Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
5 percre kipróbáltam gran turismo4 után, de ennyi is volt a shift2-s pályafutásom
az első rész szvsz. sokkal jobb (habár abban is idegelt, hogy egyszerűen akármennyivel próbálok kanyart beszedni, csúszik a gép azonnal), szebb is volt és nem rángatózott idegbeteg módjára... 1280x1024-ben az adatlapomon levő konfiggal majdnem max. részletességgel teljesen folyamatos volt és be sem reccent... ez meg rángat, mint a bolond és még ráadásul csúnya is... a plusz: beállítottam a grafikát (pár restart közben, mert az kell és közben nézhettem a hülye videók egy részét is) be próbáltam konfigolni rá a logitech dual action-t és a menü valami borzalom: backspace=back, shift=enter, aztán u-i/j-k gombokkal lehet lapozgatni
egy jó nagy konzolport lett a játék... az irányítás meg sajnos nem sokat javult... inkább visszaültem gt4-ezni... grafikát leszámítva mindenben sokkal jobb az a játék 
Új hozzászólás Aktív témák

- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az első rész szvsz. sokkal jobb (habár abban is idegelt, hogy egyszerűen akármennyivel próbálok kanyart beszedni, csúszik a gép azonnal), szebb is volt és nem rángatózott idegbeteg módjára... 1280x1024-ben az adatlapomon levő konfiggal majdnem max. részletességgel teljesen folyamatos volt és be sem reccent... ez meg rángat, mint a bolond és még ráadásul csúnya is... a plusz: beállítottam a grafikát (pár restart közben, mert az kell és közben nézhettem a hülye videók egy részét is) be próbáltam konfigolni rá a logitech dual action-t és a menü valami borzalom: backspace=back, shift=enter, aztán u-i/j-k gombokkal lehet lapozgatni
egy jó nagy konzolport lett a játék... az irányítás meg sajnos nem sokat javult... inkább visszaültem gt4-ezni... grafikát leszámítva mindenben sokkal jobb az a játék