- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth-headsetekről általában
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
nálam:
dead zone: 3 %, steering sensitivity: 65 %, steering lock: 300.tehát elvileg közel vagy az én beállításaimhoz, de ez még kevés, az garázsban az autót is állítgasd, mert teljesen meg lehet változtatni az autó kormányzását
(lengéscsillapító, kerékdőlés, stb)TannerHun: Ha figyelmesen olvastad, pont azt írtam, hogy én is szenvedtem vele rendesen, először azt se tudtam, merre megyek, és miért pont arra
. Kikísérleteztem magamnak egy beállítást, és így már elég faszán tudom tolni (hard nehézség, de belekóstolok a legmagasabba is nemsoká, meg elite fokozat - minden segítség nélkül), pont ezért mondtam azt, hogy tesztelj, próbálgasd, és mindenki más,akinek gondja van vele,mert nekem is volt rendesen, mint sokan másoknak
Új hozzászólás Aktív témák

- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(lengéscsillapító, kerékdőlés, stb)
. Kikísérleteztem magamnak egy beállítást, és így már elég faszán tudom tolni (hard nehézség, de belekóstolok a legmagasabba is nemsoká, meg elite fokozat - minden segítség nélkül), pont ezért mondtam azt, hogy tesztelj, próbálgasd, és mindenki más,akinek gondja van vele,mert nekem is volt rendesen, mint sokan másoknak