Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy Samsung UE40J5100 TV-t, azonban a csatornahangolással akadt egy kis problémám, ugyanis nem hajlandó a digitális csatornákat megtalálni (kábeltv-n). Az analóggal nincs gond, azt megtalálja és elmenti rendesen.
Egy vidéki szolgáltatónál (Kőröskábel) vagyunk ahol Koax-on jön a TV és az internet is. Ez van kettéosztva, az egyik fele megy a modembe, a másik pedig a TV-be. Kódolatlanul jönnek a digitális csatornák.
Ugyanezen a kábelen nemrég tökéletesen működött egy USB DVB-C TV Tuner, valamint egy LG 32LB5610 TV is.A Samsungot ma kipróbáltam a ház több pontján is (3 helyre van levezetve a Koax, de egyik helyen sem működött a digitális kiosztás). Próbáltam kézi hangolást is, de a frekvencián kívül más adattal nem rendelkezem (moduláció, jelátviteli sebesség). Csökkentett programcsomagunk van, a digitális csatornákat elvileg a 134,00 MHz-en lehet fogni (ÁSZF 78. oldal).
Az automatikus hangolásnál természetesen kiválasztottam a kábelt, a szolgáltatónál két lehetőség van (UPC és egyéb), ott pedig az egyéb lehetőséget. Keresési módnak próbáltam a teljest és a hálózatot is.
A beállításoknál az öndiagnosztika alatt a jelinformáció szürke, tehát nem is tudok rámenni.
A DVB-T része tökéletesen működik a TV-nek, mert találtam itthon egy botantennát, amivel sikerült befogni a digitális csatornákat.
Mit ronthattam el? Rossz lenne a DVB-C tuner része a TV-nek?
Holnap még ki tudom esetleg próbálni egy rokonomnál, de ott is ugyanezen szolgáltató van (ahogy a város túlnyomó részében).
Új hozzászólás Aktív témák
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Házimozi belépő szinten
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest