- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
Nálatok nincs input lagg? Nálam akkora van mint a ház, 50m-el előbb kell eltekerni a kormányt, hogy a helyes íven menjek. Win7 64-bit van fent.
Amúgy nem rossz a játék. A fizika benne nekem bejön, persze a grafika nem csúcs szuper, de megmondom, nem is nagyon néztem a tájat... Vannak még benne érdekességek, de majd kitapasztalom, nem sok időm volt játszani vele. RX8-al próbáltam végigmenni a Nordschleife-n, de csak a feléig jutottam.
Már az is nagyon húz, hogy húzhat egy Bugatti.
Jó benne a sebességérzet. Az is tettszett, hogy ha a kanyarba egy elsőkerekes kocsival
odanyomod neki, akkor kihúzza az elejét amerre fordítod a kormányt. Persze csak akkor, ha kellően lelassult a kocsi.
A gáz és fékpedál érzékenységén még majd állítgatnom kell.
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már az is nagyon húz, hogy húzhat egy Bugatti.
Jó benne a sebességérzet. Az is tettszett, hogy ha a kanyarba egy elsőkerekes kocsival