- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
imibogyo #11216 üzenetére
En valahogy hasonlokepp tapasztaltam a 4000+ -nal is, ahogy irod; ha "szuken" van a kep, akkor nem "tori meg annyira a teret"
...ahogy mozgatjuk a kamerat, latni, hogy valtozik ez a dolog (talan a gyro is ilyenkor radolgozik, mert mintha "csuszva" erkezne meg ez a gorbulet a targyakon. Nekem tetszik, igy kell ennek mukodnie).
-
axlfsi
veterán
válasz
imibogyo #10545 üzenetére
Igen, bosszanto, hogy most kapcsoltagni kell (legalabbis, feltetelezem, hogy a videofelvetelnel jol fog jonni a kepstabilizator). Remelhetoleg a kovetkezo fw-rel megoldjak ezt a bosszanto hibat.
(#10544) krumplista ez most talan hihetetlen, de en nem ranagyitva is latom a kulonbseget (a csikos kepeken egyszeruen nem ranyagyitva latni, egy amolyan reszelohoz hasonlo fogazatot, foleg az egyenes idomokon, vonalakon (pl. a korlatoknal, vagy fal menten, stb)). Nem tudom meg mikor, milyen helyzetben lehet szuksegem a kepekre, de miert is ne? Tengerfeneket nem a Oneplusszal fogom lőni, mert az kevesbe vizallo
es igen, talan keszitek par allokepet is vele. Ha mar van ilyen funkcioja, miert ne legyen a leheto legjobb? (plane, ha egyertelmuen lehetne jobb es mint most utobb kiderult, ez valoban egy hiba lesz, ami hibanak a javitasat gondolom minden 4000+ tulaj varni fogja az uj fw-rel).
-
axlfsi
veterán
válasz
imibogyo #10536 üzenetére
OKe, a GoPro-s poent most nem reagalom le, meg nem vagyok olyan lelkiallapotban, de persze ertem a poent.
Kiprobaltam mar osszesen 3 teljesen kulonbozo SD kartyaval (64-es Samsung EVO, akkor egy masik 4-es kartyaval illetve es sima 2GB-ossal is; ugyanaz).
Nincs mit hibazni a "workflowban", egyszeruen kabellel osszekot kamera es laptop, mass storage kivalaszt, latom a tartalmat es felmasolom, vagy akar kozvetlenul az SD-rol benyitom a kepeket, feltoltom a netre. Sot, mar olyat is csinaltam, hogy kiveszem az SD-t es kozvetlenul dugom fel a laptopra. Nincs kulonbseg...
A legszomorubb az, hogy ezt a cserekamerat ugy kaptam, hogy ki lett elotte probalva es jonak lett mondva (ertelmeszeruen sem eustock-nak sem nekem nem jo, ha 3 naponta jon-megy a futar es EN tesztelem a raktarkeszletet
).
-
axlfsi
veterán
válasz
imibogyo #10534 üzenetére
Igazad van! Akkor alljon itt egy SJ kameraval kapcsolatos FRISS informacio:
Gyerekek, ezzel a 4000+ -szal valami nagy gond van. Most jott meg a(z elvileg kiprobalt) csere keszulek es ugyanolyan szinten csikoz, mint ahogy azt az elozo tette!!!
Ezert aztan kar volt cserelni...
En ugy gondolom, hogy ez mar minden tureshataron tul van es valami nem koser vele. Annal is inkabb(!), hiszen lattam mar tobb helyrol is 4000+ kameraval keszult kepeket es nem ilyenek (korabban linkeltem oket, ha valakit erdekel).
Ime a galeria, a random lott kepekkel, amiket most keszitettem: [link]
(ahogy eddig is: katt egy kepre, uj ablakban benyitja a bongeszi, majd megegyszer katt ra es akkor latni teljes mereteben...katasztrofa).Szerintetek mitevo legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jelszókezelők
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest