- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
Flashget #34441 üzenetére
enyém sem annyira vészes, inkább csak én vagyok szőrözős. a két sarokban a kisebb foltot nem is veszem észre, középen van 1-2 alig észrevehető, az egyetlen ami zavar, ami középen alul van, ha mondjuk 21:9-es filmet nézek. valamelyik nap nekiálltam kimasszírozni, azóta kevésbé látszik. ha meg majd nem tudom megszokni, úgyis felhívom a szervizt...
hozzátenném, nekem sem olyan a tévém, mint a képeken a clouding. sötétben, sötét jelenetnél magasabb fényerőn észrevehető, egyéb körülmények között nem, vagy csak odafigyelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Milyen asztali médialejátszót?
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest