Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
kovaccss
üzenetére
Nincs abban titok, hogy decemberben vettem a mostani tévémet, előtte többek között ebben a topicban is végigolvastam olyan 30-40 oldalt (oldalanként 50 bejegyzéssel) hogy mik az ajánlott típusok és hogy kinek mi a tapasztalata. Sajnos vagy sem ha valaki új tévé vásárlására adja a fejét, akkor bizony érdemes több helyről is tájékozódni, kérdezni és kutatni. Én is rengeteg oldalon, fórumban jártam mire a Samsung UE50MU6122-es tévémet kiválasztottam (Telekomtól lett végül és így olcsóbb is lett/lesz és kamatmentesen fizethetem ki 21 hónap alatt) de előtte majdnem a sok utánjárás dacára rosszul választottam egy LG 49UJ635V képében.
De szerencsére még időben voltam és a fent írt Samsungot vettem meg.Abban a szegmensben amit keresel, azért találsz ilyen régebbieket, mivel tényleg nincsenek belőle már új fejlesztések és/vagy ennyire nem keresik őket. Ameddig meg nem fogy el addig meg persze hogy sem a gyártó sem a kereskedő nem fogja kirakni a másik szállítmányt. Ez valahol szimpla üzletpolitika.
De hogy valami konkrétumot is mondjak, vagy itt nézz körül vagy ahol még lehet ilyen tévéket találni azok a Műszaki Outlet üzletek. Én mondjuk ilyenből talán az Emarkt-ot tudnám mondani, mivel ők nagyjából országos hálózattal rendelkeznek és így talán több a választékuk is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-roller topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest