Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Marc71

csendes tag

Hát nem tudom... Én még csak tavaly ősszel ismerkedtem meg a Shift 1 -el, addig nem vonzottak a 15 éveseknek szóló underground-mostwanted-burnout féle fekareppes menőcsávós beépülősdis kékneonos idióta needforspeedek.
    Nem szokott érdekelni a grafika, de a Shift 1 nagyon megfogott a demo-ban, elkezdtem vele játszani. Annyira bejött, még - igaz csak egy egyszerű - kormányt is vettem hozzá. Máig heti jópár órát tolok vele.

És most itt van a 2, amit nagyon vártam. Persze most még csak "flower-shop" verzió van, - semmit sem veszek meg enélkül, (az egyes shift persze azóta már megvan) - de felemásak a tapasztalatok.

Egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni a grafikától. Az előd pöpecen fut a gépemen akadás nélkül full létszámos versenyen is, max felbontásban, a monitornak használt 97cm-es fullhd tévémen.
    Namost amikor megláttam a 2-őt, azthittem rosszul látok. Most én vagyok a vaksi, vagy tényleg ennyivel trébb (najó... másabb) a graf?? Minden olyan idióta színes, műanyagszerű, valahogy a textúrák ócskábbak. Ezzel még okés is lennék, dehogy az aszfalt és a szegélykövek is olyan furák... A piros- fehér kövek valami ordenáré vásáriak, élénkek, ahogy sok más szín is. Olyan bazári... Vagy olyan supermáriószerű konzolbigyó érzésem van.

Az előd valahogy sokkal valószerűbb volt - a replay már-már tévéközvetítésszintű -, kopottab (jobban kidolgozott!) aszfalt, szegély, szalagkorlát, kőkorlát, valószerűbb színek, stb.

Ezért kérdem komolyan, hogyan lehet erre azt mondani (sokhelyütt olvastam) hogy jobb a grafika???!!

A játékmenetről.
    Erről sokat nem tudok mondani, másabb mint az előd, szokni kell nyilván az irányítást, stb.

Viszont zavaró, hogy autolog nélkül nincs mód több playernek játszania különböző profilokkal. Vagy csak én nem találtam? Mi a családban többen is játszunk az előzővel, ott ez egyszerű - autolog nélkül is. Magyarán ha nincs net, nincs játék több playernek. (nyomok én egy futamot, aztán nyom a gyerek is a saját beállításaival, karrierjével...)

Mag hogy még quick race-ben sincs szabad autóválasztás???? Akkor minden autót meg kell vennem, ha poénból csak ki akarom próbálni? Miezmár???

Meg a menü az idióta gombokkal - pozitív viszont hogy ez már mkezeli az egeret.
    Valamint a videók kiborítóak. Miért kell nekem azokat nézni??? Skip??? Nem vagyok 15 éves, hogy percekig halgassam m ilyen menő vagyok/vagyunk. Nem baj hogy vannak de lehessen már ugrani...

Szóval erősen gondolkodok a megvételen, pedig már félre is van a pénz rá, de most nagyon nem tudom.

Legfőbb bajom a grafika (tudom hülye vagyok, mit érdekel, ha jobb a verseny...), egyszerűen nem értem, miért nem volt jó az előző. Én pont nem vártam hogy azon babráljanak, pláne nem így.

Na bocs, ez hosszú lett.

Új hozzászólás Aktív témák