Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacktor
tag
válasz sandró60 #105406 üzenetére
Jól adta meg, az a hajlított Samu, aminek a panelje elvileg nagyon jó, de "sajnos" hajlított.
A KU6000 a belépőszintű uhd, ha mindenképp ilyet szeretnél, akkor inkább spórolj még kicsit a KU6400-re (jobb elektronika és képminőség, azaz mozgásmegjelenítés ha jól emlékszem). Ha semmiképp nem fér bele, akkor végül is a KU6000 is rendben van, sokaknak van itt és dicsérik.[ Szerkesztve ]
www.wotinfo.hu
-
veterán
-
radiotto
újonc
válasz sandró60 #105657 üzenetére
(#105656)radiotto válasza sandró(105657(üzenetéreEzt a kinket probáltam,de nekem nem jön össze.Nem vagyok egy profi számitógépes,és ezért nem sikerül.Mindig kiirja,hogy nemtalálja azt a programot amit beírok,és már meg is haltam.Igy hát arra a programra vagyok rákényszerülve amit beirtam az elözö levelembe.Az a baj.hogy nemtudok angolul és igy midig megakadok,és ami még baj,hogy 80-éves vagyok és csak szenvedek,nincs aki segitsen.Jó egészséget.Váradi Ottó
Váradi Ottó
-
sugarforce
addikt
válasz sandró60 #105729 üzenetére
Jó azért nem mindegy mit és milyen hangerőn hallgat a tv-n, a hangerődtől recseg -e vagy sem. Az sem mindegy kinek mi a "fúú de jó hang", max hangerőn nem csodálkoznék, hogy zörög recseg, de azért normál hangerőnél egy hangszóró se recsegjen már, mert az nem normális, legyen akármilyen alsó kategóriás is. Persze aki komoly hangra vágyik, az ne a tv hangszórójától várja a minőséget, de azért egy recsegős, rezonálós hangra akkor sem az a megoldás, hogy költsön még az illető több tízezer forintot egy külső eszközre.
-
sugarforce
addikt
válasz sandró60 #105755 üzenetére
Igen, van ahol jobban működik, egyébként "Normál módban mintha berecsegne, rezonálna". Az, hogy recseg, vagy rezonál, egy micro hangszórótól sem okés. Egyik barátomnak ugyanilyen tv-je van, az nem recseg és nem rezonál. Ha a kolléga nem csutka hangerőn próbálja és úgy is berezonál, meg recseg, ez igenis hiba és nem foghatod rá, hogy "ennyit tud". Persze nem fog úgy szólni soha, mint egy komolyabb hangcucc, de ezt senki nem is várja el egy 120 ezres tv-től.
[ Szerkesztve ]
-
-
vlevi
nagyúr
válasz sandró60 #105921 üzenetére
Szia!
Nem volt semmi átrendezés.
Amikor áramtalanítom, és bekapcsolas utan megtalálja a wifit, akkor teljes jelerősséget jelez, de aztán hamar kilép a wifi menüből.
Holnap annyit még kipróbálok, hogy átviszem a tv-t a másik szobába, ahol van kábel, és megnézem azzal. De a vezetékkel sajnos tényleg nem érek semmit, mert nagyon vacak lenne kihúzni huszonvalahány méter kábelt. Légvonalban nincs ilyen messze, egy szoba van csak közte, de pont egymással átellenes sarkokban van, ezért a vezetékkel körbe kellene menni, azért lenne ilyen sok. Meg persze, valahogy a falon is at kellene menni a vezetékkel, és nagyonnincs kedvem fúrni, ha egyszer van wifi. -
-
gabo01
senior tag
válasz sandró60 #106121 üzenetére
Nem tudsz "bogarat" ültetni a fülembe mert ezt a választ kaptam a Samsung Magyarországtól:
"Sikeresen regisztrálta Samsung termékét!
Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket, és regisztrálta weboldalunkon!UE60J6240AWXXH
Sorozatszám:
09PA3SNH800
A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrált termékét nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes garanciát nem tudjuk meghosszabbítani."Szerintem ez elég egyértelmű!
-
Zozzkó
újonc
-
He-Nike
aktív tag
válasz sandró60 #106295 üzenetére
A serviio nem ismeri fel a 3d BD iso tartalmakat. És a tv sem látja az iso fileokat, pedig rádugtam a Winchestert a tv-re. Úgynézki marad az SBS ás az OU tartalmú mkv. Azért nem veszek egy blu-ray lejátszót és írogatom ki a filmeket...
Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
-
pw12345
aktív tag
válasz sandró60 #106426 üzenetére
Kösz, remélem ez sem fog rendetlenkedni.
Az újrakeresés nem hozzáadás, az újra keresés, azért keveri össze, valójában a szolgáltatói sorrendbe állítja vissza, ezt hagynám ki. Engem nem ez érdekel, hanem olyan funkció, ami pl. a Philipsben van: jelsebességteszt - tárol.
Köszönet, de ez a program sem igazán fog meg, főleg, hogy olyan ócska a monitor USB portja, hogy alig lehet cserélni a pendrive-ot (a leírások szerint mind ilyen). A programmal meg gondolom legalább akkora macera, ha nem még nagyobb, mint a készülék menüjében szerkeszteni az adók sorszámát. De majd kipróbálom. -
tome0001
senior tag
válasz sandró60 #106504 üzenetére
NTFS-ben van formázva. Elvileg a 2012 után gyártott Samsung Tv-k ismerik ezt a fájlformátumot.
Csatolok még két képet a guide menüből milyen lehetőségeket dob a tv.
Ha rányomok az ütemezéskezelőre, akkor a nézésütemezés menüt hozza be utána, nem a felvételütemezést.
Aztán utána feladom, nem akarok teleszemetelni a fórumot a képeimmel.[ Szerkesztve ]
-
Gaabe
tag
válasz sandró60 #106615 üzenetére
2015ös az utolsó driver és az van rajta, az a furcsa, hogy egy darabig ment rendesen most meg bufferel. De pl ha youtube-t nézek a tv appal az egyből megy akadás nélkül.
Hogy állítsam be a videokártyát, hogy jobb legyen? Radeon r9 380 g1. Gyári beállításon van minden. Láthatóan jobb a kép ha a tv intézi a lejátszást és nem a számítógép.
-
Dictator^
veterán
válasz sandró60 #106648 üzenetére
Az a baj, hogy tényleg nem folyamatos a dolog. Az elmúlt fél órában kb. 4x láttam.
Nem jöttem rá, hogy mi alapján jön ez, de először úgy sejtettem, hogy amikor ablakokat váltogatom, tálcára le-fel, akkor kezdi a villogást.. de sajnos nem ez a helyzet.
Jó lenne ha nem lenne ilyen Ráztak már le mást is ?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
bghistvan
senior tag
válasz sandró60 #106849 üzenetére
Értem,a távsegítséghez be kell jelentkezni a samsung myaccount-ba?
Most meg azt vettem észre,hogy a wi-fi-n keresztül csatlakozva a youtube-ra, bizonyos időközönként leáll a videó és ki is dob az alkalmazásból.......
Ilyen rövid időn belül nem szívderítő érzés használni jó szájízzel. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest