- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Tomcy7 #23384 üzenetére
Úgy van ahogy emlékeztem rá: az alap 4:3 arány nálam 16:9-re van állítva a képméret pedig Automata szélességre és így sose váltogatom csatornánként a képarányt mert egész jól szélesíti 16:9 arányra a képet. Legalábbis nekem megfelel de ha teheted egy boltban próbáld ki pár csatornával. Biztos megengedik érdeklődőként.
-
kischico
tag
válasz
Tomcy7 #23386 üzenetére
Nincs mit.
Egy jó tanács annak aki thome sat-ban gondolkozik:
A hd csomagot is meg kell rendelni, amit egy hét után minden következmény nélkül interneten is le lehet mondani mert nem hűségidős.
Így hdmi-s beltérit hoznak ki, nem csak scart-ost, és a kép sokkal jobb, hiába nem hd-s az adás. -
kischico
tag
válasz
Tomcy7 #23374 üzenetére
Thome beltérin külön be kell ezeket állítani nem elég a tv-n. Hiába beállítod 16:9 re a tévét ha a beltéri nincs belőve. Most nem tudom a beállításokat de ha kell este rá tudok nézni. Fontos hogy a 1920 x 1080 is be legyen állítva a beltérin mert csak akkor adja úgy a jelet.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Tomcy7 #23374 üzenetére
Igen 32-esem van. Délután otthon biztosra meg tudom neked nézni de emlékeim szerint úgy van hogy beállítható hogy a 4:3 arányú képet tényleg ennek vagy 16:9-nek vegye. Ezen felül a méretezés is beállítható előre nekem most automata nagyításra van téve 16:9 mellett és ez szerintem elég korrekten működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest