car modeot bekapcsolod, amint áramot kap indul a kamera és a felvétel is, hozzá se kell nyúlni. Ha nincs benne akku szerintem ezt nem tudja, de ez csak tipp. Ha hazaérek kipróbálom neked, ha gondolod.
-
maj-viktor
őstag
válasz
sasa311 #9907 üzenetére
Kb. én is így vagyok vele amúgy... FullHD-t is feleslegesnek tudom érezni... pláne átlag felhasználónak... hátmég egy 2k-t, amit egy átlag gép lehet le sem tud játszani, nemhogy vágni-renderelni...
Meg mindek... 10-9ember mire használja!? Kb. semmire... mármint nem "komoly felvételek készítésére - vágásra", még arra is lusta, hogy megvágja a felvételeket... (ott van ráció a fullHD - 2k - 4k-s felvételeknek, de átlagfelhasználónak a 720p, 1080p is bőven jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest