Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kai_Rong

    senior tag

    válasz Rigormortiis #1666 üzenetére

    Parry / deflect nélkül a későbbiekben is szenvedni fogsz, mint malac a jégen, a dodge ugyanis nem növeli a posture damage-et az ellenfeleknél, sőt :D

    Genichiro ellen pár tipp:

    - Amikor az íj van nála, akkor dodge-olgass nyugodtan. Ha előre dodge-olsz, akkor az utolsó nyílvessző után tudsz bele ütni egyet.
    - A hosszú több támadásos kardos kombóját tanuld meg deflectelni. Elég jó ritmusa van, könnyen rááll az ember keze. Csak deflectelj, ne dodge-olj, ez az a chain, amivel a legtöbb posture damage-et tudsz adott időn belül okozni neki.
    - Még három érdemi támadása van phase 1-ben: 1 grab, 1 sweep attack, 1 thrust attack. A grabet ki kell dodge-olnod, annak az animációja a leginkább egyedi, szóval nézd, hogy hogy mozog. A sweep és thrust attack animációja sajnos eléggé hasonló, és résen kell lenni, hogy elkapd az apró jelet, amelyik egyértelműsíti, hogy mi jön. Thrust attackra Mikiri Counter kell, a sweep attackra pedig felugrani és a fején táncolni.

    A Way of Tomoe fázisban az attackjai nagy része marad, csak az animációja változik (thrust attacknál felugrik a levegőbe, és gyorsabban ér el a penge végével), illetve azzal bonyolódik, hogy villámos szarjai is vannak. A villámnyilakat ki tudod dodge-olni, vagy pedig a Lightning Reversal nevű skillel vissza tudod rá dobni (de elég nehéz konzisztensen jól elnyomni). Ebben a fázisban szerintem érdemes az arcában lenni és ütni, elég sok támadását interruptolja egy jó suhintás.

    PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

Új hozzászólás Aktív témák