Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Nem csak a replay alatt vannak belassulások, hanem a verseny alatt is.Emiatt adott a verseny újrakezdése.És nem csak 1 videokártyánál van ilyen hanem a 4 videokártyás rendszereknél is irreálisan alacsony Fps tapasztalható.Hallottam már állítólagos 100 Fps-ről is ami elgondolkodtató számomra...
Na ja, én is a Subarun akadtam ki.De még a Nissan Silvia hangja és irányítása is borzalom.Az RX8 meg már sírva könyörög "vegyetek ki a játékból!".
Az AI-n vagy valamilyen fájl átírással lehet majd javítani, vagy pedig egy Mod jön ki hozzá.Bár az igazat megvallva, ha egy kicsit visszaolvasol az AI a füvön gyorsabban megy mint mi magunk a pályán.A javítással ellesznek egy darabig az biztos

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest