Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
Jovanny2 #102592 üzenetére
Mondjuk ez nekem is jó lenne. Jó nagy hülye voltam, mert tegnapelőttig volt egy Samsung TV-m gyárilag ezzel az okos távval adva és volt egy 6000-esem is, amihez csak a sima, kis táv járt.
Nem próbáltam meg soha, hogy jó-e a kisebb szériához is. (lényegében itt a levegőben hadonászós dolog kellene nagyon...)Tegnap vettem is egy Logitech K400-at jó drágán.
Ez megy tökéletesen a TV-vel, lényegében csak be kell dugni a mini usb jeladót a TV-be és megy a billentyűzet.
De ezzel én nem vagyok előrébb, mert a gyorsabb vezérlés érdekében kifejezetten a kis, hadonászós-kurzoros távirányító hiányzik nekem, a billentyűvel egyelőre TV-n marha lassan üzemelek.Ha valakit esetleg érdekel, viheti a billentyűzetet...
Más téma:
Ez a kis jeladó mire szolgál? Mert találtam a fiókban ilyet is, de soha nem dugtam rá a TV-kre sem. (ki tudja már, melyikről maradt meg...)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest