Új hozzászólás Aktív témák

• bokrosolajos

őstag

Nem tudom mit sírtok, kurvajó ez a gáma!
    Most hagytam abba,végig vittem az első szintet,de hibával elszállt a játék.

Gyorsan össze foglalom, mielőtt elalszom:

- grafika jó, de a Shifté szebb volt. Ellenben Ati 4650-en simán 40+ Fps car+ textura max, trilinear, 1440x900, shadow low!

- fizika jobb (FWD tolja az orrát) - gumi hőmérséklet sokat számít, egy kör kell mire bemelegednek, 3 kör után kopnak. Van G-térkép, gumi erőhatás, olajhő stb. pontosan nem emlékszem

- irányítás kegyetlen jó!- FFB gáláns,érzetre pont ugyanolyan jó, mint a Simbin szimulátorai, nem olyan nyers,mint az rF RealFeellel, megközelítőleg majdnem LFS

Brno pálya nagyon jó, most így alap Focusszal 2:40-et mentem, ezt jegyeztem meg. Fék off, stabilitás kontroll rajta, színes csík, auto shift(tényleg ezt hol lehet kikapcsolni, mert városi pályákra nagyon kell)

Nem találtam felni választót, pedig nyertem az egyik esemény után?!
    Amimég kellene egy FOV állítás (vagy ülés távolság állító gomb), mert ami alapból van az vicc, mint pápaszemes kislány a kormánykerékre húzva magát, nem látszik csak a kocsi fele

A játékmenet jó, autó tuningolása jobb, mint az 1-ben. sajnálom, hogy a garázs nincs olyan jó,mint a Worldben

Ezt a játékot pár éve elfogadtuk volna simnek - feltéve, ha több mindent lehetne állítani,de mint mondották,itt a versenyzés a lényeg

Valóság-érzetre messze felül múlja az egyet, Gridet, Dirt-öket, egy szinten van a GTR Evo-val

Új hozzászólás Aktív témák