Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
HUNited #111139 üzenetére
Kívánom,hogy sikeresen ad el
Kösz a felajánlást,de az"apróságból"ami a tévéhez vásárolható nálam van mindenből 4-5 darab kivéve a kamerát.Azt kihagytam amikor mindenki be volt indulva a Skype végett.Azóta a tévén azt a lehetőséget is megszüntették.
Veled ellentétben nekem meg a családomnak bejött a 3D -
Flashget
félisten
válasz
HUNited #44300 üzenetére
1. vélhetően a smart javítására adták ki, de mindig úgy most sem tudni mit javított a samu.
2. már jó ideje lehet, bizonyos fw használata mellett visszarakni a 1016-os verziót amivel flottul megy a samygo D6xxx-en. ha samygot akarsz akkor az új 1024 fw-t nem raknám fel a helyedben.
3. nincs más tudtommal.
-
sandró60
addikt
válasz
HUNited #34647 üzenetére
Szerintem itt jobban tudtok tájékozódni az UPC-vel kapcsolatos trükkökről- kattints rá
-
dudi6
senior tag
válasz
HUNited #34639 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van TV2 HD, most olvastam utána hogy írtad. Este rákeresek és megnézem nálam szaggat e. D6500-s TV-m van szintén Upc HD média kártyával. COD-t én se tudom mi, nekem is van.
Ne foglalkozz vele, töröld, szerintem, mivel megvan ezeknek a normális változata. Ékezettel se foglalkoztam még, de elvileg többen írták, hogy át kell állítani a nyelvet (talán Finn-re vagy Szlovákra) Szaggatásnál nálam a "Tiszta" beállítás segített, sokan pedig a 10-3-s egyedi beállítást használják, ami nálam néha szaggatott.
Nekem nem szólt senki a UPC-től, hogy van TV2 HD (tőled tudtam meg, köszi), úgyhogy nem fognak szerintem értesíteni, néha fel kell menni a UPC honlapjára... -
szelidorzo
aktív tag
válasz
HUNited #27337 üzenetére
Ha a Tv tud rögzíteni, akkor a UPC nem korlátozza pluszban a felvételt.
Ha a TV tudja akkor működik a Timeshift funció isEPG 24-órás van
Előny: nem fogyaszt a box pluszban, kevesebb kábelezés, egyszerűbb.
Hátrány: EPG nem 1 hetes, ékezetproblémák adódhatnak EPG-ben, csatornanevekben.
Prémium boxokkal ellentétben, csak a nézett műsor rögzíthető, párhuzamosan másik nem.
-
attamero81
senior tag
válasz
HUNited #27218 üzenetére
A 3050-es szemüveg hamarabb megjelent,mint a tv.Az új szériák kifejlesztésénél mindig a meglévő dolgokból alakítják ki az új generációt.Az E széria a D széria finomítása.Szóval a leendő tesztektől nem kell majd hátast dobni.Az E kategória 7-8 kiadásában biztos észre vettétek,hogy 2 magos BGA(CPU) van rajta.Ez a 3D Full HD problémákat próbálja orvosolni,még hozzá úgy,hogy a háttérben sem legyen elmosódás,mint a D széria azonos tagjainál.A valós óra jelek itt is annyi,mint a D-nél.
-
attamero81
senior tag
válasz
HUNited #25853 üzenetére
Igazából te nem látod a hiba számlálási dolgot,de ha néha megnézed factoryban,hogy mennyinél jár a WD Count akkor érdemes utána járni.Igaz amikor jelzed a szervíznek,hogy nincs valami rendben,olyankor nem szabad említeni nekik,hogy factoryba nyúlkáltál.Annyit kell mondani,hogy néha megáll a tv,vagy egyébb apró hibát jelenteni.
A másik.A WD Count 255 után nullázodik.Factory reset után nullázodik.A WD Count száma akkor gáz ha egy napon belül kirívóan magas. -
attamero81
senior tag
válasz
HUNited #25229 üzenetére
A 6570-est is lehet átállítani,de sokat nem nyersz vele.Igazából semmit.A wifi kihasználtsága szinte nulla,mivel ezt lehagyták a D6-ról.A D7-en már rajta van és a szoftverben is engedélyezve van.
A factory reset csak nulláz.A régebbi szoftver verziót nem lehet visszahozni csak egy nullázos szoftverrel és egy régebbi szoftver feltelepítésével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest