- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #49953 üzenetére
hehe, ugye ugye
amúgy tegnap összevetettem és gyakorlatilag pár optimalizáció és témázáson kívül nincs nagy különbség (na jó meg 1-2 app) és azokat is javarészt át lehet menteni a Tsuna 2.5-ből!
bár nekem most így is megfelel tökéletesen, uh maradni fog
(#49954) Linkin
de most attól hogy odaírja hogy stabil semmivel sem lesz stabilabb a mostaniaknál
nekem a 0.98.3-al sem volt semmi gondom és eddig a 0.99 is remekül klappol és a stabilhoz hasonlóan itt is van "színválaszték" mi kell még?(#49955) Remusz911
ez tényleg jól néz ki! gratula! -
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #49924 üzenetére
nem is a láthatón van a lényeg, ha csak az érdekelne akkor már én is macskás lennék (haha
) a changelogja viszont megint szép hosszú
nem fürdök, csalánnal csapatom magam - azok elűzik a rossz szellemeket!
aaaah mikorleszmár stabil f4k...
-
( V )
veterán
-
Remus389
veterán
válasz
Boonen007 #49713 üzenetére
igen és az a gáz hogy még a legdurvább 4 magosokon is
bár az sgs2 talán az ami a legszmúthabb, meg az sgs3mindegy, az iOS is laggol picit, a WP7 nagyon picit de az is(csak keresni kell)
keresem de nem találom azt a telefont, volt egyszer egy hír hogy 4 colos, HD pentile felbontású(kb 360ppi tehát nem gáz hogy pentile), Samsung Galaxy telefonról
valószínű legalább a kétmag és ütős gpu, na arra vevő lennék
valaki nem emlékszik erre a hírre és nem tudná előbányászni újra? most megnézném
sgs2 hangja miatt, sgs3 mérete miatt nem kell nekem
-
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #49460 üzenetére
jelenleg tesztelik ill. ahogy olvastam robin mostanában kezdett el dolgozni és nincs annyi szabad ideje, csak 7végén ér rá, úh szerintem 7vége felé várható!
+ jó hírek a F4k rom háza tájáról: [link]
(#49461) Bastee
szerintem más fogalom a "tágy" meg a cselekvés, de ha vkinek ettől esik majd le a szemüveg akkor bocs -
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #49311 üzenetére
nyugi csak a 2.5ig hagyom fent
(vagy a F4k r4 full ig
)
krampusz a JB projectbe segít be, de a 3_0.95 szinte tökéletes úgyhogy csak ajánlani tudom!
szerk: speaking of devil... (haha)
Devil3_0.98_CFS_CMC
(letöltés: file / download) TESZT verzió!!!- i have updated more parts of the kernel to linux 3.3, like: memory management, rcu, some updates to nohz, slub (not used yet). many thanks to faux123 again, without his repo i would not have got this.
- this kernel is working with ics and the two jellybean roms (ok, the roms aren't working well till now, but if you like to test them, you can use this kernel)
- i have added the power saving features mentioned by cmartinezlozano -
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #48962 üzenetére
Tsuna update:
" Officially started work on the new rom. I decided to work on build40, never to wait and especially because by Monday I start working and I will follow you insistently as I did until now. There will be some great news, small code improvements Linaro and more .. I'll try to release it by Sunday if you like. Good day .."
(amennyire érthető a google fordítása)(#49017) D1L1ZS
na akkor kap majd egy wipeos reinstall-t
én meg egy stabil JB-re vágyom
-
fo_di
őstag
válasz
Boonen007 #48897 üzenetére
állítólag nexus s hivatalosan megkapja július közepére
tehát akkor nemhivatalosan mi is legkésőbb augusztus elején(xda-s srácok nem szoktak habozni sokat)
-
bAtt001
addikt
-
tariattila
veterán
válasz
Boonen007 #48541 üzenetére
felteheted simán...
más:
opera mini nextet használom... most a chrome-al töltöttem le ezért ránéztem újrarégen az első ics-eken sokat használtam és durván jó volt, gyors stb...
na most... nem hittem el... darál, akad, laggol
hol a nagy fejlődés a romokban, kernelekben?
mi ez a minősíthetetlen működés már? -
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #48166 üzenetére
most éppen tölt a telefon, ha végére értem letesztelem, majd egyesével!
igazából amúgy van 1-2 script ami minden egyes boothoz szvsz felesleges (pl a zipalign meg amelyikben az sqlite optimalizáló fut) mert eléggé visszafogja azokat ill. van olyan aminek elég egyszer lefutnia és azzal már behangolja a rendszert!
összegezve: ha már min egyszer lefutottak (pl első vagy második boot) igazából nagy szükség nincs a folyamatos jelenlétükre az init.d mappában! -
Linkin
senior tag
válasz
Boonen007 #47849 üzenetére
Kösz lehet majd feldobom magát az appot úgy kell felrakni hogy simán az apk-t feltelepítem?ez a devil 0.77 ezt teszt kernel? mennyire használható vagy várjam meg a stabil verziót vagy a stabil verzió is az lesz ami a teszt? akkuval hogy bánik mert a sema készenlétben eddig veri nálam a devilt
-
logarithm
őstag
válasz
Boonen007 #47714 üzenetére
Igen
De ne adj isten így sem menne akkor az apn típusa "internet" , ennél több ötletem nincsen.Szerk.: ha a harmadik képen apn típusához beírod, hogy internet akkor sem megy?
Próbálj egy telefon restartot, egyébként innentől rejtély leszMindenkinek üzenem miui-t tessék feltenni, és no problemo
-
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #47122 üzenetére
igen
készül amúgy a Devil Manager, de nincs még hír h mikorra várható!
-
assemble
addikt
válasz
Boonen007 #46019 üzenetére
+ a többieknek akik kérdezték: ez alapból benne van az új CM9-ben, settings/lock screen-nél lehet állítgatni
Csak egy példa volt amúgy, egy rakás hasznos extra van még benne, pl profilok, beállítható hogy az ébresztő leálljon ha megfordítod a telefont, beállítható hogy rezegjen a telefon ha felveszik tárcsázás után és beszélgetés közben is percenként, notification bar-on is átállítható minden power widget, lehet őket rendezni, aksi és hálózat kijelzés beállítható hogy számmal írja ki, stb
-
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #45770 üzenetére
töröld az adatokat a beállítások / alkalmazások - nál és próbáld újra!
újabb - javított verzió devil.json
-
bok92
addikt
válasz
Boonen007 #45553 üzenetére
[link]
Szerintem az az új verzsön lehet...
Habár a készítő írta,hogy majd csak nap végefelé vagy holnap lesz hivatalos...
Nem mintha ezt használnám(de lehet h kipróbálom), csak sok a cunafan,oszt gondoltam szólok.
logarithm: cm9 nem mozgat, galnetmiui nem mozgat...Problem??
-
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #45014 üzenetére
SIRI à la SAMU
(#45012) Mosqu!to
ha a tárcsázó / kapcsolatok (emberke ikon) nézed ott csak a telefonos kontaktok lesznek!
ill lehet csinálni csoportot is amibe csak a telefonosokat teszed.(#45015) tresh
yo kérdés, nomeg hogy a nem unicode / magyar ékezetes karakterek mennyinek számítanak valójában!
bár sose érdekelt igazán mert a csomagomban lévő 100 ingyen sms-t (bárhova) szerintem az életben nem használtam még fel.
-
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #44820 üzenetére
az oké (támogatja), de én általánosságban is mondtam
a másik dolog: az init.d mappában található scriptek csak akkor fognak működni ha a bennük foglalt tartalom a romra/kernelre (is) vonatkozik ill. támogatja. magyarán, ha pl a semaphore kernel autobrightness init.d scriptjét másolom át a devil kernel alá, nem fog működni mert a Devilben nincs benne a sema féle autobrightness modul. természetesen alap helyzetben a kernel / rom saját scriptjei vannak, ezért is érdemes kernelcsere előtt pucolni az init.d mappát.
(#44821) D1L1ZS
szerintem próbáld feltenni egy full wipe után a cuna 2.1.1-et! a kernelcserénél meg nem kell a kerenel tisztító script, elég csak az nstool settings és init.d törlés (bár a devil ez utóbbit alapból megcsinálja). a cuna saját scriptjei pedig nem zavarnak bele a kernelekbe mert azok gyakorlatilag a Rom Control Teljesítmény / indítási tweakek beállítások init.d scriptjei.(#44822) macsek18
ööö pontosan hogy szeretnél belenézni? sztem vmi bluetooth-os megoldás lehet. esetleg wifi - arra tudok is appot ( WiFi FIle Explorer )(#44823) horny
ha reparttal (+ pit) teszed fel 3 fileos verzióban akkor szvsz gond nélkül felmegy. sima frissítést nem tudom mennyire szeretné - esetleg egy f/r+ wipeok után... -
D1L1ZS
őstag
válasz
Boonen007 #44188 üzenetére
Mivel alapból Midnight kernellel települ, CWM-ben a Midnight menüben clear initd+clear nstools settings, majd rögtön utána a Devil kernel telepítése! Nekem igy simán települt bootloop nélkül! Miután felállt a rendszer Titanium Backuppal töröltem a Midnight Control appot és kész is...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Boonen007 #44178 üzenetére
Én használom a Flipboard új verzióját (0.8.4) és nagyon jól használható. Ami alapból a cuna 2.0ban van (0.7.17 asszem) az kicsit bugzik még...magyar hirek nincsenek; viszont én Facebook accom hozzárendeltem és nagyon kényelmes használni...ha érdekel PÜben segítek...
-
-
( V )
veterán
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Boonen007 #43595 üzenetére
nem pakoltam rá tegnap töltöttem le akkor még nem volt ott
de most felrakom.. egyébként a lényege hogy van hozzá egy app "Update Me" és igy majd leszedi magának ha van frissitése a romnak és felis teszi elvileg. Szoval nem kell nézegetni az xda-t hanem majd szól a telefon
-
radicspeter1
őstag
válasz
Boonen007 #43279 üzenetére
Olvasgattam xda-n hogy valakinek laggol valakinek nem...
Ezért döntöttem most a cuna mellett és egy óriásit csalódtam vele jó irányba!! Az akksit tesztelem még de ebben is verzió már az infit...
No meg az OTA!!#43282
Azt jól segbe is rúgom aki ezt mondja!! 15 feet pontossággal kapsz jelet és nem dobálja (kb 10 műholdat tuti fog benn a lakásban is!)
-
bAtt001
addikt
válasz
Boonen007 #43103 üzenetére
tényleg szép am, amikor felülről fényképezted azthittem még szerelés előtti állapot
az a fehér bőrtok nekem már kicsit túlzás de a többi az ízléses. alig várom hogy megjöjjön az ugyanilyen lyukacsos tokom, én kéket rendeltem (sikeresen hong kongból ahonnan már 1 hónapja repül elvileg, remélem csak meghozza már a postás)
-
Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest